Forum Problems

Moderators: krankyd, Unholy

Re: Forum Problems

Postby Nikiburton » Tue Mar 26, 2013 10:10 pm

porubcan wrote:Tapatalk not working properly - forums tab is empty after refresh and there is error after a while:
uploadfromtaptalk1364319784428.jpg

This was reported/confirmed by several users on local forum.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

I have the same problem with Tapatalk
Image
AM en Sevilla y alrededores, Sanlúcar de Barrameda, Isla Cristina, Villanueva de la Sierra y Villavieja de Yeltes.
Android 4.0.4 Waze 3.7.6.0
Nikiburton
 
Posts: 336
Joined: Thu Jan 26, 2012 6:37 am
Has thanked: 55 times
Been thanked: 44 times

Re: Forum Problems

Postby Nikiburton » Mon Apr 01, 2013 10:59 pm

porubcan wrote:
maantje76 wrote:Am I right you can see new posts and search for topics?
Yes
And also browse forum index with another username or anonymous?
No, not working for me.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

The same hapens to me in Tapatalk HD iPad
Image
AM en Sevilla y alrededores, Sanlúcar de Barrameda, Isla Cristina, Villanueva de la Sierra y Villavieja de Yeltes.
Android 4.0.4 Waze 3.7.6.0
Nikiburton
 
Posts: 336
Joined: Thu Jan 26, 2012 6:37 am
Has thanked: 55 times
Been thanked: 44 times

Re: Forum Problems

Postby Nikiburton » Tue Apr 09, 2013 5:57 pm

Nikiburton wrote:
porubcan wrote:
maantje76 wrote:Am I right you can see new posts and search for topics?
Yes
And also browse forum index with another username or anonymous?
No, not working for me.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

The same hapens to me in Tapatalk HD iPad

Solved!!!!
Image
AM en Sevilla y alrededores, Sanlúcar de Barrameda, Isla Cristina, Villanueva de la Sierra y Villavieja de Yeltes.
Android 4.0.4 Waze 3.7.6.0
Nikiburton
 
Posts: 336
Joined: Thu Jan 26, 2012 6:37 am
Has thanked: 55 times
Been thanked: 44 times

Re: Forum Problems

Postby npv1459 » Tue Feb 19, 2013 6:35 pm

I have tapatalk problems in the last post tab when you tap on last menu.. I can't see subscribed threads even if there's some new messages
I just tried to uninstall and reinstall app without any results
Using iphone 4 ios 6.1
Image
See my area Here
npv1459
 
Posts: 198
Joined: Tue Sep 14, 2010 8:13 am
Location: Casoria (NA)
Has thanked: 10 times
Been thanked: 14 times

Re: Forum Problems

Postby npv1459 » Tue Feb 19, 2013 8:53 pm

maantje76 wrote:I don't know exactly what you mean....youre using V1 or V2 of tapatalk?

If I select the last posts tab, I can choose from unread, participated and all.


I'm using V1
Before forum update i could see all threads i subscribed under participated tab.. Now i read a message like "there is no threads participated that you can see"..
Image
See my area Here
npv1459
 
Posts: 198
Joined: Tue Sep 14, 2010 8:13 am
Location: Casoria (NA)
Has thanked: 10 times
Been thanked: 14 times

Forum Problems

Postby npv1459 » Wed Feb 20, 2013 11:16 pm

I don't know if it's a tapatalk issue but since forum update, push notifications doesn't work both for v1 and v2


Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Image
See my area Here
npv1459
 
Posts: 198
Joined: Tue Sep 14, 2010 8:13 am
Location: Casoria (NA)
Has thanked: 10 times
Been thanked: 14 times

Forum Problems

Postby npv1459 » Thu Feb 21, 2013 12:33 am

AlanOfTheBerg wrote:I've actually just started receiving them since the upgrade and never before. I get two push notices, one from each version.

For me it's the opposite... I received push notifications before this upgrade... Someone had same problem?


Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Image
See my area Here
npv1459
 
Posts: 198
Joined: Tue Sep 14, 2010 8:13 am
Location: Casoria (NA)
Has thanked: 10 times
Been thanked: 14 times

Forum Problems

Postby npv1459 » Thu Feb 21, 2013 9:30 am

JoseAGPal wrote:And I don´t receive anymore an e-mail when someone answer a comment.


Have you tried to see into your spam folder? I had the same problem after update but using gmail account I found all emails in the spam folder


Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Image
See my area Here
npv1459
 
Posts: 198
Joined: Tue Sep 14, 2010 8:13 am
Location: Casoria (NA)
Has thanked: 10 times
Been thanked: 14 times

Re: Forum Problems

Postby npv1459 » Thu Feb 28, 2013 6:33 am

Only to confirm that PM's email doesn't work...
Also the new messages advise(near User control panel) doesn't work.. Someone had this problem too??
Image
See my area Here
npv1459
 
Posts: 198
Joined: Tue Sep 14, 2010 8:13 am
Location: Casoria (NA)
Has thanked: 10 times
Been thanked: 14 times

Re: Forum Problems

Postby olestas » Mon Apr 08, 2013 8:43 am

Some parts of Latvian forums still are in Portugal...
olestas
 
Posts: 1381
Joined: Wed Mar 09, 2011 7:08 pm
Location: Latvia
Has thanked: 187 times
Been thanked: 93 times

PreviousNext

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users