Forum Problems

Moderator: Unholy

Re: Forum Problems

Postby mctiew » Sun Dec 28, 2014 2:34 am

foxitrot wrote:
sketch wrote:
mctiew wrote:Any one knows why the default forum posts sorting order is always sort by author ? ... This is the only forum in the world which sorts forum posts in this way.

IME that only happens when you are not logged in. ... (I agree it should be fixed, though.)

My only conclusion is that the default sort order by author was set (and kept) intentionally. Because we've already been asking that numerous many lot of times for a fix...

Sent from a touch display, which took care of perfectly scrambling my thoughts.


That's how an unsolved bug has become a feature ! LOL.
mctiew
 
Posts: 10
Joined: Sun Dec 14, 2014 4:14 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Forum Problems

Postby Me-- » Tue Jun 25, 2013 4:49 am

russblau wrote:A new issue -- since yesterday (23 June) the software has started unsubscribing me to some of the forums that I am subscribed to. In particular, "Official Announcements", "Waze Map Editor", and some others. This is not a Tapatalk issue; right now, I am logged in on the forums directly using a browser. I subscribed again to some of the forums listed above, and within minutes (during the same browsing session) I was no longer subscribed to them.

+1
Area Manager: aucun (anciennement Somme (80))
iPhone 4S

Image
Me--
State Manager
State Manager
 
Posts: 433
Joined: Sat Nov 12, 2011 9:36 am
Location: LYON (69)
Has thanked: 70 times
Been thanked: 29 times

Re: Forum Problems

Postby Me-- » Tue Jun 25, 2013 6:51 pm

What said the staff about this problem?
Area Manager: aucun (anciennement Somme (80))
iPhone 4S

Image
Me--
State Manager
State Manager
 
Posts: 433
Joined: Sat Nov 12, 2011 9:36 am
Location: LYON (69)
Has thanked: 70 times
Been thanked: 29 times

Re: Forum Problems

Postby Me-- » Wed Jun 26, 2013 5:07 pm

support wrote:
We've found the cause of this issue and are working on resolving it.
We will keep you updated.
Area Manager: aucun (anciennement Somme (80))
iPhone 4S

Image
Me--
State Manager
State Manager
 
Posts: 433
Joined: Sat Nov 12, 2011 9:36 am
Location: LYON (69)
Has thanked: 70 times
Been thanked: 29 times

Re: Forum Problems

Postby Me-- » Wed Jul 03, 2013 5:13 am

russblau wrote:
As far as I can tell, the subscriptions disappear exactly when there is a post that would require an email to be sent.


+1
I have exactly the same impression.
Area Manager: aucun (anciennement Somme (80))
iPhone 4S

Image
Me--
State Manager
State Manager
 
Posts: 433
Joined: Sat Nov 12, 2011 9:36 am
Location: LYON (69)
Has thanked: 70 times
Been thanked: 29 times

Re: Forum Problems

Postby Mesonus » Tue Jun 25, 2013 2:06 pm

+1
ImageImage Image Image Image
AM zwischen Hannover und Hameln ~ Country Manager
Mesonus
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1790
Joined: Wed Jan 30, 2013 5:41 pm
Location: Hannover
Has thanked: 344 times
Been thanked: 567 times

Re: Forum Problems

Postby mikupoiss » Sat Feb 28, 2015 7:52 am

foxitrot wrote:
sketch wrote:
mctiew wrote:Any one knows why the default forum posts sorting order is always sort by author ? ... This is the only forum in the world which sorts forum posts in this way.

IME that only happens when you are not logged in. ... (I agree it should be fixed, though.)

My only conclusion is that the default sort order by author was set (and kept) intentionally. Because we've already been asking that numerous many lot of times for a fix...

It does indeed happen when not logged in but it's default behaviour for every thread. Must me something set by forum staff.

Sometimes I just need to look up something without logging in and this is just annoying to say the least...
Image Image Image
mikupoiss
Map Editor - level 2
Map Editor - level 2
 
Posts: 416
Joined: Mon Aug 11, 2014 8:09 am
Location: Tallinn, Estonia
Has thanked: 61 times
Been thanked: 45 times

Re: Forum Problems

Postby mikvandijk » Tue Sep 10, 2013 8:49 pm

g'day,

Who out there can fix my forum account,

Can't enter forum with my normal username "dj4n90".
App , dashboard etc are working fine. (So made this extra account to get here)

General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Duplicate entry 'dj4n90' for key 'username_clean' [1062]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Please notify the board administrator or webmaster: alpha@waze.com

The alpha@waze.com mail adres is een no reply adress so a death end.
mikvandijk
 
Posts: 4
Joined: Tue Sep 10, 2013 7:37 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Forum Problems

Postby mikvandijk » Wed Sep 11, 2013 1:55 pm

petervdveen wrote:Goedenavond.

Ik ga er even voor je achteraan.
Kun je even een screenshot sturen van deze foutmelding naar onderstaande emailadres?

Tnx!


zou verstuurd moeten zijn :)
mikvandijk
 
Posts: 4
Joined: Tue Sep 10, 2013 7:37 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Forum Problems

Postby miole67 » Fri Apr 05, 2013 9:00 am

Even today many people in Italy there are problems viewing the forum via tapatalk2.
I can see the PM, but not threads.
Other users have trouble viewing the new posts.
Maria Iole
Italian Global Champ
ImageImageImageImage Image ↖ Docs Waze Italia
miole67
Country Administrator: Italy, Madagascar, Liberia, Ivory Coast
FTW Italy Country Administrator
miole67
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 442
Joined: Mon Aug 01, 2011 9:25 am
Location: Monterotondo (Rm) Italy and Vatican City
Has thanked: 117 times
Been thanked: 79 times

PreviousNext

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], Google Feedfetcher