Forum Problems

Moderators: krankyd, Unholy

Re: Forum Problems

Postby steveningelbrecht » Fri Mar 29, 2013 3:49 pm

Atuuu wrote:Two things:
2) Two Latvia Subforums viewforum.php?f=425 and viewforum.php?f=426 displays under Portugal, then under Latvia. Please fix it. Thanks!


Join the club... Some Belgian forums are situated in forum ' Wiki italiano: modifiche', already for some weeks now... :?
Image Image
Waze Champ - Country Manager Belgium
Image Image Image Image
steveningelbrecht
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3560
Joined: Wed Aug 01, 2012 3:11 pm
Location: Belgium
Has thanked: 710 times
Been thanked: 549 times

Re: Forum Problems

Postby steveningelbrecht » Thu Apr 11, 2013 7:51 am

The Belgian UR-subforum is back on the right place. Thx!
Image Image
Waze Champ - Country Manager Belgium
Image Image Image Image
steveningelbrecht
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3560
Joined: Wed Aug 01, 2012 3:11 pm
Location: Belgium
Has thanked: 710 times
Been thanked: 549 times

Re: Forum Problems

Postby Superfraggle » Sun Jun 30, 2013 2:43 pm

Any update, still not received a single email for forum updates.
ImageImage
Superfraggle
 
Posts: 733
Joined: Tue Jul 17, 2012 8:21 pm
Has thanked: 26 times
Been thanked: 59 times

Re: Forum Problems

Postby sverkernordlund » Thu May 23, 2013 5:53 pm

Right now the Moderators names are duplicated. In this forum the moderator names are:

Moderators: support, Unholy, krankyd, The Fej, support, Unholy, krankyd, The Fej


No major issue.

Edit: Now, a few hours later, its ok again.

/Sverker
sverkernordlund
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1410
Joined: Thu Sep 30, 2010 4:13 pm
Location: Sweden
Has thanked: 21 times
Been thanked: 94 times

Re: Forum Problems

Postby svx-biker » Thu Apr 04, 2013 6:06 am

There's currently quite a mess in the Country Language Forums.

For example Austria & Germany is way down and if you click on it you find yourself in
"Country (Language) Forums ‹ Asia ‹ Malaysia ‹ Requests for new Area Manager ‹ Austria & Germany [Deutsch]"
svx-biker
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2468
Joined: Sat Oct 01, 2011 5:43 am
Location: Germany, Austria and Switzerland (DACH)
Has thanked: 266 times
Been thanked: 273 times

Re: Forum Problems

Postby svx-biker » Thu Dec 05, 2013 5:53 pm

There's a difference on the top line whether you are in the directory

Board index ‹ Community ‹ Website, Community, General

or in one of the subdirectories

Board index ‹ Website, Community, General ‹ Ranks and Points

Is Website, Community, General now directly under the Board index or below Community?

Btw, the same is true for the following areas that have been under Community before
- Localization
- World's Mega Traffic Events
- Experts

Edit: One more (a small one)
On the Board Index "Community: (Off-Topic)" shows theres something unread. If I go into Community: (Off-Topic) however, there's nothing shown as unread
svx-biker
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2468
Joined: Sat Oct 01, 2011 5:43 am
Location: Germany, Austria and Switzerland (DACH)
Has thanked: 266 times
Been thanked: 273 times

Re: Forum Problems

Postby svx-biker » Thu Dec 05, 2013 6:19 pm

svx-biker wrote:Edit: One more (a small one)
On the Board Index "Community: (Off-Topic)" shows theres something unread. If I go into Community: (Off-Topic) however, there's nothing shown as unread


I found this one when browsing through the new posts:
https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=122&t=55277

However, "Board index ‹ Oceania ‹ New Zealand" seems to have a wrong link to "Community: (Off-Topic)" somewhere.
svx-biker
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2468
Joined: Sat Oct 01, 2011 5:43 am
Location: Germany, Austria and Switzerland (DACH)
Has thanked: 266 times
Been thanked: 273 times

Re: Forum Problems

Postby tateu3cX » Thu Nov 07, 2013 5:55 pm

When I come here as an anonymous user, the forums and the threads in a forum topic are sorted by Author - Ascending. That seems strange to me. Every other forum I have ever been to sorts forums by Post Time - Descending (newest at top) and threads in a forum topic by Post Time - Ascending (oldest at top). When I log in, they are sorted by Post Time. Can we get the defaults for anonymous users set to sort by Post Time, too? Or is there some reason, I am missing, as to why they are set to sort by author?
iPhone 5s, iOS 7.0.3, Waze 3.7.6.0
tateu3cX
 
Posts: 12
Joined: Thu Dec 29, 2011 6:48 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Forum Problems

Postby The2rB » Fri Sep 13, 2013 8:53 am

I'm on Sony Xperia Z (Android 4.2.2) using "Community Reader by Tapatalk 4".
Have uninstalled, installed, cleared all data, and still no success logging in to the Waze forum.
All oif the other forums I have visited seem to be OK.

The only thing I've not tried is to uninstall the old Tapatalk client. As this is the one working, I'm not currently planning on testing this.

The Tapatalk Beta seem to have been removed from Play Market.
Norway | Regional Manager for Hallingdal | Betatester | Norwegian Translator
Sony Xperia Z (original ROM) | HTC Desire HD (replacing screen) | iPad3
The2rB
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 110
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:11 pm
Location: Hallingdal, Norway
Has thanked: 44 times
Been thanked: 35 times

Re: Forum Problems

Postby Timbones » Sun Mar 10, 2013 9:24 pm

The lack of 'Participated' feed is particularly frustrating.

via mobile
Timbones(6) • UK Country Admin & Coordinator • Forum Moderator • Beta Editor and Routing Expert
Scripts: WME Colour Highlights v1.8 (Feb 2014)WME Route Tester
Timbones
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3674
Joined: Wed Feb 09, 2011 10:33 am
Location: York, UK
Has thanked: 181 times
Been thanked: 625 times

PreviousNext

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users