Forum Problems

Moderators: Unholy, Unholy

Re: Forum Problems

Postby razor2k » Tue May 14, 2013 1:00 am

jasonh300 wrote:Forum posts are finally showing up in the dashboard!


Yes they are! :o

Wow...It's been a while!
Area Manager: Pinellas, Pasco & Hillsborough Counties FL
Phone: Samsung GS 2, Sprint, Android 4.1.2
Waze: 3.7.2

Waze FAQ...Best Map Editing Practice...Correct Server?...User Manual
razor2k
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 694
Joined: Thu May 10, 2012 8:40 pm
Location: Saint Petersburg, FL
Has thanked: 62 times
Been thanked: 46 times

Re: Forum Problems

Postby robc007 » Fri Jul 05, 2013 2:35 am

yuccasu wrote:A subscription is deleted when a new post has been added to a topic.


I am frequently experiencing this problem.
Level 3 Former Commuter
robc007
 
Posts: 276
Joined: Mon Jun 10, 2013 11:44 pm
Location: Texas, USA
Has thanked: 73 times
Been thanked: 18 times

Re: Forum Problems

Postby russblau » Fri Mar 29, 2013 12:46 pm

Tapatalk was working for me until yesterday, but now forums won't refresh, and whenever I try to read a post I get "Network Error: please refresh"

This is Tapatalk 2 on iOS 6.
ImageImageImage
AM Northern Virginia/Washington, D.C./Sussex County, DE
State Manager: District of Columbia
russblau
State Manager
State Manager
 
Posts: 1012
Joined: Fri Oct 19, 2012 11:36 pm
Has thanked: 116 times
Been thanked: 411 times

Re: Forum Problems

Postby russblau » Mon Jun 24, 2013 10:25 am

A new issue -- since yesterday (23 June) the software has started unsubscribing me to some of the forums that I am subscribed to. In particular, "Official Announcements", "Waze Map Editor", and some others. This is not a Tapatalk issue; right now, I am logged in on the forums directly using a browser. I subscribed again to some of the forums listed above, and within minutes (during the same browsing session) I was no longer subscribed to them.
ImageImageImage
AM Northern Virginia/Washington, D.C./Sussex County, DE
State Manager: District of Columbia
russblau
State Manager
State Manager
 
Posts: 1012
Joined: Fri Oct 19, 2012 11:36 pm
Has thanked: 116 times
Been thanked: 411 times

Re: Forum Problems

Postby russblau » Tue Jul 02, 2013 9:32 pm

sketch wrote:I would imagine the emails aren't being sent because the subscriptions are disappearing. Emails only come for subscribed topics.


As far as I can tell, the subscriptions disappear exactly when there is a post that would require an email to be sent.
ImageImageImage
AM Northern Virginia/Washington, D.C./Sussex County, DE
State Manager: District of Columbia
russblau
State Manager
State Manager
 
Posts: 1012
Joined: Fri Oct 19, 2012 11:36 pm
Has thanked: 116 times
Been thanked: 411 times

Re: Forum Problems

Postby saebafr » Thu Jul 25, 2013 9:36 pm

Same problem With tapatalk 4 bêta on Android. Sometimes when i go tout à subforum im redirect to parent folder. Only have 5 or 6 threads and after that threads are repeated.

Gt i9000 avec Tapatalk 4 Beta
saebafr
 
Posts: 3
Joined: Tue Jul 09, 2013 9:02 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Forum Problems

Postby SaniH1 » Tue Feb 19, 2013 11:27 pm

Maybe already said: "
Log me on automatically each visit" has no effect and its requesting captchas at login for no reason
SaniH1
 
Posts: 82
Joined: Sat Jun 11, 2011 1:22 pm
Location: Rhein-Main-Taunus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Re: Forum Problems

Postby SaniH1 » Sun Mar 24, 2013 3:35 pm

dunno how but I found this thread ;)
My Editor and Forum name are different so you cant find me as "Schimmelstulle"
I couldnt change my forumname and as for now I didnt have a problem with that
Image
Waze-Landschaftsgestalter
SaniH1
 
Posts: 82
Joined: Sat Jun 11, 2011 1:22 pm
Location: Rhein-Main-Taunus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Re: Forum Problems

Postby scarlogarcia » Tue Aug 05, 2014 11:21 pm

Gedeaoss, read all private messages sent to you previously, please. A Brazilian Champ will retry to contact you by private messages. If you have any doubts and concerns, you can discuss with us within brazilian forum https://www.waze.com/forum/viewforum.php?f=298

Best regards,
Carlos.
scarlogarcia
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1810
Joined: Sun Nov 07, 2010 4:12 am
Location: Brasília/Brazil.
Has thanked: 395 times
Been thanked: 639 times

Re: Forum Problems

Postby shawndoc » Thu Jul 18, 2013 9:05 pm

Is there any way to manage which subscribed to sub-forums generate emails and which don't. For the most part I want subscribed topics to generate email notifications, but don't want subscribed forums to. I'm not seeing any way to control that, but it's something I do on just about every forum I use.
Image
shawndoc
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1702
Joined: Mon Apr 16, 2012 7:44 am
Location: Californialand, USA
Has thanked: 16 times
Been thanked: 342 times

PreviousNext

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users