search does not return/recognise most of the destinations

Moderator: Unholy

Re: search does not return/recognise most of the destinations

Postby AlanOfTheBerg » Mon May 02, 2011 12:53 pm

Balaji_Ramu wrote:Also, is there any provision to pick the destination from the map itself, than typing in???

You can tap/hold for a moment on a street location and have options to set as a destination or add to saved locations.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 8.4 | Waze v4a
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23340
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1057 times
Been thanked: 4385 times

search does not return/recognise most of the destinations

Postby Balaji_Ramu » Mon May 02, 2011 9:51 am

All,

I am from Trivandrum, India. I am new user of WAZE mobile nav app. Most of my searches are being returned incorrectly. For an example, i searched for Chennai, but what I could see from the destination list is of some places within Trivandrum.

Also, is there any provision to pick the destination from the map itself, than typing in???

Few destinations that i tried, but failed:
Chennai
Bangalore
Vellore

Can anyone throw some light on this please!!!
Balaji_Ramu
 
Posts: 2
Joined: Sun May 01, 2011 5:20 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: search does not return/recognise most of the destinations

Postby Balaji_Ramu » Mon May 02, 2011 12:01 pm

Nope. I simply typed in CHENNAI and expecting the search to return with the destinations within Chennai. But what i often got to see is,

"NH47 Trivandrum"
Chinmaya Lane, Trivandrum
etc.,

Geographically, Chennai is situated 800kms away from Trivandrum.
Balaji_Ramu
 
Posts: 2
Joined: Sun May 01, 2011 5:20 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: search does not return/recognise most of the destinations

Postby rahulmaindargi » Mon May 02, 2011 11:15 am

I am from India too, I am from Pune Maharashtra.

As per my understanding, waze defines City boundary by Roads marked in that city.
Please correct me if I am wrong.

you are seeing some places as Chennai instead of Trivandrum , because some roads in those area must be having city name as Chennai.

You can modify road your self, or report the map problem (either on client while driving through road or On Live Map).
The AM in your area will take care of update request and update road City name.
Area Manager : India-Pune, Parts of Mumbai
HTC HD2- WM6.5 (WVGA)

Wiki Resources: Area Manager Wiki | Map Editing | Client & Cartouche Known Issues

Waze Client Suggestions (Uservoice) | Cartouche Suggestions (Uservoice)
rahulmaindargi
 
Posts: 229
Joined: Sun Mar 27, 2011 7:09 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users