Drumuri si update

[ img ]

Moderators: Unholy, dacianova, spookyx, twist3r

Re: (dez)ambiguizare

Postby dani_el_01 » Mon Oct 15, 2012 8:15 pm

parmaf wrote:Încercaţi şi voi DJ101A din DJ101B , mai precis din Periş, IF şi ....să nu mă înjuraţi, că nu eu l-am pus în waze !
E pentru cursele endurro !
Nu l-am şters, doar l-am modificat pe segmentele unde am mers cu viteza melcului !

La Buriaş m-am întors pentru că NU-I POD PESTE RÂUL IALOMIŢA .....!

Nu cred că drumurile DC şi DJ TREBUIE puse pe hartă numai ca să dea bine reţeaua naţională de variante !

Sau, OK, dar VĂ RRRROOOOG să nu le spuneţi Minor Highway ci Dirt roads/4X4 Trails !

Aşa măcar suntem cinstiţi unii cu alţii, prieteni !

Drumul ala cred ca a fost pus in Waze de mine dupa ce a fost trasat de altcineva asa ca imi pare rau ca ti-a cauzat neplaceri . Eu doar am unit bucatile de trasee GPS, iar pentru faptul ca l-am facut Minor Highway niciodata nu am stiut daca e bine sa pun un DJ Dirt road bazandu-ma pe faptul ca astfel de drumuri nu leaga nimic important si Waze nu ar trebui sa ruteze pe ele decat daca chiar acolo vrei sa mergi.
Iar pentru faza cu podul si mie mi s-a parut ciudat ca exista trasa GPS si din satelit nu se vedea pod asa ca am verificat pe Google Maps si acolo figureaza pod si nestiind care poze sunt mai noi am folosit trasa GPS.
O chestie similara am patit si eu in primavara pe DN61 aproape de Gaesti cand am constatat ca nu mai era pod peste Arges desi cu cateva luni inainte trecusem pe el.

[ img ]
dani_el_01
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 83
Joined: Thu Nov 24, 2011 8:17 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Drumuri si update

Postby Scootie » Wed Jun 29, 2011 11:05 am

Salut,
De vreo 2 saptamani mi-am instalat Waze pe un 3GS. Mananca mult din baterie dar n-am ce face. Sunt din Satu Mare si zona mea e destul de goala pe harta asa ca am si trecut la treaba. Drumurile se construiesc fara nici o problema iar cand inchid un drum imi spune ca drumul o sa-mi apara actualizat in Dashboard, si tot astept sa imi apara traseurile parcurse dar pana acum nimic. Vreau sa stiu cum trimit drumurile "construite" catre waze. Trebuie sa am 3G-ul activat? Daca da, am abonament cu vreo 250mb pe luna, nu-i prea mult si nu stiu daca mi-a ajunge.
Scootie
 
Posts: 47
Joined: Thu Apr 14, 2011 7:49 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Previous

Return to Romania [română]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users