[FORMULAR] Aplicare pentru administrare zonă [România]

[ img ]

Moderators: Unholy, twist3r, dacianova, spookyx

Re: [FORMULAR] Aplicare pentru administrare zonă [România]

Postby adrianbotaciprian » Mon Apr 11, 2016 6:24 pm

Am aceeași problemă ca cea de mai sus. Trecerea la rang 3( am 25000 editări) se face automat sau trebuie ceva aprobare? Vă mulțumesc pentru răspuns....și rezolvare....numai bine!
adrianbotaciprian
 
Posts: 12
Joined: Sun Jan 17, 2016 3:15 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: [FORMULAR] Aplicare pentru administrare zonă [România]

Postby adrianbotaciprian » Wed Apr 13, 2016 5:42 pm

Mulțumesc frumos! Am trimis mesaje private lui spookyx, dacă el se ocupă de problemă, cum bănuiam de fapt. Aștept.....dar cât oare? Este altcineva care poate să mă ajute în această chestiune?....Poate un singur om să dea aceste ..aprobări? E vreo problemă pe undeva? Să-mi spună și mie cineva....ceva....mulțumesc!
adrianbotaciprian
 
Posts: 12
Joined: Sun Jan 17, 2016 3:15 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: [FORMULAR] Aplicare pentru administrare zonă [România]

Postby adrianbotaciprian » Mon Apr 25, 2016 5:14 pm

Problema este rezolvată. Mulțumesc frumos! Numai bine!
adrianbotaciprian
 
Posts: 12
Joined: Sun Jan 17, 2016 3:15 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Formular aplicare pentru administrare zonă [România]

Postby adryanosss » Fri Sep 05, 2014 10:12 am

Click aici.
Area manager Galați
adryanosss
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 144
Joined: Sun Jul 28, 2013 11:12 am
Location: Galati
Has thanked: 16 times
Been thanked: 11 times

Re: [FORMULAR] Aplicare pentru administrare zonă [România]

Postby AlexandruSpatar » Mon May 16, 2016 6:22 pm

Salutare.
Din ce imi aduc aminte am facut si eu cerere.
Puteti sa verificati? si eventual sa primesc un raspuns?
Multumesc!
AlexandruSpatar
 
Posts: 1
Joined: Mon Dec 07, 2015 2:08 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: [FORMULAR] Aplicare pentru administrare zonă [România]

Postby Andrew-Flow » Tue May 02, 2017 7:54 am

Salutare. Am facut o cerere pentru administrare zona (Timisoara si imprejurimi) acum o saptamana. Ceva info? Macar o confirmare ca requestul a ajuns unde trebuie. Am urmat pasii si instructiunile din ghid.
Andrew-Flow
 
Posts: 1
Joined: Fri Apr 14, 2017 10:04 am
Location: Timisoara
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: [FORMULAR] Aplicare pentru administrare zonă [România]

Postby B-RAPid » Tue Jan 31, 2017 6:52 pm

Salut,

Pentru jud Teleorman daca nu este alocat, ma pot ocupa eu.
Sunt L2, iar in ultima perioada nu mai gasesc zone disponibile, in felul asta nu prea mai cresc.
B-RAPid
 
Posts: 9
Joined: Sun Jan 11, 2015 12:04 pm
Location: Bucharest
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: [FORMULAR] Aplicare pentru administrare zonă [România]

Postby cimuca » Tue Jun 14, 2016 1:02 pm

Salut,
Duminica seara am cumulat cele 25000 de editari si am trecut automat la nivelul 3.
Luni dimineata insa m-a retrogradat la nivelul 2. Si acum sunt tot pe nivelul 2.
Ii rog pe cei in masura sa-mi deblocheze nivelul 3.
Multumesc
cimuca
 
Posts: 5
Joined: Mon Nov 01, 2010 7:24 am
Location: Titu, DB
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times

Re: [FORMULAR] Aplicare pentru administrare zonă [România]

Postby cimuca » Tue Jun 21, 2016 8:22 pm

Ok, dar cam in cat timp vor veni aceste lamuriri ?
Intre timp, in lipsa de alte informatii, mi-am facut si cerere de AM in speranta ca asta imi va reda Level 3. Nu tin insa la AM deoarece disponibilitatea mea este aleatorie si cu pauze lungi.
Vreau insa sa pot lucra in zonele pe care le cunosc fara a fi nevoit sa pun gramada de UR-uri pt ca altii sa-mi termine treaba.
Mersi
cimuca
 
Posts: 5
Joined: Mon Nov 01, 2010 7:24 am
Location: Titu, DB
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times

Re: Formular aplicare pentru administrare zonă [România]

Postby dacianova » Thu Apr 28, 2016 12:46 pm

MindToAsk wrote:Nu știu dacă am înțeles bine, dar, un AM are drepturi de editare și în zone în care nu are harta disponibilă pentru editare? De exemplu, dacă aș fi pe MS/BN aș avea disponibile și peticele neaccesibile acum (vezi atașament)? Sunt anumite zone unde nu este semnal (foarte multe dacă ești pe DIGI :evil: ) sau nu ai condus până acolo dar imaginile din satelit sunt de calitate suficientă cât să poți mapa un sat.


Pe harta pe care ai postat-o ai drept de editare numai pe zonele albe. Dacă ai circulat printr-o zonă și n-ai avut semnal, ai pierdut :D
Poți însă aplica pentru un AM. Anunță-mă când ai postat pentru AM ca să-ți aprob zona (asta numai dacă îndeplinești cerințele ;) )
Country Manager Romania
Moldova Community Leader
Waze on Samsung Galaxy S9 on Vodafone
[ img ][ img ][ img ]
dacianova
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1107
Joined: Wed Jul 18, 2012 5:53 am
Location: Iasi, Romania
Has thanked: 172 times
Been thanked: 352 times

Next

Return to Romania [română]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users