Ghid de editare

Image

Moderators: Unholy, twist3r, dacianova, spookyx

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Sat Mar 16, 2013 4:11 pm

twist3r wrote:Refacut + blocat. Singura optiune viabila daca exista editori care ori din necunoastere ori din reavoință fac stricăciuni in oras. Alta solutie nu cred ca exista.

Pai si ce sa fac??? Sa blochez tot orasul?

Robert degeaba zice, dar a stricat multe pe acolo, chestii care eu le facusem cu mana mea si sunt sigur ca erau bine facute, zone pe unde am trecut personal. Nu zic ca le-a facut din rea vointa, Domane fereste, dar a facut niste "balarii" pe acolo de chiar m-am ofticat, .... nu mai vrea sa intru in detlii acum.

Mie chiar nu imi convine, muncesc, fac, ma straduiesc sa iasa totul ca la carte, si apoi vine orice gigel si face ce vrea pe acolo. Daca chiar asa se pune problema, nu pot decat sa zic ca Waze e o mare porcarie.....sper sa ma insel in cele din urma.
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Sat Mar 16, 2013 4:01 pm

Repet intrebarea, in special pentru administratorii cu rang mai mare...

CE FACEM CU ORASUL PLOIESTI???

Sunt multe zone stricate , care au fost bune.....personal nu imi vine sa le refac, e o munca mult prea mare si va fi facuta practic de doua ori. In Ploiesti, la ora actuala, Waze este VARZA....

Nu vreau sa fac pe plangaciosul dar ce s-a intamplat zilele trecute chiar m-a scos din pepeni....personal nu imi convine, stiind ca eu mi-am dat tot interesul sa iasa bine.

Veniti cu o propunere va rog. Sookxy ...ma asteptam sa te implici ceva mai mult in astfel de probleme.
Last edited by cuculea on Sat Mar 16, 2013 4:05 pm, edited 2 times in total.
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Thu Mar 14, 2013 3:44 pm

Robert...iti garantez ca ai modificat si sensurile si ai lasat legaturile anapoda. Exemplul care ti l-am dat eu cu strazile alea aliniate cu sens unic garantat nu erau asa inaintea modificarii tale. Plus ca am gasit cateva strazi puse de mine si care sigur aveau sensurile bune iar acum sunt pe interzis. Imi pare rau ca nu am variantele vechi dar de acum o sa fac capturi de ecran daca se pune asa problema.
Imi aduc foarte bine aminte de ce am facut si ce am vazut. In aceleasi locuri am gasit dupa modificari alte structuri ale strazilor.
Cu privire la landmark pus peste linia ferata...o fi script facut dar personal nu mi se pare corect odata ce poti declara roadrail...ce rost mai are landmark...la pod inteleg ca exiwta landmark cu atributul de bridge..

Plus primul exemplu...eu cu mana mea am facut sensurile la cele doua str paris si romana si sigur nu erau in aceasta pozitie. Locuiesc la doua strazi de acolo si stiu zona bine....

Eu unul nu ma mai apuc sa remodific ce inainte era bun. Deci...ma adresez tuturor...acum in orasul Ploiesti e cam varza anumite zone care erau bune...ma refer la sensuri si nu la pozitia strazilor neaparat....cum facem...se va circula ca pixu.

Repet...daca se modifica strazile doar de dragul punctelor...eu renunt. Am venit aici sa dau o mana de ajutor cu simt de raspundere.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Thu Mar 14, 2013 11:26 am

@RobertPB, te rog sa fii mai atent cu editarea, am descoperit ca, in urma modificarilor tale ,ai lasat foarte multe strazi fara sensuri puse, multe le-am repus eu, plus ca , in unele cazuri, nu inteleg de ce ai modificat, dar ai facut modificarile aiurea, de exemplu asta:
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTTTTTTFT
Strada Paris este in continuarea strazii Romane in Ploiesti, locuiesc in zona, trec in fiecare zi pe acolo, nu pricep de ce ai modificat , inteleg ca s-au modificat pozele de pe bing, dar ce ai facut tu nu este nici pe departe real. Plus....tot in acea zona, str. Constantei, nu este asa de dusa spre stanga cum ai modificat-o tu. Macar ai fi putut sa intrebi cum este....

Zona asta...toate strazile le-ai lasat pe sens unic...ce naiba, frate, ai facut o harababura totala....scuza-ma ca iti zic, dar ai dezordonat multe chestii care erau bine facute.
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTTTTTTFT

Inca o chestie care nu o inteleg de ce ai facut-o...peste calea ferata care era declarata ROADREIL, ai pus LANDMARK si ai scri Cale Ferata...asa se face????

Daca facem modiifcari doar de dragul de a le face, doar sa capatam niste puncte pe waze...atunci eu renunt la aceasta activitate si dezinstalez si softul....

Ce propuneti sa facem in continuare, Rober a stricat multe zone din ploiesti, eu chiar nu am chef sa stau sa muncesc dupa el, am gasit foarte multe zone lasate anapoda in urma modificarilor sale....nu vreau sa jicnesc pe nimeni, dar chiar nu imi place ce s-a intamplat...foarte mare dezordine si facute modificarile fara simt de raspundere.
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Thu Mar 07, 2013 8:29 am

Ok...e clar acum...voi instala acel script.

Multumesc frumos de lamuriri.


Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Thu Mar 07, 2013 7:29 am

Si inca o intrebare care inca nu o am lamurita...pana la urma ne ghidam dupa gps points sau dupa strazile din bing, la editarea sau/si crearea strazilor?
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Thu Mar 07, 2013 7:20 am

Aaaa...ok Robert...m-am lamurit acum. Ma tot uitam la strazile modificate si nu intelwgeam ce era modificat.merci de lamuriri. Imi cer scuze...sper ca nu ai perceput comentariul meu ca pe o acuza...nicidecum nu am vrut sa para asa ci pur si simplu vrut sa ma lamuresc.

Si inca o intrebare care inca nu o am lamurita...pana la urma ne chidam dupa gps points sau dupa strazile din bing, la editarea sau/si crearea strazilor?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Last edited by cuculea on Thu Mar 07, 2013 7:26 am, edited 1 time in total.
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Thu Mar 07, 2013 6:14 am

@RobertBP

Am vazut ca , in orasul Ploiesti, ai facut foarte multe modificari peste ceea ce am creat eu, dar m-am uitat atent si de fapt modificari fizice nu sunt, nu inteleg ce ai modificat, apare "modify yesterday by RobertBP"....dar si denumirile si formele si tot, sunt identice. Care e faza?

PS. Acum am vazut, de exemplu , la Str. laboratorului care eu am adaugat-o, tu ai modificat ceva, nu imi dau seama ce, dar la o intersectie cu o alta strada fara nume, ai lasat-o ca neavand accest pe acea strada, dar strada cu pricina nu ai pus-o cu sens unic, deci care a foat modificarea ta ? Ma refer la zona asta:
https://world.waze.com/editor/?lon=25.9 ... TTTTTTTTFT

La fel, la podul de peste calea ferata din dreptul Coca Cola, ai adaugat la forma lendmark-ului , niste puncte si ai mai tras putin de el (poate eu nu il pusesem exact in locul bun), am vazut ca ai modificat si pozitia magazinului Selgros (merci, acolo nu eram ferm convins ca e locul bun, unde il pusesem eu)...
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Wed Mar 06, 2013 1:58 pm

Robert...exact aceeasi chestie am facut-o si eu in Ploiesti la podul peste calea ferata de la Real Ploiesti sau Coca Cola. Am vazut ca podul autostrazii a3 peste dn1 la barcanesti , este marcat tot ca landmark declarat bridge. Am crezut ca asa e corect...deci pana la ua cum este...peste pod se pune sau nu landmark declarat bridge?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Fri Mar 01, 2013 6:13 pm

De ce oare nu imi apar pe LIVE MAP UPDATE, traseele facute cu buldozerul? Acum ceva vreme , am creat niste trasee cu buldozerul pe telefon si la cateva ore mi-au aparut si pe LIVE MAP in browser cu niste dungi rosii, astazi am facut iar trasee pe telefon cu buldozerul, si ...nu au mai aparut? Cumva vor aparea la urmatorul update de harti?
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

PreviousNext

Return to Romania [română]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users