Comenzi vocale

Image

Moderators: Unholy, twist3r, dacianova, spookyx

Re: Comenzi vocale

Postby dulaustefan » Mon Dec 02, 2013 7:32 pm

alephan wrote:Am încercat toate limbile posibile (mă rog - cele în care știu câteva cuvinete: germană, engleză, română etc). Orice fac comenzile vocale au incontinuare feedback în rusă. Dacă vreți vă fac un capture video. Voi folosiți comenzile vocale? Dacă da în ce limbă?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk


Când nimic nu merge , șterge aplicația , restart la telefon , downladează din nou și instalează :lol:
dulaustefan
 
Posts: 47
Joined: Sun Apr 07, 2013 4:21 pm
Location: Oradea
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Re: Comenzi vocale

Postby dulaustefan » Wed Nov 27, 2013 6:28 pm

Verifică la Setări - Sunet - Limba Voce .




Eu sunt mulțumit și plăcut surprins de recunoașterea vocală în momentul căutării.
Recunoaște destul de bine denumirile cu excepția celor cu diacritice, trebuie accentuate diacriticele în momentul vorbirii.
dulaustefan
 
Posts: 47
Joined: Sun Apr 07, 2013 4:21 pm
Location: Oradea
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Re: Comenzi vocale

Postby Danpadure » Wed Sep 02, 2015 8:11 am

si vocea TTS are prioritate, sau ce legatura are?
Danpadure
 
Posts: 6
Joined: Mon Jun 16, 2014 8:04 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Comenzi vocale

Postby Danpadure » Tue Aug 25, 2015 1:48 pm

Este o problema in Galati cu limba RUSA:

De fiecare data cand vizitez Galati-ul, undeva pe strada George Cosbuc, vocea trece AUTOMAT pe RUSA

Nu inteleg cum, pentru ca in mod normal cand selectezi alta voce ii ia ceva sa o descarce.
In acest caz nu. Vorbeste Romana, apoi dupa cateva secunde incepe pe Rusa.
Uneori am intampinat si eu probleme sa o trec inapoi pe Romana - orice limba selectam ramanea pe Rusa. Dupa un restart al aplicatiei se rezolva problema

Dar DE CE se intampla acest lucru, asta nu inteleg!
Danpadure
 
Posts: 6
Joined: Mon Jun 16, 2014 8:04 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Comenzi vocale

Postby ciprian-coman » Thu Nov 28, 2013 6:36 pm

alephan wrote:Sorry, poti reformula? Ce sa fac?


Exista doua setari pentru limba:
1. General -> Language
2. Sound -> Navigation guidance
ciprian-coman
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 122
Joined: Sun Jun 09, 2013 6:44 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Re: Comenzi vocale

Postby alephan » Fri Jan 17, 2014 2:07 pm

Nu am găsit nimic. Pare un mega bug.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
@g
alephan
 
Posts: 45
Joined: Sun Jun 05, 2011 11:57 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Comenzi vocale

Postby alephan » Tue Dec 31, 2013 11:11 am

Mda...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
@g
alephan
 
Posts: 45
Joined: Sun Jun 05, 2011 11:57 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Comenzi vocale

Postby alephan » Sat Dec 07, 2013 2:32 pm

This is a freekin bug... Agreed?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
@g
alephan
 
Posts: 45
Joined: Sun Jun 05, 2011 11:57 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Comenzi vocale

Postby alephan » Sat Dec 07, 2013 11:43 am

Automat.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
@g
alephan
 
Posts: 45
Joined: Sun Jun 05, 2011 11:57 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Comenzi vocale

Postby alephan » Sat Dec 07, 2013 11:12 am

Pică și varianta aceasta:

[img]http://img.tapatalk.com/d/13/12/07/8adyrybe.jpg[/img]

[img]http://img.tapatalk.com/d/13/12/07/jamybu8a.jpg[/img]

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
@g
alephan
 
Posts: 45
Joined: Sun Jun 05, 2011 11:57 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

PreviousNext

Return to Romania [română]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users