No layers button

Moderators: krankyd, Unholy

Re: No layers button

Postby AndyPoms » Tue Mar 19, 2013 10:37 pm

The layers button only appears on the update map on the website - NOT in the client app.
Image
Waze Champ & Forum Moderator
USA Country Manager
Senior Area Manager: State of Connecticut
Wiki: Editing | Best Practices | FAQ
AndyPoms
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5924
Joined: Tue Dec 27, 2011 1:34 pm
Location: Hartford, CT
Has thanked: 89 times
Been thanked: 885 times

No layers button

Postby hlender » Tue Mar 19, 2013 5:04 pm

I have version 3.6. I am a newbee. There is suppose to be a layers button on the upper right side of the screen. I am using a Samsung Galaxy SII. I have searched but cannot find a solution. Any ideas would be appreciated.
Thank you in advance.
Harry
hlender
 
Posts: 1
Joined: Sat Mar 16, 2013 11:53 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: JustBobF