My history is empty

Moderators: krankyd, Unholy

Re: My history is empty

Postby tofinochris » Fri Oct 05, 2012 5:47 pm

I've just checked waze_log.txt on my phone and it's rammed. Not sure if this has something to do with the problem. Is there somewhere to post this, or is this normal? Here's a sample:

[16:23:20 Warning] Socket timeout during connect. Trying again. Connection id: 1. [net.c:1360 (_close_io)]
[16:23:20 Warning] Retry #1. Timeout: 0. Connection id: 1. [net.c:1018 (_reconnect)]
[16:23:25 Warning] Socket timeout during connect. Trying again. Connection id: 1. [net.c:1360 (_close_io)]
[16:23:25 Warning] Retry #2. Timeout: 0. Connection id: 1. [net.c:1018 (_reconnect)]
[16:23:30 Error] Failed on select timeout during connect. Connection id: 1 [net.c:890 (_error)]
[16:23:30 Error] on_socket_connected() - INVALID SOCKET - Failed to create Socket; Error 'NET: Network operation failed' [websvc_trans.c:798 (on_socket_connected_)]
[16:23:30 Error] OnAsyncOperationCompleted_MapDisplayed__only(POST) - 'MapDisplayed' had failed [Realtime.c:2282 (OnAsyncOperationCompleted_MapDisplayed__only)]
[16:23:30 Warning] OnTransactionCompleted() - Last operation ended with error 'NET: Network operation failed' [Realtime.c:1323 (OnTransactionCompleted)]
[16:23:38 Warning] Skipping GPS sample where speed dropped from 2 to 0 [location.c:690 (_fix_filter)]
[16:23:58 Warning] Java Layer: WAZE BATTERY PROFILER. Temperature: 32. Helth: 2 [Logger_JNI.c:51 (Java_com_waze_Logger_WazeLogNTV)]
[16:24:19 Warning] Error waiting. Nothing to drop - pending queue: -1 [ogl_queue.c:677 (_wait_pending)]
[16:24:19 Warning] Java Layer: WAZE PROFILER EXCEPTIONAL TIME FOR Timer Event HANDLING TIME: 5008 [Logger_JNI.c:51 (Java_com_waze_Logger_WazeLogNTV)]
[16:24:25 Warning] Skipping GPS sample where speed dropped from 1 to 0 [location.c:690 (_fix_filter)]
tofinochris
 
Posts: 7
Joined: Thu Sep 13, 2012 6:04 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: My history is empty

Postby tofinochris » Fri Oct 05, 2012 6:11 pm

AlanOfTheBerg wrote:
tofinochris wrote:I'm having the same issue. I've never been able to see any route/driving history at all. Here's a screenshot of my dashboard:

http://i.imgur.com/qYzA1.jpg

I've been using Waze about a month, with plenty of completed navigations and a ton of "just driving" with it on.

What country are you in?


That would be useful info :). Canada. So it seems I'm on the proper server. I tried going to the world. link as well to see if there was some mistake but it just redirected me to www.
tofinochris
 
Posts: 7
Joined: Thu Sep 13, 2012 6:04 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: My history is empty

Postby tofinochris » Fri Oct 05, 2012 6:36 pm

Oh, so I had to click on Live Map, then Update Map, then Show by My Places, then the Drives tab. That's not the most intuitive thing I've ever seen :). There should really be a link to that on the dashboard since it's supposed to be, you know, a dashboard.

Thanks very much for the info! At least I can find it now even if it's not in the place that it "should" be.
tofinochris
 
Posts: 7
Joined: Thu Sep 13, 2012 6:04 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Previous

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users