Reports not going to my group

Moderators: krankyd, Unholy

Re: Reports not going to my group

Postby AlanOfTheBerg » Fri Nov 16, 2012 12:59 am

I have no idea as I just don't pay attention to these things.
Wiki Resources: Map Editing Manual | Oregon Project/To-Do List
Oregon-based US Country Manager | iPhone5 - VZ - iOS 7.1 | Waze v3.7.9.925
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 19498
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 654 times
Been thanked: 2260 times

Re: Reports not going to my group

Postby CBenson » Fri Nov 16, 2012 2:36 pm

No suggestions from the other side of the Potomac either. I haven't seen the group options provide any really useful functions yet, so like Alan I don't pay much attention to them.
Regional Coordinator: Mid-Altantic, US
Verizon, Droid Razr Maxx HD, Android 4.1.2, Waze 3.7.9.909
CBenson
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 6891
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 438 times
Been thanked: 992 times

Re: Reports not going to my group

Postby cherianchris » Thu Nov 22, 2012 7:49 pm

Have you set up the FB and twitter pages for your group?

Regards,
Chris

Sent from my MB526 using Tapatalk 2
Image
cherianchris
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 556
Joined: Wed Jun 08, 2011 2:31 pm
Location: Chennai, India
Has thanked: 18 times
Been thanked: 63 times

Reports not going to my group

Postby CircusJoiner » Sun Nov 04, 2012 2:18 am

Hi
I'm new to Waze and I have looked for this problem on the board. Haven't found anything.

Started a new group and have it as "main group" so far there are three of us. We have been reporting away, yet our group shows 0 reports, 0 new activity.

When I send a report, it says "and also send to (our group)" yet never shows as a new report.

What are we doing wrong? If the group shows no activity, it's not going to encourage others to join.

Thanks for your time.
CircusJoiner
 
Posts: 2
Joined: Tue Oct 23, 2012 5:41 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Reports not going to my group

Postby CircusJoiner » Fri Nov 16, 2012 12:51 am

Really?
After 10 days no reply?? That is discouraging. I am in the Northern Virginia area. I tried sending a message to somebody that oversees that area. No response.

Any suggestions?
CircusJoiner
 
Posts: 2
Joined: Tue Oct 23, 2012 5:41 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users