Missing Miles

Moderators: krankyd, Unholy

Re: Missing Miles

Postby AndyPoms » Sat Mar 23, 2013 12:29 pm

There is a delay in drive processing. See viewtopic.php?f=3&t=43895
Image
Waze Champ & Forum Moderator
USA Country Manager
Senior Area Manager: State of Connecticut
Wiki: Editing | Best Practices | FAQ
AndyPoms
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5924
Joined: Tue Dec 27, 2011 1:34 pm
Location: Hartford, CT
Has thanked: 89 times
Been thanked: 885 times

Missing Miles

Postby markg42 » Sat Mar 23, 2013 12:25 pm

About three months ago I started tracking the number of miles that Waze thinks I've driven vs my odometer. I've been keeping Waze on religiously in a dash mount and with this tracking have noticed that Waze is losing around 10% of my miles. I can easily understand that. But in the last week or so something has happened and the lost percentage has gone way up. Here are end of day accumulated miles, as shown on my odometer vs waze.com:

Mar 17 - 169 - 159.4
Mar 18 - 95 - 51.9
Mar 19 - 174 - 0.0
Mar 20 - 146 - 38.7
Mar 21 - 199 - 124.3
Mar 22 - 96 - 23
Total - 879 - 381.7

I have learned a few things about when waze.com updates (and sometimes doesn't). I know there can be a lag, and that some miles never come through. But losing 57% over six days, when Waze was on and working normally throughout? This is a first. Something appears to be misfiring.
markg42
 
Posts: 7
Joined: Sat Oct 13, 2012 11:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times


Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users