Switch to full style
Post a reply

Ei peltoja Farmlandiksi

Thu Dec 19, 2013 6:23 pm

Tulipa vastaan tilanne, jossa oli piirretty valtavasti peltoja Landmarkeiksi tyypillä Farmland. Sinäänsä varmaan ihan oikea kategoria, mutta liekö tuosta yhtä paljon hyötyä kuin siitä, että ruvettaisiin piirtämään kaikkia metsäalueita... :shock:

Onko tähän asiaan jotain kantaa - virallista tai ihan omaa? Minun kantani tullee selväksi :roll: DELETEHAMMER

Re: Ei peltoja Farmlandiksi

Thu Dec 19, 2013 9:58 pm

Mulla on näköjään myös kotiseudulla jonkin verran piirrettyjä peltoja. Voisin kuvitella, että liittyvät lintubongareiden harrastukseen kun ovat sellaisella alueella. Kai sitten metsiäkin voisi kuvitella piirrettäväksi johonkin intressipiiriin liittyen.

Ehdottaisin kuitenkin, että vain kansallispuistot tai vastaavat tunnetut retkeilyalueet joissa käy "kuka tahansa" merkittäisiin Landmarkeilla.

Re: Ei peltoja Farmlandiksi

Sun Dec 22, 2013 9:05 pm

Itse olen tottunut pitämään näpeissä perinteistä paperikarttaa sen monissa eri muodoissa. Suunnistaminen ja navigointi on huomattavasti helpompaa kun kartassa on muutakin informaatiota kuin pelkät tiet. Tästä syystä olen itse noita farmlandeja ja vesistöjä muutaman kappaleen piirrellyt. Valitettavasti ilmakuvien vaihtumisen jälkeen itsellä on sen verran pahaa kartta-offsettia, ettei siitä syystä ole pahemmin peltoja tullut mihinkään sijoitettua.

Re: Ei peltoja Farmlandiksi

Thu Dec 19, 2013 7:26 pm

Itse aattelen että juuri metsien piirtäminen on hyödyllistä. Piirretyt metsät auttavat hyvin hahmottamaan karttaa suhteessa maisemaan.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Re: Ei peltoja Farmlandiksi

Thu Dec 19, 2013 7:27 pm

Kun vaan toimeertus joskus kunnolla....

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Re: Ei peltoja Farmlandiksi

Fri Dec 20, 2013 11:00 am

Eihän niillä ole navigoinnin kannalta mitään merkitystä. Esteetikko ehkä halunnut koristella karttaa :) Vähän sama juttu ku vesistöjen kanssa, mitä meikä ainakin piirtelee innolla.
Post a reply