Catchall thread for discussion of missing points and drives

Moderator: Unholy

Re: Catchall thread for discussion of missing points and dri

Postby pcoventry » Thu Oct 18, 2012 10:47 pm

Mine are updated on the website but not on the app

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
pcoventry
 
Posts: 43
Joined: Sat Sep 29, 2012 12:41 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Re: Catchall thread for discussion of missing points and

Postby pcoventry » Sat Oct 20, 2012 4:26 pm

lguerrero wrote:Same problem here, my points are not increasing, at first I thought it was an OS related issue but i reinstalled everything from scratch 1 month ago and it still doesn´t work, i cant edit or construct roads either.


Im driving right now. Ive gone up a level and been doing packman all day im on about 4000 points but im on 209 on the app. The site i think has updated. Never mind its still the beat sat nav ive ever used :-)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
pcoventry
 
Posts: 43
Joined: Sat Sep 29, 2012 12:41 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Re: Catchall thread for discussion of missing points and

Postby pcoventry » Sun Oct 21, 2012 12:25 pm

lguerrero wrote:Same problem here, my points are not increasing, at first I thought it was an OS related issue but i reinstalled everything from scratch 1 month ago and it still doesn´t work, i cant edit or construct roads either.


Mine have updated. On the scale it says i am ~0 points to next level and im half way between the shield and sword. Ive
gone from 209 to 12694 but it got there in the end!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
pcoventry
 
Posts: 43
Joined: Sat Sep 29, 2012 12:41 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Catchall thread for discussion of missing points and dri

Postby pcoventry » Tue Oct 23, 2012 6:06 pm

I thought WAZE only recorded routes when you actually used it and not just when your driving around with no route? I


Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
pcoventry
 
Posts: 43
Joined: Sat Sep 29, 2012 12:41 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Catchall thread for discussion of missing points and dri

Postby pcoventry » Tue Oct 23, 2012 10:33 pm

I see fair enough it never did my points until I actually navigated places

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
pcoventry
 
Posts: 43
Joined: Sat Sep 29, 2012 12:41 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Catchall thread for discussion of missing points and dri

Postby pcoventry » Tue Oct 30, 2012 8:23 am

Oooh so that's what the pacman animation is all about lol

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
pcoventry
 
Posts: 43
Joined: Sat Sep 29, 2012 12:41 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Catchall thread for discussion of missing points and dri

Postby pemex44 » Tue Nov 13, 2012 7:01 pm

I made a few drives yesterday and the day before (paving new roads in an area where Waze has a few info) and they didn't show up on my drives in WME.

I'm usually redirected to es.waze.com since I live Mexico, but today I logged into the NA server and there were my missing drives then I remembered that I had just updated the client a day before I made the missing drives.

It seems that the client doesn't persist the server configuration from version to version and therefore when I updated, it logged into the NA server but I don't know of any way to verify this. If there were, I'd be glad to test this.
pemex44
 
Posts: 7
Joined: Sat Jul 16, 2011 2:12 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

No points update, and Status page unresponsive

Postby PigPointerOuter » Mon Oct 08, 2012 6:36 pm

Sometimes I don't get point updates for a couple of days, and this usually seems to occur on the weekends. I have not had an update for two days now so perhaps this is the issue. I usually get a decent point update on Tuesdays though.

I haven't checked on the web version But hopefully this is your problem.



Thumbed from my iPhone using Tapatalk.

4S/iOS6/USA

I. AM. A MONSTER.
PigPointerOuter
 
Posts: 35
Joined: Wed Nov 23, 2011 1:51 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Catchall thread for discussion of missing points and dri

Postby PigPointerOuter » Fri Oct 26, 2012 11:33 pm

anorthro wrote:I took two relatively long trips for me Oct 24th and 25th. When i logged into the website today, I don't see half of my trip from yesterday and non of my trip from the 24th. However, it looks like my points may have been added.


I just got my drives today from a road trip I took on October 13th... was thinking they were lost forever but they showed up! :D
PigPointerOuter
 
Posts: 35
Joined: Wed Nov 23, 2011 1:51 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: No points update, and Status page unresponsive

Postby Rftyree » Mon Oct 22, 2012 5:41 pm

nathan_wv wrote:I am also not showing any trips since last Friday.

I know the status page said there had been problems, but according to the post things should have been sorted out by now. Any word on an update?


i have a gap of days from 10-13 til 10-20 that don't show up.
Area Manager: Nashville and Memphis, TN area
Rftyree
 
Posts: 50
Joined: Sat May 19, 2012 11:58 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Ranks and Points

Who is online

Users browsing this forum: No registered users