Πως βάζουμε road closure;

[ img ]

Moderators: irafan, JimmyK1, grkpete, dtsoukalas

Re: Πως βάζουμε road closure;

Postby manolisk » Sun Nov 22, 2015 8:19 pm

Υπάρχει και αυτή η περίπτωση που είναι κλειστό μόνο το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
Έβαλα την παράκαμψη που είναι πιο μεγάλη πλέον μεγαλύτερη από ότι είχε το waze και μονοδρόμησα την highway. Είναι αυτός ο σωστός τρόπος ή θέλει και εδώ closure;

https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... ,296433953
manolisk
 
Posts: 26
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:06 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Re: Πως βάζουμε road closure;

Postby manolisk » Sun Nov 22, 2015 8:58 pm

Κάτω από το Closures tab δεν έχει καμία επιλογή. Είμαι level 2, αν έχει σημασία. Τo visibility των closures το έχω ανοιχτό κανονικά.
manolisk
 
Posts: 26
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:06 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Re: Πως βάζουμε road closure;

Postby manolisk » Sun Nov 22, 2015 9:02 pm

Ναι, συμφωνώ στο παραπάνω.
manolisk
 
Posts: 26
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:06 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Re: Πως βάζουμε road closure;

Postby manolisk » Sun Nov 22, 2015 9:11 pm

Όχι, δεν υπάρχει

irafan wrote:
manolisk wrote:Κάτω από το Closures tab δεν έχει καμία επιλογή. Είμαι level 2, αν έχει σημασία. Τo visibility των closures το έχω ανοιχτό κανονικά.


Δεν βλέπεις το κουμπί "+ Add Closure"?
manolisk
 
Posts: 26
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:06 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Re: Πως βάζουμε road closure;

Postby manolisk » Sun Nov 22, 2015 9:26 pm

Ναι, βάλε τα εσύ. Τώρα οδηγώντας νύχτα που να έψαχνα πως κάνεις report closures....
manolisk
 
Posts: 26
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:06 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Re: Πως βάζουμε road closure;

Postby manolisk » Sun Nov 22, 2015 9:44 pm

To λογικό θα ήταν να πήγαινε μαζί με το level του δρόμου όπως όλα τα edits. Ένας level 1 χρήστης να μπορεί να σβήσει π..χ έναν level 1 δρόμο και να μην μπορεί να του βάλει closure είναι λίγο περίεργο. Τέλος πάντων. Thanks
manolisk
 
Posts: 26
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:06 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Re: Πως βάζουμε road closure;

Postby Manoussos » Mon Apr 04, 2016 5:15 pm

Καλησπέρα,

στο Βόλο γίνονται εργασίες για την τοποθέτηση ελαστικών ταπήτων επί των ισόπεδων διαβάσεων στις οδούς Αλαμάνας και Ζάχου στις γραμμές του ΟΣΕ. Έχω lvl2. Μπορεί κάποιος να βάλει εκεί δυο closures; Οι ημερομηνίες είναι από τις 3 μέχρι 9 Απριλίου.

https://www.waze.com/editor/?env=row&lon=22.93406&lat=39.36879&layers=3045&zoom=7&segments=262114117,263593875&mapProblemFilter=0&mapUpdateRequestFilter=0&venueFilter=0

http://www.ert.gr/volos-xekinoun-ta-erg ... ke-zachou/

Χαιρετίσματα
Manoussos
Manoussos
 
Posts: 13
Joined: Sun Jun 15, 2014 10:04 am
Has thanked: 8 times
Been thanked: 3 times

Re: Πως βάζουμε road closure;

Postby Manoussos » Mon Apr 04, 2016 5:52 pm

Ευχαριστώ Ηρακλή,

είναι OK!
Για τον παραλιακό δρόμο προς το Πήλιο είχα χρησιμοποιήσει restrictions (γίνονται έργα και εκεί), αλλά closure φαίνεται να είναι πιο κατάλληλο για κάτι τέτοιο.
Manoussos
 
Posts: 13
Joined: Sun Jun 15, 2014 10:04 am
Has thanked: 8 times
Been thanked: 3 times

Previous

Return to Greece [Ελλάδα]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users