Καλησπέρα σε όλους.
Έχω εκ νέου ένα σχεδιαστικό προβληματισμό και θα αναφέρω κατευθείαν το παράδειγμα, το οποίο φαντάζομαι εφαρμόζεται σε αρκετές περιπτώσεις.
Έχω το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το οποίο είναι μια ιδιωτική περιοχή με μία κεντρική πύλη και δύο πλαϊνές. Κατά τις καθημερινές από το πρωί (δεν θυμάμαι ακριβώς την ώρα, θα το βρω) μέχρι τις 20:00 οι πλαϊνές πύλες είναι ανοιχτές. Από τις 20:00 και μετά, αλλά και για όλο το Σαββατοκύριακο οι πλαϊνές πύλες είναι κλειστές. Αυτές οι πύλες εξυπηρετούν για γρήγορη διάσχιση της περιοχής ακόμα και για οδηγούς που δεν θέλουν να παραμείνουν εντός του πανεπιστημιακού χώρου.
Σίγουρα πάμε σε ρύθμιση με restriction χρονικό. Το ερώτημα είναι πώς θα ήταν καλύτερο να εφαρμοστεί;
Σκέφτομαι ότι το ιδανικό είναι στα segments που διασχίζουν τις πύλες για λίγα μέτρα, να βάλω ένα επιπρόσθετο segment στο οποίο να εφαρμόσω το restriction εφόσον ούτε οι δρόμοι που φτάνουν εξωτερικά των πυλών πρέπει να έχουν το restriction, αλλά ούτε και το εσωτερικό οδικό δίκτυο του Πανεπιστημίου που είναι κανονικά προσβάσιμο από την κεντρική πύλη.
Υπάρχει ορθότερος τρόπος;
