Adding a City or Vilage in Waze

[ img ]

Moderators: dtsoukalas, JimmyK1, grkpete, irafan

Adding a City or Vilage in Waze

Postby Daulfin » Wed Aug 22, 2018 3:41 pm

Hello

Trying to add some streets and coffe shops but the vilage itself is missing. It takes by default the neighbor vilage "Kastania".
How is such update been proccesed??
Even Google has it incorect. Location is:
Amarantos 420 36, Greece
21.39051 39.70162

Ευχαριστω
Δημήτρης
Daulfin
 
Posts: 3
Joined: Wed Aug 22, 2018 1:44 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Adding a City or Vilage in Waze

Postby irafan » Thu Aug 23, 2018 7:08 am

Καλημέρα Δημήτρη,

Καταγράφηκε το χωριό στο χάρτη του Waze Με το όνομα Αμάραντος Ιωαννίνων. Σε 2-3 ημέρες αναμένεται να εμφανίζεται και στο χάρτη της εφαρμογής. Στους δρόμους και στα Places που χαρτογράφησες, μπήκε το όνομα του χωριού.

Σε ευχαριστούμε για την αναφορά!

Αν σε ενδιαφέρει το editing του χάρτη, εδώ είμαστε για όποια βοήθεια και διευκρίνιση χρειαστείς

Ηρακλής

Daulfin wrote:Hello

Trying to add some streets and coffe shops but the vilage itself is missing. It takes by default the neighbor vilage "Kastania".
How is such update been proccesed??
Even Google has it incorect. Location is:
Amarantos 420 36, Greece
21.39051 39.70162

Ευχαριστω
Δημήτρης
[ img ][ img ][ img ]
Global Champ | Greece Country Manager
Community FB page
irafan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 489
Joined: Mon Jun 11, 2012 8:50 pm
Location: GREECE | Thessaloniki
Has thanked: 104 times
Been thanked: 183 times

Re: Adding a City or Vilage in Waze

Postby Daulfin » Wed Aug 29, 2018 10:33 am

I see now in the app as "Amarantos Ioanninon" and " Amarantos Trikalon"
In the edit form is only the wrong name " Amaranots Ioanninon"

Also Traveling back to Athens there is a high way A3 that will be the future highway. Even though people Marked as area incorect I could not disable or restrict this high way.
Waze was trying to guide me through this unbuilt yet highway. A3 is active only after Trikala.
Daulfin
 
Posts: 3
Joined: Wed Aug 22, 2018 1:44 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Adding a City or Vilage in Waze

Postby irafan » Mon Sep 03, 2018 10:07 am

Καλημέρα Δημήτρη,

Στον χάρτη του editor έχει τη σωστή ονομασία "Αμάραντος Τρικάλων". Έχε υπόψην σου ότι οι χάρτες στο app, στον editor, και στο livemap δεν είναι απόλυτα συγχρονισμένοι, για αυτό βλέπεις τις διαφορές ανάλογα μ ποιο map built χρησιμοποιεί η κάθε μία.

Όσο αφορά τον A3, έχεις δίκαιο, τον είχαμε με closure από τα Τρίκαλα και μετά αλλά έγινε expired (το closure) και εμφανίστηκε διαθέσιμος. Ξαναμπήκε closure. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

Ηρακλής

Daulfin wrote:I see now in the app as "Amarantos Ioanninon" and " Amarantos Trikalon"
In the edit form is only the wrong name " Amaranots Ioanninon"

Also Traveling back to Athens there is a high way A3 that will be the future highway. Even though people Marked as area incorect I could not disable or restrict this high way.
Waze was trying to guide me through this unbuilt yet highway. A3 is active only after Trikala.
[ img ][ img ][ img ]
Global Champ | Greece Country Manager
Community FB page
irafan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 489
Joined: Mon Jun 11, 2012 8:50 pm
Location: GREECE | Thessaloniki
Has thanked: 104 times
Been thanked: 183 times


Return to Greece [Ελλάδα]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users