iOS 6 problem

Moderators: krankyd, Unholy

Re: iOS 6 problem

Postby CBenson » Fri Sep 28, 2012 6:54 pm

Your location?
Regional Coordinator: Mid-Altantic, US
Verizon, Droid Razr Maxx HD, Android 4.1.2, Waze 3.7.9.909
CBenson
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 6869
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 433 times
Been thanked: 982 times

Re: iOS 6 problem

Postby ccoltmanm » Sun Sep 30, 2012 1:18 am

I installed Waze on my iPhone 5, and yes, same issue as some of you.

Whole streets and subdivisions are not there, and in the middle of a city it tells me to proceed to the highlighted route 2 miles away. No street guides along the way.
ccoltmanm
 
Posts: 25
Joined: Wed Feb 09, 2011 12:31 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: iOS 6 problem

Postby edEskankus » Mon Sep 24, 2012 8:44 pm

Same issues with 4S phone after updating to ios6. Completely flaked out the program and gave me a bug message. I rebooted the phone and it worked better, but still got the bug message. All I got from the upgrade was a dumb VIP mailbox.
Image

dbates • 6.0(10A403) • IP4
edEskankus
 
Posts: 19
Joined: Sat Aug 25, 2012 1:23 am
Location: Ipswich, MA
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: iOS 6 problem

Postby edEskankus » Wed Sep 26, 2012 12:33 pm

My system seems to have recovered, but I lost 2 commuting days.
Image

dbates • 6.0(10A403) • IP4
edEskankus
 
Posts: 19
Joined: Sat Aug 25, 2012 1:23 am
Location: Ipswich, MA
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: iOS 6 problem

Postby GizmoGuy411 » Sun Sep 30, 2012 3:34 am

Have any of you uninstalled Waze, done a complete shut down of phone, then reinstalled Waze to see if problem persists or not?
ImageImageImageImage
CM: U.S.
RC: Great Lakes - IL, IN, MI, OH, WI
AM: NW OH, NE IN, & SE MI
Wiki Profile
Verizon: Galaxy S4 w/ Android 4.3 & iPad "3" w/ iOS 7.1
GizmoGuy411
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1100
Joined: Wed Oct 13, 2010 3:14 am
Location: NW Ohio, SE Michigan, NW Indiana tri-state area
Has thanked: 164 times
Been thanked: 105 times

Re: iOS 6 problem

Postby HAFNHAF » Thu Sep 27, 2012 2:53 am

got a new 4S the other day. no issues on waze or anything else. except for the lousy apple maps app...
HAFNHAF
 
Posts: 6
Joined: Wed May 30, 2012 6:57 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: iOS 6 problem

Postby HarveyMRichards » Sat Sep 29, 2012 10:45 pm

ohiostmusicman wrote:Since I've upgraded to iOS 6, Waze was been crashing several times a day. Any one else having similar issues?


I mostly use Waze on the weekends while driving in the mountains. Last weekend and today it's crashed multiple times. No warning or errors, it just turns off. iPhone 4 with iOS 6. Never a crash under iOS 5 or 4.
HarveyMRichards
 
Posts: 6
Joined: Wed Nov 16, 2011 12:24 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: iOS 6 problem

Postby Ledgem » Thu Sep 20, 2012 7:57 pm

No problems with an iPhone 4S and iOS 6 here. Are you able to access the internet through other applications on your phone? I once had the same problems as you described - for me, it turned out to be a network issue that a reboot fixed. The maps are cached, so if you're still seeing them it doesn't necessarily mean that your connection is live. My guess is that this isn't a Waze issue, and that it's something with your phone settings and/or local cell towers.
Ledgem
 
Posts: 4
Joined: Sat Apr 28, 2012 4:52 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: iOS 6 problem

Postby markfeinberg » Mon Oct 01, 2012 2:05 am

GizmoGuy411 wrote:Have any of you uninstalled Waze, done a complete shut down of phone, then reinstalled Waze to see if problem persists or not?


Thanks gizmo guy, was having the same problem as others with waze not connecting to the network. so far your fix seems to have worked. Will keep you updated if anything changes
markfeinberg
 
Posts: 1
Joined: Mon Aug 06, 2012 12:11 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

iOS 6 problem

Postby mastman26 » Thu Sep 20, 2012 3:38 pm

I flashed my 4S iPhone to iOS 6 yesterday, and now I get no traffic. Waze continually indicates "Searching network" at the top of the screen and all attempts to report an incident are met with "No Network and GPS", however the maps and my location are shown correctly as they were in the past. Have already rebooted phone, restarted app, etc. Any ideas/solutions?
mastman26
 
Posts: 2
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:18 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Next

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot]