Searching for users

Moderators: krankyd, Unholy

Re: Searching for users

Postby AlanOfTheBerg » Wed Dec 12, 2012 5:55 am

It is disabled due to phpBB not being able to handle the usercount of Waze. It is a unified database. According to the forum front page, there are 12,637,733 members. The feature is disabled because the poor phpBB code crashes the web server when trying to look up usernames.
Wiki Resources: Map Editing Manual | Oregon Project/To-Do List
Oregon-based US Country Manager | iPhone5 - VZ - iOS 7.0.6 | Waze v3.7.9.992
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 19467
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 647 times
Been thanked: 2246 times

Re: Searching for users

Postby AlanOfTheBerg » Wed Dec 12, 2012 6:04 am

subicle wrote:Ok so if I understand that correctly everyone gets the same error. Are they working on getting it fixed?

Yes and no. It is likely permanently disabled. The forum code simply cannot handle the user count. It's been disabled for long time. We just go on without it. It's not a needed function.
Wiki Resources: Map Editing Manual | Oregon Project/To-Do List
Oregon-based US Country Manager | iPhone5 - VZ - iOS 7.0.6 | Waze v3.7.9.992
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 19467
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 647 times
Been thanked: 2246 times

Searching for users

Postby subicle » Wed Dec 12, 2012 5:28 am

When ever I try to search for a user I get a error message. No matter which way I try to do it. Either through the website or through Tapatalk does anyone know what I have to do to fix this? Thank you!!!
ImageUploadedByTapatalk1355290120.265639.jpg
ImageUploadedByTapatalk1355290120.265639.jpg (80.05 KiB) Viewed 287 times



Sent from my iPhone using Tapatalk
Area Manager • Rhode Island • Note II (AT&T) • 4.4 CM
Image
subicle
 
Posts: 23
Joined: Mon Oct 31, 2011 11:21 pm
Location: Coventry, Rhode Island
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Searching for users

Postby subicle » Wed Dec 12, 2012 5:59 am

Ok so if I understand that correctly everyone gets the same error. Are they working on getting it fixed?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Area Manager • Rhode Island • Note II (AT&T) • 4.4 CM
Image
subicle
 
Posts: 23
Joined: Mon Oct 31, 2011 11:21 pm
Location: Coventry, Rhode Island
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Searching for users

Postby subicle » Wed Dec 12, 2012 6:09 am

Ok sounds good thank you for the info!!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Area Manager • Rhode Island • Note II (AT&T) • 4.4 CM
Image
subicle
 
Posts: 23
Joined: Mon Oct 31, 2011 11:21 pm
Location: Coventry, Rhode Island
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: Google Feedfetcher