Trouble with editing

Moderator: Unholy

Re: Trouble with editing

Postby AlanOfTheBerg » Mon Feb 11, 2013 10:41 pm

Sounds like you may not have permissions to edit in that area. When you select a segment, to the left does it read something like, "You cannot edit this segment." ?
Wiki Resources: Map Editing Manual |
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 8.4 | Waze v4a
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 23365
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1062 times
Been thanked: 4432 times

Trouble with editing

Postby jondemain » Mon Feb 11, 2013 9:34 pm

I'm having trouble with editing. I am using Chrome, and when I select a segment I often don't get the turn directions (though sometimes I do), and the same with the intermediate shaping handles that allow you to change the shape of a road.
Sometimes changing the zoom level makes them appear, but sometimes it doesn't.
Chrome is up to date, but I am not using the world's fastest PC - but I have left it a couple of minutes to see if it is just the machine running slow, and it appears not to be that.
Some days it works just fine!
I'm enjoying editing and improving the map, but this is very frustrating.
Posts: 13
Joined: Wed Jan 02, 2013 5:53 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Trouble with editing

Postby Kuhlkatz » Tue Feb 12, 2013 7:43 am

Check what Alan suggested, but as discussed in the WME editor feedback thread, ensure that you have the Landmark layer turned off. This is usually the culprit for what you describe.

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
Carel Cornelius
AM : Centurion & Sandton, ZA
CM & Coordinator, South Africa
(HTC One, Android 4.4.2, v5.11.401.10)
South African Wiki Waze Wiki Map Editing
Posts: 873
Joined: Fri Jul 20, 2012 6:11 pm
Location: Centurion, Pretoria, South Africa
Has thanked: 26 times
Been thanked: 138 times

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot]