Editor Problem for NA?

Moderator: Unholy

Re: Editor Problem for NA?

Postby Bigbear3764 » Sat Mar 23, 2013 3:27 am

Sorry, didn't check last night to see you replied. Has been slow here too. I get messages that segment I just edited has been modified. But if I undo all my edits until it saves, I look again and they are correct. Haven't tried to edit a segment after errors.

Still giving you trouble huh? Have you PM'd any other editors on the island with you? Just to see if it is limited to your State.

Sometimes clearing your cache and cookies helps.
Bigbear3764
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 2583
Joined: Fri Feb 10, 2012 8:02 pm
Location: Island Lake, IL USA
Has thanked: 205 times
Been thanked: 940 times

Re: Editor Problem for NA?

Postby bjrich01 » Sat Mar 23, 2013 3:16 am

Bump for help!
bjrich01
 
Posts: 8
Joined: Thu Oct 04, 2012 8:34 am
Location: Hawaii
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Editor Problem for NA?

Postby bjrich01 » Fri Mar 22, 2013 2:41 am

Thanks for responding! I'm editing in Hawaii on Hickam Air Force Base. And yes, I've tried 1 edit....save....screen refreshes....no update shown. Then, I'll refresh the browser (or restart browser, clear cache/history, etc) and the update shows! But wait!.....now I can't edit the newly formed road/junction/etc! That's what I've been up against. I'm a level 3. Been using Waze for about a year. Been editing only recently since I got stationed in Hawaii. Thanks for all your help!
bjrich01
 
Posts: 8
Joined: Thu Oct 04, 2012 8:34 am
Location: Hawaii
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Editor Problem for NA?

Postby Bigbear3764 » Thu Mar 21, 2013 10:52 pm

How many edits are you trying to save? 1 or 1000? See if you can do 1 edit and save.

Also, where are you editing?
Bigbear3764
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 2583
Joined: Fri Feb 10, 2012 8:02 pm
Location: Island Lake, IL USA
Has thanked: 205 times
Been thanked: 940 times

Editor Problem for NA?

Postby bjrich01 » Thu Mar 21, 2013 10:29 pm

I've been updating for a bit and in the last few days (since the maintenance) Everything I've done doesn't show up on editor and I can't even click on fixed roads/streets! Also, I went for a drive to finalize problems in my neighborhood and used my Iphone5 to navigate then mark problems on the map. After getting home, nothing was on Editor....none of my stuff! I included wrong turns, broken streets, new streets (paving) and streets that are now gone. But as I'm trying to edit on Editor, I physically can't click on new stuff. Old streets....just fine. Try to make corrections, hit save, wait, and then nothing. I've restarted the computer, I've shut down all 3 browsers (IE, Firefox, Chrome) and can't get it to render correctly on the screen so I can continue fixing. Is anyone else having this problem? Again, it just started for me. Sucks when it doesn't work and help navigate correctly!
Help!
bjrich01
 
Posts: 8
Joined: Thu Oct 04, 2012 8:34 am
Location: Hawaii
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Previous

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot]