NOOB Map Problems

Moderators: krankyd, Unholy

Re: NOOB Map Problems

Postby bigbear3764 » Fri Mar 22, 2013 1:27 am

When you hit the undo button so that your save button shows zero, and then hit the permalink button, does it show the change? I wasn't changing road names, just correcting nodes and deleting extras when I got that message last night. Once I hit permalink, it showed all my changes went thru. I hope.
Image
AM Chicagoland Area
CM North America
ILL Wiki
ILL To-Do
bigbear3764
Waze Mentor
Waze Mentor
 
Posts: 1590
Joined: Fri Feb 10, 2012 8:02 pm
Location: Island Lake, IL USA
Has thanked: 81 times
Been thanked: 382 times

Re: NOOB Map Problems

Postby enhket » Fri Mar 22, 2013 1:22 am

Does it always happen when you edit the segment? If so, i am afraid that is a "ghost segment". Report it to support so they can delete it. Or post a permalink here and ill do it for you.
Image
Christopher Enhket
Languages: Español, English, Français, Português.
Coordinator, Beta editor/Editing expert, Campeón.
Communities established: 8
enhket
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 2906
Joined: Thu Apr 05, 2012 5:58 pm
Location: RN: Dominican Republic
Has thanked: 563 times
Been thanked: 1036 times

Re: NOOB Map Problems

Postby enhket » Fri Mar 22, 2013 1:49 am

That is common. Try it by making nodes (40+) with the WME tool (selecting 2 segments and clicking the icon) and then save. One error will appear, then you click save again and you will see the "while you were editing....." message. Once you click permalink, and it reloads the map, the new nodes will be there ;)
Image
Christopher Enhket
Languages: Español, English, Français, Português.
Coordinator, Beta editor/Editing expert, Campeón.
Communities established: 8
enhket
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 2906
Joined: Thu Apr 05, 2012 5:58 pm
Location: RN: Dominican Republic
Has thanked: 563 times
Been thanked: 1036 times

NOOB Map Problems

Postby marcelbrandon » Fri Mar 22, 2013 1:02 am

I'm trying to rename a street and i get the error "While you were editing, the elements you're trying to save have been modified and/or deleted."

Can someone help me understand this please ?
marcelbrandon
 
Posts: 17
Joined: Thu Mar 14, 2013 2:14 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time


Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users