מפה חיה - כשמצריים מגיעה למסך כל המידע בעברית נעלם

דיווח על בעיות באפליקציה ופידבקים על גרסאות חדשות.
Forum rules
ברוכים הבאים לפורום וייז. אנא שמרו על חוקי הפורום. לפני פתיחת דיון חדש חפשו פתרון לבעיה בדף שאלות נפוצות. אם לא מצאתם תשובה, קראו כאן את חוקי הפורום. כמו-כן מומלץ לקרוא על פורומי הקהילה כדי להכיר את הפורום באופן כללי.
שימו לב, הפורומים מנוהלים ע"י קהילת משתמשי ווייז בארץ. לתמיכה טכנית ניתן לפנות גם לצוות התמיכה של החברה דרך דף התמיכה.
לדיווח על בעיה במפה לחץ כאן. לדיווח על בעיות ניווט ומסלולים לחץ כאן.

פורום זה מיועד לדיון ודיווח על בעיות באפליקציית ווייז.
לפני שאתם פותחים דיון חדש, אנא בצעו חיפוש בפורום ישראל וכן בפורום הישן. לרוב סביר שאחרים כבר נתקלו בבעיה. אם קיים דיון בנושא בפורום ישראל, הגיבו שם. אל תפתחו דיון חדש שלא לצורך.
אם הבעיה חדשה והופיעה לראשונה בגירסה מסויימת של האפליקציה, אנא דווחו עליה בדיון הפידבקים הרשמי של הגירסה.
הקפידו לציין מהו המכשיר שברשותכם, מהי גרסת מערכת ההפעלה ומהי גרסת ווייז.

מפה חיה - כשמצריים מגיעה למסך כל המידע בעברית נעלם

Postby Rill » Wed May 30, 2018 2:16 pm

כאשר מגיעים לאזור אילת, וחלק קטן משטח מצריים מוצג על המסך, כל השמות בעברית נעלמים. אם זזים חזרה או מגדילים את הזום כך שמצריים יוצאת מהמסך, המידע חוזר.
ניחוש: השליפה ממספר שרתים במקביל הפסיקה לפעול בימים האחרונים?
Area Manager of Petah Tiqwa, Israel
Beta Tester on NOTE3

[ img ] [ img ][ img ][ img ]
[ img ]
Rill
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1912
Joined: Sat Aug 06, 2011 1:38 pm
Location: Israel
Has thanked: 173 times
Been thanked: 118 times

Re: מפה חיה - כשמצריים מגיעה למסך כל המידע בעברית נעלם

Postby zeze13 » Thu May 31, 2018 7:03 pm

אצלי זה קורה רק כאשר חלק גדול של מצריים או ירדן מוצג על המסך.
האם בעבר הוצגו השמות בו זמנית מהשרתים השונים על המפה החיה?
Global Champ, Country Manager: Israel, Thailand, China
zeze13
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 10432
Joined: Thu Jun 15, 2006 8:59 am
Has thanked: 1310 times
Been thanked: 1332 times

Re: מפה חיה - כשמצריים מגיעה למסך כל המידע בעברית נעלם

Postby shmupi » Thu May 31, 2018 7:24 pm

zeze13 wrote:אצלי זה קורה רק כאשר חלק גדול של מצריים או ירדן מוצג על המסך.
האם בעבר הוצגו השמות בו זמנית מהשרתים השונים על המפה החיה?


לי אישית לא זכור מקרה כזה. תמיד השרת קפץ שאתה באזור הגבול
Israel Coordinator & Community Leader & GC
Country Manager : Israel, Jordan, Thailand, Romania
Resolved Update Requests : 185K

[ img ]
shmupi
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 21031
Joined: Tue Jan 06, 2009 7:16 am
Has thanked: 6878 times
Been thanked: 2212 times


Return to באגים ופידבקים

Who is online

Users browsing this forum: No registered users