Page 1 of 1

מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

PostPosted: Wed Mar 27, 2019 4:00 pm
by gad_m
שלום,

מדווח מתלוננן שוייז שואל אותו אם לדווח על עומס כי המערכת מזהה האטה (לא זוכר את הניסוח המדוייק) כשהוא עומד במחסום לביקורת, גם אם אין עומס במחסום.
דעתכם: אם נוסיף צומת במיקום של המחסום, האם זה יגרום לשרת לא להקפיץ הודעה זו לקליינט?
או במילים אחרות - למה כשעומדים ברמזור רגיל לא קופצת ההתראה?

בברכה,
גדי

Re: מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

PostPosted: Wed Mar 27, 2019 4:16 pm
by shmupi
לדעתי להוסיף צומת. זה עובד יפה במקומות אחרים

Re: מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

PostPosted: Wed Mar 27, 2019 4:34 pm
by Rill
המחסומים הללו לא תמיד נמצאים באותו מקום - בדרך כלל כל שוטר פותח את המחסום בנקודה אקראית באותו קטע. (יוצאים מהכלל: אם יש עץ ענק שנותן צל על הכביש אז בקייץ רוב המחסומים יהיו שם... או לא קרוב מידי לעיקול).
אז כמה צמתים נפתח?

Re: מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

PostPosted: Wed Mar 27, 2019 4:35 pm
by shmupi
Rill wrote:המחסומים הללו לא תמיד נמצאים באותו מקום - בדרך כלל כל שוטר פותח את המחסום בנקודה אקראית באותו קטע. (יוצאים מהכלל: אם יש עץ ענק שנותן צל על הכביש אז בקייץ רוב המחסומים יהיו שם... או לא קרוב מידי לעיקול).
אז כמה צמתים נפתח?


כמה עולה צומת ?

תשים לי על החשבון...

Re: מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

PostPosted: Wed Mar 27, 2019 5:33 pm
by gad_m
לא הבנתי מה הכוונה שהמחסום לא באותו מקום. זה מחסום קבוע עם שערים:
מחסום חוצה שומרון.png
(174.59 KiB) Downloaded 78 times


הוספתי צומת, אבקש מהמדווח לעקוב.

אני קצת פסימי שזה יעזור כיוון שעכשיו שמתי לב שכבר היו 2 צמתים בקרבת מקום כיוון שהמהירות שונה כשמתקרבים למחסום.
אולי לצורך ה"מערכת מזהה האטה" צומת וירטואלי לא נחשב?

Re: מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

PostPosted: Wed Mar 27, 2019 8:03 pm
by cnor_il
gad_m wrote:שלום,

מדווח מתלוננן שוייז שואל אותו אם לדווח על עומס כי המערכת מזהה האטה (לא זוכר את הניסוח המדוייק) כשהוא עומד במחסום לביקורת, גם אם אין עומס במחסום.
דעתכם: אם נוסיף צומת במיקום של המחסום, האם זה יגרום לשרת לא להקפיץ הודעה זו לקליינט?
או במילים אחרות - למה כשעומדים ברמזור רגיל לא קופצת ההתראה?

בברכה,
גדי


לי כן קפצה ההודעה הזאת כשעמדתי ברמזור, אמנם לא עמדתי ממש קרוב לצומת, אבל כשהתחלף לירוק עברתי את הרמזור.

Re: מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

PostPosted: Sat Mar 30, 2019 6:36 pm
by ab-editor
לעניות דעתי מדובר על מחסומים קבועים כדוגמת חוצה שומרון, חשמונאים, מכבים... שם גם אני מקבל הודעה האם לדווח על פקק.
זה קורה בעיקר כאשר יש שם אכן איטיות במעבר המחסום, לכן אינני מבין את הבעיה?

Re: מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

PostPosted: Sun Mar 31, 2019 4:06 am
by gad_m
ab-editor wrote:לעניות דעתי מדובר על מחסומים קבועים כדוגמת חוצה שומרון, חשמונאים, מכבים... שם גם אני מקבל הודעה האם לדווח על פקק.
זה קורה בעיקר כאשר יש שם אכן איטיות במעבר המחסום, לכן אינני מבין את הבעיה?

המדווח מתלונן שוייז שואל אותו אם לדווח על עומס, גם כשאין עומס במחסום.

Re: מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

PostPosted: Sun Mar 31, 2019 4:15 am
by zeze13
במחסום קבוע רצוי להוסיף נקודת צומת.
מהנסיון שלי בצמתים מורכבים כאשר היו מקרים שבסגמנט שממשיך ישר לא היתה נקודת צומת היה מתקבל לעיתים הצעה לדיווח על עומס כאשר משתמש היה עומד ברמזור (ללא עומס חריג חוץ מעמידה ברמזור).
הוספת נקודת צומת וירטואלי פתר את הבעיה.

Re: מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

PostPosted: Sun Mar 31, 2019 5:37 am
by gad_m
gad_m wrote:הוספתי צומת, אבקש מהמדווח לעקוב.