[LANDMARK] River Port

If you think you've found a bug on the website which isn't specifically an App or Map Editor problem, or have a request for new or modified feature of the Community, Forums, or Waze website, use this forum.

Moderators: krankyd, Unholy

Re: [LANDMARK] River Port

Postby AndyPoms » Mon Feb 11, 2013 6:14 pm

Where are you located?

If you're in the USA, see this thread for the Landmark Guidelines. This is something we are currently working on & there will be some minor tweaks based on feedback, but the basics are there. viewtopic.php?f=129&t=38934

If you are outside the USA, please check your local Wiki Page(s) or with your local AM/CM for information as to which landmarks are mapped. There is a world-wide rule not to map individual businesses (as it is handled by 3rd part search providers).

(I know you're outside the USA, but if someone searches and finds this thread the above info will help them).
Image
Waze Champ & Forum Moderator
USA Country Manager
Senior Area Manager: State of Connecticut
Wiki: Editing | Best Practices | FAQ
AndyPoms
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5924
Joined: Tue Dec 27, 2011 1:34 pm
Location: Hartford, CT
Has thanked: 89 times
Been thanked: 883 times

[LANDMARK] River Port

Postby ikariz » Mon Feb 11, 2013 2:13 pm

Hi,

I was adding various landmarks to a (very very) small town, and noticed that only "Sea Port" exists.
I searched on the forum and found no reference to "River Port".

Permalink to the port: https://world.waze.com/editor/?lon=0.30664&lat=44.25668&zoom=6&layers=BFTFFTTTTTTFTTTTTTTTTFT&landmarks=1748916

Is it possible to add such a landmark type?

Thanks,
------
I.
Péon lvl 1.
ikariz
 
Posts: 24
Joined: Thu Jan 17, 2013 6:14 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time


Return to Website & Community Issues and Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron