Roundabouts

If you think you've found a bug on the website which isn't specifically an App or Map Editor problem, or have a request for new or modified feature of the Community, Forums, or Waze website, use this forum.

Moderator: Unholy

Roundabouts

Postby Chrisjw » Sun Sep 26, 2010 2:55 pm

Ive not been using the 'Route' function for a while, but had it on the other day. I see that the icon for roundabouts has the little arrows going anticlockwise, but roundabouts in the UK go clockwise!
The routing arrows are correct, as is the exit info, but the graphic is starting to annoy!

Any way of setting it to be country specific?
Chrisjw
 
Posts: 7
Joined: Sun May 09, 2010 5:34 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Roundabouts

Postby Chrisjw » Wed Sep 29, 2010 5:13 pm

My GPS has a good lock, and country is set up properly.
If I set a route and then look at the navigation list, is also shows the roundabouts going the wrong way (anticlockwise).

Anyone else found this? Have I got a setting strange, or is it just that not many countries have roundabouts that go clockwise?
Chrisjw
 
Posts: 7
Joined: Sun May 09, 2010 5:34 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Roundabouts

Postby Chrisjw » Thu Sep 30, 2010 8:12 am

Yes, I'm also on the iPhone app. Forgot that may help!
Chrisjw
 
Posts: 7
Joined: Sun May 09, 2010 5:34 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Roundabouts

Postby Mozstar » Wed Sep 29, 2010 9:16 pm

yup... me too (using the iphone app)

Using Turn by turn instructions on Waze in the UK, it displays a roundabout icon with the flow of traffic the wrong way. i did read somewhere that support was aware of this

:? but im not so sure, as this surely would of been fixed in the lastest client build.
Area Manager: Sudbury, Suffolk, UK
Mozstar
 
Posts: 6
Joined: Fri Sep 03, 2010 7:18 am
Location: Sudbury, Suffolk, UK
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Roundabouts

Postby support » Sun Sep 26, 2010 3:59 pm

Hi Chris,

the problem you're experiencing usually occurs due to GPRS connectivity problems with you cellphone or cellular network.

As for your question about waze being specific to every country - that's already the situation.
Once running waze and receiving GPS connection - waze uses the specific database of the country/continent you're driving on.

Best Regards,
Lior - waze support team
Image
support
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 704
Joined: Wed Feb 03, 2010 3:38 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times


Return to Website & Community Issues and Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users