Problem with AppRadio (Pioneer)

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderator: Unholy

Re: Problem with AppRadio (Pioneer)

Postby jdensmor » Thu Feb 14, 2013 4:27 pm

The one thing I liked about my Appradio is not working now either. No keyboard interaction, even when parked or when the passenger is the designated typist. My experience with this radio tells me the Pioneer folks aren't doing much R&D on their product. If this is an issue with Waze it'd been fixed already is my guess.

iPhone 4, iOS 6.1, Waze 3.5.3.0
jdensmor
 
Posts: 1
Joined: Sun Sep 18, 2011 5:19 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem with AppRadio (Pioneer)

Postby jsnl » Fri Jan 25, 2013 11:43 am

Same problem here with Waze 3.5.3.0 on AppRadio/iPhone 4S/iOs 6.0.1.

Not able to enter text while keyboard is shown, and not able to scroll in all menus.

Hoping for a quick solution!
jsnl
 
Posts: 1
Joined: Thu Nov 10, 2011 6:20 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Pioneer Appradio keyboard

Postby kiben » Mon Jan 14, 2013 5:31 am

same problem here.. kinda frustrating because if you need to search for a route you can't input anything at all.. i hope they can fix this problem..
kiben
 
Posts: 1
Joined: Tue Nov 06, 2012 11:25 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem with AppRadio (Pioneer)

Postby marcelozani » Fri Nov 16, 2012 4:56 am

I Have the same problem, and, i can't move thru the pop up menus, then had parts hidden that i cannot click
marcelozani
 
Posts: 1
Joined: Fri Feb 10, 2012 4:04 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem with AppRadio (Pioneer)

Postby neildradford » Mon Nov 19, 2012 11:41 pm

I have an iPhone 4S on ios6 and I can't input any text, even to set a destination. The pioneer keyboard pops up, and I can press the keys, but nothing appears, for instance in the search box.

While I'm here, it would be great if the app showed the current time in addition to the time I will reach the destination, as the only place I have a clock in the car is on the stereo which can't be seen in app mode.

Happy driving,

Neil.
neildradford
 
Posts: 1
Joined: Mon Nov 19, 2012 6:26 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem with AppRadio (Pioneer)

Postby pantareiHappy » Wed Nov 07, 2012 4:27 pm

I have the same issue after the upgrade at ios 6.

Please can you help me ?

thanks in advance
pantareiHappy
 
Posts: 1
Joined: Thu Sep 15, 2011 5:23 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problem with AppRadio (Pioneer)

Postby purringpumas » Tue Dec 18, 2012 3:57 am

my iphone 5 no longer connects to my app radio with waze. what's going on? has support been dropped for the app radio?

using iphone 5 to connect to pioneer 940bt with apple 30 pin to lightning adapter
purringpumas
 
Posts: 1
Joined: Fri Mar 09, 2012 6:30 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Problem with AppRadio (Pioneer)

Postby ranrinc » Tue Nov 06, 2012 4:41 pm

I experience problem with WAZE will not allow me to edit or post any comment when it running on AppRadio for my Pioneer head units. Previous version have no problem, however the latest version doesn't allow me to type anything even if I try to type from my iPhone 4S.

MyWaze also doesn't want to be swipe on Pioneer touch screen which is troublesome when I'm planning to change the MOOD.

I hope WAZE team can fixed this problem. Otherwise the latest WAZE was AWESOME :lol:
ranrinc
 
Posts: 5
Joined: Tue Feb 07, 2012 1:06 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Problem with AppRadio (Pioneer)

Postby ranrinc » Tue Nov 13, 2012 6:50 am

After upgrading to the latest beta iOS the off center problem appear again.. Anyone know how to fixed this problem?
ranrinc
 
Posts: 5
Joined: Tue Feb 07, 2012 1:06 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Problem with AppRadio (Pioneer)

Postby robin1979 » Thu Feb 14, 2013 4:32 pm

jdensmor wrote:If this is an issue with Waze it'd been fixed already is my guess.


It is an issue with Waze, and has been fixed in the 3.6 beta.
MapSquadEurope
Area Manager - Europe
robin1979
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3030
Joined: Thu Sep 10, 2009 6:49 am
Location: EUROPE
Has thanked: 7 times
Been thanked: 33 times

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot]