Ahmedabad wazers

Moderators: Unholy, cherianchris

Ahmedabad wazers

Postby alurysharad » Fri Jun 03, 2011 3:36 pm

Please introduce yourself and how we can improve waze experience in ahmedabad.
alurysharad
 
Posts: 2
Joined: Sun Feb 20, 2011 12:36 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Ahmedabad wazers

Postby alurysharad » Tue Jun 21, 2011 2:17 pm

ok.
trying it but it is not updating as fast as i would like. is pune or anyother city in india mapped ?
alurysharad
 
Posts: 2
Joined: Sun Feb 20, 2011 12:36 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Ahmedabad wazers

Postby rahulmaindargi » Fri Jun 03, 2011 8:54 pm

alurysharad wrote:Please introduce yourself and how we can improve waze experience in ahmedabad.

Hi I am Rahul a wazer from Pune.
1st question: does ahgmedabad already has been maped on Waze already?
if not first start mapping the roads. tutorial and wiki links are in my signature.

I would say to improve waze experience, first step will be inviting and encouraging users to try waze as navigation software.
The more the users.. better and faster the Map gets. also more users indicate more accurate avg speed and more accurate traffic updates...

2nd step, would be encouraging users to send update reports.

3rd step.... share the wiki and Map editing expirience to them... n let them learn to fix the issues on map themself.. :D
Area Manager : India-Pune, Parts of Mumbai
HTC HD2- WM6.5 (WVGA)

Wiki Resources: Area Manager Wiki | Map Editing | Client & Cartouche Known Issues

Waze Client Suggestions (Uservoice) | Cartouche Suggestions (Uservoice)
rahulmaindargi
 
Posts: 229
Joined: Sun Mar 27, 2011 7:09 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Ahmedabad wazers

Postby rahulmaindargi » Fri Jun 24, 2011 5:35 am

alurysharad wrote:ok.
trying it but it is not updating as fast as i would like. is pune or anyother city in india mapped ?


Pune, Bangalore and Mumbai are Mapped for sure. I think base Map was imported for these cities.
Pune yet do not have much users, but Banglore and mumbai have lots of them as compared.

I believe more cities like Delhi... etc are mapped too..

Though base map is not always correct, and we need to fix it a lot.

it will take time to map all the roads, if base map is missing.

Client also has option to record roads when driving. you can use it while driving a road. just do not drive same road twice in recording mode.

Feel free to PM me if you need any help.

Now a days I am bit buzy, but if you can give me Paramlink of your area, I can try to apply for AM for that area, and help u in fixing/mapping the city :)
Area Manager : India-Pune, Parts of Mumbai
HTC HD2- WM6.5 (WVGA)

Wiki Resources: Area Manager Wiki | Map Editing | Client & Cartouche Known Issues

Waze Client Suggestions (Uservoice) | Cartouche Suggestions (Uservoice)
rahulmaindargi
 
Posts: 229
Joined: Sun Mar 27, 2011 7:09 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to India

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron