Network not available today

Important messages to community users. This forum is locked (waze staff only).

Moderator: Unholy

Network not available today

Postby DJMEGAhertz » Wed Feb 03, 2010 3:33 am

Anyone else have this issue where no server can be found?
I rebooted three times, with no luck. I do have connectivity and other apps work.
I am in SFL.
DJMEGAhertz
 
Posts: 1
Joined: Sun Jan 31, 2010 11:13 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Network not available today

Postby istargazer » Fri Feb 05, 2010 4:47 am

That happened to me about a week ago. Rebooting didn't help. I had to uninstall and reinstall the app. Then it worked fine.
istargazer
 
Posts: 24
Joined: Fri Jan 15, 2010 4:14 am
Location: Vancouver, Canada
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Network not available today

Postby istargazer » Thu Feb 11, 2010 6:22 pm

I had to reinstall again this morning, too.
istargazer
 
Posts: 24
Joined: Fri Jan 15, 2010 4:14 am
Location: Vancouver, Canada
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Network not available today

Postby naesstrom » Wed Feb 10, 2010 9:15 pm

I've been having the same problem since about 15:00 CET today, thought it might be the server but will try and reinstall Waze after reading this!

[edit]
yeah, reinstalling it seems to made it connect again... just messy to add all the config again but atleast it's working :D
naesstrom
 
Posts: 685
Joined: Wed Dec 16, 2009 9:59 pm
Location: Vaxjo - Sweden
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Network not available today

Postby RallyChris » Fri Feb 05, 2010 4:10 pm

In Portland, OR it appears to be a routing issue in AT&T land. Some websites work in safari but some don't.
RallyChris
 
Posts: 2085
Joined: Thu Aug 20, 2009 8:19 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 13 times

Re: Network not available today

Postby taisph » Thu Feb 04, 2010 10:54 pm

I haven't been able to connect all evening either.
taisph
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 25, 2010 3:46 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Network not available today

Postby taisph » Fri Feb 05, 2010 8:55 am

Reinstalling fixed my problem.
taisph
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 25, 2010 3:46 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Official announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users