Web Server and Cartouche Client v1.1 "Miraculous Strategist"

Important messages to community users. This forum is locked (waze staff only).

Moderators: Jackson, krankyd, Unholy

Re: Web Server and Cartouche Client v1.1 "Miraculous Strategist"

Postby cobra » Tue Feb 09, 2010 3:53 pm

itamar wrote:I uploaded the "Miraculous Strategist" 1.1.1 to http://www.waze.com as well.

MMmmmmmmm. Wonderful! :)
cobra
 
Posts: 460
Joined: Fri Aug 07, 2009 4:01 pm
Location: Lansdale, PA, USA
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Web Server and Cartouche Client v1.1 "Miraculous Strategist"

Postby enormekever » Tue Feb 09, 2010 8:06 am

itamar wrote:
shalafi wrote:the Unknown roads layer seems not to work .. turning off roads and enabling unknown roads should show the 'red' roads only, or not? It used to highlight them with a thicker red line.


Ignore it for now, I am thinking of removing this layer anyway since the red roads are visible enough in the "roads" layer. If there are any disagreements with this conjecture I'll be happy to hear. My aim is to streamline the app as much as possible in the next few releases removing a bit of clutter but I want to make sure I am removing the right things.

Itamar

Keep the Unknown roads layer please. I use it a lot.
It's very useful when deleting double roads which are on top of each other. I just switch of the Roads layer and delete from the Unknown roads layer.
Furthermore it is useful for detecting new roads, cause they are brighter in that layer.
Regio Manager Noord-Brabant
Image
Setup: HTC One • Android 4.2.2 • Waze 3.7.3.1 • Noord-Brabant, The Netherlands
enormekever
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 711
Joined: Wed Sep 16, 2009 5:22 pm
Location: Gilze, The Netherlands
Has thanked: 1 time
Been thanked: 13 times

Re: Web Server and Cartouche Client v1.1 "Miraculous Strategist"

Postby FrisbeeDog » Mon Feb 08, 2010 4:44 pm

itamar wrote:Uploaded to world.waze.com.

Changes:
8. Bridging function also allowed by driving area

Itamar


Does this mean short segments will be merged together? If so, what are the criteria for the merge?

I assume that they will have to have the same state, road name, and city to merge, but what about the other characteristics? I just thinking that they should not merge if one is marked as having a separating line while the other does not as I often split roads when there is a median start.
Level 6 Editor
Country Manager: US
Area Manager: Raleigh, Durham, Chapel Hill, and Surrounding Areas of North Carolina
FrisbeeDog
 
Posts: 310
Joined: Tue Dec 01, 2009 2:13 am
Location: Apex, NC
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Web Server and Cartouche Client v1.1 "Miraculous Strategist"

Postby itamar » Sun Feb 07, 2010 4:06 pm

Uploaded to world.waze.com.

Changes:
1. Rewrite of 'separate road' (used to be 'split road to two one way') with better support for road placement and left hand traffic countries
2. Forum feed missing user name & IE support - fixed
3. Make roundabout creation using the split function - to prevent double arc bug
4. Update multiple streets erases street name - fixed
5. Map problems refresh - fixed
6. Cartouche IE initial Support - works but needs more testing
7. GPX file with timestamp only (no x,y) - fixed
8. Bridging function also allowed by driving area

Itamar
itamar
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 147
Joined: Sun Feb 22, 2009 12:02 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Web Server and Cartouche Client v1.1 "Miraculous Strategist"

Postby itamar » Sun Feb 07, 2010 4:06 pm

Pending how well it works, will be uploaded to http://www.waze.com later this week.
itamar
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 147
Joined: Sun Feb 22, 2009 12:02 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Web Server and Cartouche Client v1.1 "Miraculous Strategist"

Postby itamar » Sun Feb 07, 2010 6:01 pm

ruppia wrote:I notice a bug...

If you select multiple roads and try to change name (in my case add) it daoesn't work anymore.

Hope it's easy to fix, now i only select one road at time

Ruppia


Sounds simple enough, I'll try to upload a fix tomorrow (we other bugs uncovered by then).

Itamar
itamar
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 147
Joined: Sun Feb 22, 2009 12:02 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Web Server and Cartouche Client v1.1 "Miraculous Strategist"

Postby itamar » Mon Feb 08, 2010 7:39 am

naesstrom wrote:Will the coordinate problem when resizing or moving a roundabout be fixed in this one to?

[edit]
Apparently not, this is what I get when trying to change the size or position of a roundabout when I create it. have been like this since the last update!
Image


I think you can change size, but when you change the position things go sour. It looks like a coordinate system bug which are usually simple to fix. I'll take a look at it today.

Itamar
itamar
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 147
Joined: Sun Feb 22, 2009 12:02 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Web Server and Cartouche Client v1.1 "Miraculous Strategist"

Postby itamar » Mon Feb 08, 2010 10:36 am

shalafi wrote:the Unknown roads layer seems not to work .. turning off roads and enabling unknown roads should show the 'red' roads only, or not? It used to highlight them with a thicker red line.


Ignore it for now, I am thinking of removing this layer anyway since the red roads are visible enough in the "roads" layer. If there are any disagreements with this conjecture I'll be happy to hear. My aim is to streamline the app as much as possible in the next few releases removing a bit of clutter but I want to make sure I am removing the right things.

Itamar
itamar
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 147
Joined: Sun Feb 22, 2009 12:02 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Web Server and Cartouche Client v1.1 "Miraculous Strategist"

Postby itamar » Mon Feb 08, 2010 12:08 pm

itamar wrote:
naesstrom wrote:Will the coordinate problem when resizing or moving a roundabout be fixed in this one to?

[edit]
Apparently not, this is what I get when trying to change the size or position of a roundabout when I create it. have been like this since the last update!
Image


I think you can change size, but when you change the position things go sour. It looks like a coordinate system bug which are usually simple to fix. I'll take a look at it today.

Itamar


The good:
The fix for resizing the roundabout by dragging will be uploaded tomorrow.

The bad:
Moving the roundabout by dragging is not so simple to fix, it will have to wait for the next version.

Itamar
itamar
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 147
Joined: Sun Feb 22, 2009 12:02 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Web Server and Cartouche Client v1.1 "Miraculous Strategist"

Postby itamar » Mon Feb 08, 2010 1:14 pm

shalafi wrote:creating a turn restriction always gets me 'The Waze Server has returned an error for this operation'


Will be fixed
itamar
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 147
Joined: Sun Feb 22, 2009 12:02 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Next

Return to Official announcements

Who is online

Users browsing this forum: Google Feedfetcher