Windows Mobile Beta v1.10.99.218 load error

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: Unholy, bextein

Windows Mobile Beta v1.10.99.218 load error

Postby bobnuts » Mon Sep 13, 2010 10:03 pm

Guys

Anybody else getting the following runtime message when trying to load latest open beta after a successful install?

"The file 'waze' cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. If the problem persists, try reinstalling or restoring this file"

Previous waze versions up to and including Windows Mobile beta version 1.9.99.301 ran 'OK'

Also. I have now uninstalled v1.10.99.218 & reinstalled old beta 1.9.99.301. This version continues to load and runs OK on my hardware just as it always did, for the most part.

I have completed a bug report and emailed alpha@waze but without any response so far.

tia

Richard

Running WM6.1 and 6.5 both give runtime error
bobnuts
 
Posts: 25
Joined: Wed Feb 10, 2010 5:45 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Windows Mobile Beta v1.10.99.218 load error

Postby bobnuts » Wed Sep 15, 2010 10:04 pm

deeggo wrote:Hi, check it out, there's an updated version posted.


Thanks, just tried this and get the same error message. Back to v 1.9.99.301 for me :?

Rgds

Richard
bobnuts
 
Posts: 25
Joined: Wed Feb 10, 2010 5:45 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Windows Mobile Beta v1.10.99.218 load error

Postby deeggo » Wed Sep 15, 2010 12:19 pm

Hi, check it out, there's an updated version posted.
deeggo
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4141
Joined: Thu Mar 04, 2010 1:21 pm
Has thanked: 566 times
Been thanked: 587 times


Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot]