error 404 with nginx after a click in waze logo iframe

Moderator: Unholy

error 404 with nginx after a click in waze logo iframe

Postby Uchiha94 » Mon Dec 02, 2019 7:54 pm

Hi,

I need help with an error 404 with nginx after a click in the waze logo
Selección_009.png
Logo waze doesn't work
(31.9 KiB) Downloaded 35 times
when the map it's on an iframe thows the message
Selección_011.png
message after clic in waze logo
(4.08 KiB) Downloaded 40 times
and i need this funcionality in a map that im using.

thanks for the help

i maked a video showing how the iframe throws the error.

https://www.youtube.com/watch?v=INOp3UL6hkY
Uchiha94
 
Posts: 1
Joined: Mon Dec 02, 2019 7:12 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: error 404 with nginx after a click in waze logo iframe

Postby ArTsLeOpS » Tue Dec 03, 2019 5:58 am

I've reported the issue also to the CCP team:
1. Go to https://developers.google.com/waze/iframe.
2. Scroll to Example 1.
3. Tap on 'View larger map' and a new page will be opened. You get a 404 on page https://embed.waze.com/en/livemap/direc ... nd_the_map.
4. Go back to the original site.
5. Tap on the hyperlink 'map' in 'This map is powered by Waze' and a new page will be opened. You get a 404 on page https://embed.waze.com/ul?ll=40.78247%2 ... vigate=yes.
ArTsLeOpS
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 490
Joined: Thu Jun 19, 2014 10:04 pm
Location: Zwolle, Overijssel, The Netherlands
Has thanked: 409 times
Been thanked: 210 times


Return to Waze Developers Community

Who is online

Users browsing this forum: No registered users