Help, mijn UR's worden zomaar afgesloten

Image Kaart aanpassingen | Wegwerkzaamheden

Moderators: Benelux Regional Managers, Benelux Local Champs, Benelux Country Managers

Re: Help, mijn UR's worden zomaar afgesloten

Postby wazingwr » Wed Jun 19, 2013 1:01 pm

Is het misschien een idee om een apart topic te openen waar je UR's in plaatst waar je niet uit komt. En zodoende hulp kunt vragen van je mede Wazegenoten.
Wazing with: Iphone 4S
Driving with: Kia C'eed
Regio Manager: Zeeland
Image
wazingwr
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 233
Joined: Wed Jan 12, 2011 12:43 am
Location: Maassluis, Zuid-Holland, Nederland
Has thanked: 5 times
Been thanked: 9 times

Re: Help, mijn UR's worden zomaar afgesloten

Postby waver79 » Wed Jan 30, 2013 1:48 pm

Een extra stap gaat misschien wat ver, maar een goede manier van probleem input scheelt ook in "zomaar" gesloten UR's. Garbage in -> garbage out. Voor ik een TR doe moet ik ook een aantal vragen beantwoorden (op of naast de rijbaan, wat).

Als ik niet zie wat er mis is zou ik ook geneigd zijn om de UR te sluiten als er geen extra info beschikbaar of een manier om met de melder in contact te treden. Als die gegevens wel beschikbaar zijn, dan zou toch op zijn minst te loggen moeten zijn wie een UR sluit zodat een admin die persoon daar rechtstreeks een bericht over kan sturen.

Misschien een suggestie naar Waze om wat meer tijd te steken in dit soort usability features ipv nóg meer social features (waar ik persoonlijk het nut compleet niet van zie)?
waver79
 
Posts: 22
Joined: Tue Sep 25, 2012 8:46 pm
Location: Utrecht, Netherlands
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Help, mijn UR's worden zomaar afgesloten

Postby waver79 » Wed Jan 30, 2013 12:20 pm

Ik vind het ook maar lastig reporten vanuit de auto. Je bent als het goed is in beweging en de methode voor invoer is beperkt. Achteraf de melding aanpassen of aanvullen is er volgens mij ook niet bij evenals zien wie de melding gedaan heeft. En op een gunstig moment rapporteren kan niet want dan staat de UR op de verkeerde plek.

Zo heb ik enige tijd terug deze geplaatst tijdens het rijden (kan tenslotte moeilijk stil gaan staan midden op de weg), maar veel meer dan "rechtdoor" kreeg ik er niet bij getikt. Zelf bij thuiskomst nagekeken, maar er lijkt niks vreemds. Toch niet af durven sluiten omdat er een vreemde omleiding werd voorgesteld. Kan me voorstellen dat iemand anders deze sluit omdat er niks mis lijkt.
waver79
 
Posts: 22
Joined: Tue Sep 25, 2012 8:46 pm
Location: Utrecht, Netherlands
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Help, mijn UR's worden zomaar afgesloten

Postby timmie__ » Wed Jan 01, 2014 9:45 am

Joppiemaster is ook al bij mij langs geweest
Edits: 100k+ | Level: 4 | RM: Nothing at the moment
Wiki: https://wiki.waze.com
timmie__
State Manager
State Manager
 
Posts: 890
Joined: Tue Aug 20, 2013 6:56 pm
Location: Willemstad, Curaçao
Has thanked: 46 times
Been thanked: 96 times

Re: Help, mijn UR's worden zomaar afgesloten

Postby Thor7005 » Wed Mar 13, 2013 10:33 pm

Oke, vervelend, maar nu snap ik wel waarom het niet werkte. Dank je wel!
Beter 1 Wazer op de weg dan 10 in de lucht.
Thor7005
 
Posts: 12
Joined: Tue Mar 13, 2012 6:27 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Re: Help, mijn UR's worden zomaar afgesloten

Postby Thor7005 » Sun Mar 10, 2013 10:17 pm

Ivo_1986 wrote:
deeggo wrote:
Ivo_1986 wrote:Ik zou het mooi vinden als je ook via de editor UR's kunt aanmaken, ik weet een aantal foutjes in de buurt welke ik niet kan aanpassen, zou mooi zijn als je op de kaart de UR dan kijkt aanmaken voor een level5 editor.

Dat kun je doen vanaf de livemap!

Ik zie het! Thanks :), Meteen de meldingen gedaan, de livemap gebruik ik zo nooit :P

Hmm je kunt zo helaas geen flitspalen aanmaken.


Ik wist niet dat je via de live map een UR kon doen. Ik proberen, maar zie niet hoe. Ik ben ingelogd, via verschillende browser geprobeerd. Ik zie een laadicoontje ronddraaien als ik op de kaart klik, maar verder helaas niets. Iemand een mogelijk oplossing?
Beter 1 Wazer op de weg dan 10 in de lucht.
Thor7005
 
Posts: 12
Joined: Tue Mar 13, 2012 6:27 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Help, mijn UR's worden zomaar afgesloten

Postby robinvdh5 » Wed Jan 01, 2014 12:30 am

Gelukkig nieuwjaar!

Maar even zonder gekheid, dat afhandelen vanaf L2 vind ik geen goed plan. Mede omdat ik ook L1 ben (met nog ongeveer 50 edits te gaan) maar ook omdat sommige personen het simpelweg niet mogen verpesten voor de rest van de editors.

Dat er een PM moet worden verzonden is begrijpelijk, alleen vrees ik dat de persoon in kwestie niet op het forum komt gezien zijn profiel.


Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk
Image
1k+ Edits | Level 3 editor | Area manager Geldrop
Komt in regio's: Eindhoven, Utrecht en 's-Hertogenbosch
robinvdh5
 
Posts: 51
Joined: Wed Oct 16, 2013 9:41 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Re: Help, mijn UR's worden zomaar afgesloten

Postby robinvdh5 » Thu Dec 26, 2013 1:33 pm

Leorenaud wrote:Ik heb net ook een melding gekregen dat een UR waar ik mee bezig was opeens werd afgesloten.
Ik had contact opgenomen met de melder om meer informatie. Voordat de melder op mijn vraag heeft gereageerd is deze opeens afgesloten, zonder een melding van diegene die hem heeft afgesloten dat hij er iets aan heeft gedaan of het probleem heeft opgelost. Ik zie in de kaart ook geen wijzigingen, dus dan zal het probleem ook niet zijn opgelost.
Ik heb idd wel een melding gekregen wie hem heeft afgesloten. Zal hem wel een PM sturen dat dit zo niet de bedoeling is.

Leo


Dat ben ik mogelijk geweest, ik heb je zojuist een PM terug gestuurd. Nogmaals mijn excuses.
Image
1k+ Edits | Level 3 editor | Area manager Geldrop
Komt in regio's: Eindhoven, Utrecht en 's-Hertogenbosch
robinvdh5
 
Posts: 51
Joined: Wed Oct 16, 2013 9:41 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Re: Help, mijn UR's worden zomaar afgesloten

Postby robbert-slakhorst » Wed Jun 19, 2013 2:46 pm

Arnoniem wrote:
robbert-slakhorst wrote:Top, ik zag inderdaad laatst de instelling op mijn Android staan dat je jou eigen samengestelde woordenboek kan aanpassen. Dus ga ik dat ook maar is typen, en toevoegen aan mijn woordenboek. Dank!


Maareh Robbert, dan moet je maar wel hopen dat iemand iets met de username gaat doen....

Ik zag dat je een melding van mij had afgesloten als 'need more info'. Maar je had als AM ook even een PM kunnen sturen, dan had ik je kunnen uitleggen, dat dat straatje niet de Ringovende heet maar de Steenoven, zoals in mijn melding. Misschien was m'n melding maar kort (Steenoven,user arnoniem), maar daarvoor is juist de username. ;)


Ik had inderdaad niet de link gelegd met jou als gebruiker.
En ik had wel een vermoeden dat je hiermee een nieuwe straatnaam bedoelde.
Echter, als je deze straat invoerd op Google Maps of de BAG viewer, dan bestaat deze straatnaam niet, vandaar dat ik hem op Need More Info heb gezet.
Maar ik zie nu welk stukje straat je bedoeld. Dit is inderdaad de nieuwe doorsteek die toen gemaakt is voor de nieuwe McDonalds + Macdrive. Kenbaar hebben ze die straat dus een nieuwe en andere naam gegeven. Volgende keer zal ik erop letten, misschien ook handig om even erbij te zetten dat dat je gebruikersnaam is (Bijv. "Voor vragen kun je contact opnemen met: Arnoniem")
Regio Manager Gelderland
Image Image Image
- Samsung Galaxy S4 / Android 4.2.2

Tip: Lees de Waze NL Wiki Handleiding
robbert-slakhorst
 
Posts: 446
Joined: Thu Sep 13, 2012 2:55 pm
Location: Arnhem e.o. + Gelderland, The Netherlands
Has thanked: 127 times
Been thanked: 32 times

Re: Help, mijn UR's worden zomaar afgesloten

Postby robbert-slakhorst » Mon Jun 10, 2013 9:51 am

deeggo wrote:
petervdveen wrote:Hoe? ;-)

Op Android kun je in elke willekeurige app tijdens het typen, klikken op het getypte woord in plaats van de suggesties die Android doet. Later kun je dat woord nog aanpassen via Android instellingen, onder Taal & toetsenbord. Zo heb ik toegevoegd:
gepost-door-user-deeggo][.......@gmail.com
Als ik nu typ: gepo, dan is de eerste suggestie die lange riedel.



Top, ik zag inderdaad laatst de instelling op mijn Android staan dat je jou eigen samengestelde woordenboek kan aanpassen. Dus ga ik dat ook maar is typen, en toevoegen aan mijn woordenboek. Dank!
Regio Manager Gelderland
Image Image Image
- Samsung Galaxy S4 / Android 4.2.2

Tip: Lees de Waze NL Wiki Handleiding
robbert-slakhorst
 
Posts: 446
Joined: Thu Sep 13, 2012 2:55 pm
Location: Arnhem e.o. + Gelderland, The Netherlands
Has thanked: 127 times
Been thanked: 32 times

Next

Return to Nederland

Who is online

Users browsing this forum: No registered users