Problemen met Live Map gebruik

Image Kaart aanpassingen | Wegwerkzaamheden

Moderator: Local Waze Champs Benelux

Re: Problemen met Live Map gebruik

Postby fotoroel » Wed Jan 30, 2013 2:56 pm

Is alles up-to-date? Zoals je java?
Not good in English
Freelance Persfotograaf - http://www.RoelSmitsFotografie.nl
Twitter: Brandjuh - twitter: FotoRoel - Facebook
Area manager:
Eindhoven - Portugal - Egypte
fotoroel
 
Posts: 149
Joined: Sat Sep 29, 2012 3:29 pm
Location: Eindhoven, Brabant, Netherland, Europe, World
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Problemen met Live Map gebruik

Postby fotoroel » Wed Jan 30, 2013 3:00 pm

Normalitier hoef je java inderdaad maar 1x te installeren, firefox vraagt soms wel of je de browserplugin wilt installeren maar vraagt dit automatisch wanneer nodig.
Controleer ook even de instellingen van de browser, thuis werkt bij mij alles perfect, maar op kantoor hebben ze bepaalde beveiligingen aangezet, (active-X. Onder andere) waardoor hij hij niet laad.
Not good in English
Freelance Persfotograaf - http://www.RoelSmitsFotografie.nl
Twitter: Brandjuh - twitter: FotoRoel - Facebook
Area manager:
Eindhoven - Portugal - Egypte
fotoroel
 
Posts: 149
Joined: Sat Sep 29, 2012 3:29 pm
Location: Eindhoven, Brabant, Netherland, Europe, World
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Problemen met Live Map gebruik

Postby fotoroel » Wed Jan 30, 2013 4:22 pm

robin1979 wrote:Waze maakt geen gebruik van Java, ActiveX of dat soort grapjes.


Als ik activeX uitzet kan ik hier op kantoor niks uitvoeren, dus ergens maakt hij er gebruik van.
Not good in English
Freelance Persfotograaf - http://www.RoelSmitsFotografie.nl
Twitter: Brandjuh - twitter: FotoRoel - Facebook
Area manager:
Eindhoven - Portugal - Egypte
fotoroel
 
Posts: 149
Joined: Sat Sep 29, 2012 3:29 pm
Location: Eindhoven, Brabant, Netherland, Europe, World
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Problemen met Live Map gebruik

Postby gerben » Wed Jan 30, 2013 8:00 pm

Bij mij precies zo... Op het werk kan ik alleen vanaf PC's in het beheersnetwerk FTW gebruiken, het kantoornetwerk blokkeert op een of andere manier de live map binnen FTW. Nu, met de kantoorlaptop thuis op schoot, werkt het wel (zonder VPN).
Nokia Lumia 920 (WP8 3.7.6 client)
Countrymanager The Netherlands
ImageImageImageImage
gerben
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4758
Joined: Sun Dec 13, 2009 10:42 pm
Location: Almelo
Has thanked: 31 times
Been thanked: 174 times

Re: Problemen met Live Map gebruik

Postby gerben » Wed Jan 30, 2013 8:52 pm

LOL... Ik gebruik zelfs Chrome zelf op een gesloten IE only systeem ;)

En toch kan ik wel de livemap via de Waze site bekijken, en niet via de FtW site...
Nokia Lumia 920 (WP8 3.7.6 client)
Countrymanager The Netherlands
ImageImageImageImage
gerben
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4758
Joined: Sun Dec 13, 2009 10:42 pm
Location: Almelo
Has thanked: 31 times
Been thanked: 174 times

Re: Problemen met Live Map gebruik

Postby Heisa123 » Wed Jan 30, 2013 8:38 pm

Google Frame installeren.

Systeembeheerders blokkeren die programma's
Country Manager
Heisa123
 
Posts: 503
Joined: Thu Oct 20, 2011 6:06 am
Location: Nederland
Has thanked: 22 times
Been thanked: 26 times

Re: Problemen met Live Map gebruik

Postby ippeziepe » Wed Jan 30, 2013 5:26 pm

Op mijn werk kan ik Feed The Waze niet gebruiken omdat de firewall iets tegenhoudt wat de kaart laat zien. (De editor en live map werken echter wel.) Kan dus liggen aan de firewall op je werk. Thuis al geprobeerd?
Ik Waze op een HTC One (Android 4.3)
AM voor Hilversum en omgeving (NL) en Bad Bentheim (D)
ippeziepe
 
Posts: 258
Joined: Sun May 13, 2012 11:05 am
Location: Hilversum, Netherlands
Has thanked: 30 times
Been thanked: 1 time

Re: Problemen met Live Map gebruik

Postby Ivo_1986 » Thu Jan 31, 2013 10:50 pm

robbert-slakhorst wrote:Ik heb Google Frame nu geactiveert (werkt alleen voor IE).
De Livemap werkt nu in IE. De editor werkt niet in IE.
De Livemap werkt niet in FireFox. De editor werkt wel in Firefox.

Dan maar even switchen tussen de 2 webbrowsers.
Maar vind het nog wel vreemd.


De Livemap werkt bij mij wel gewoon in Firefox.
Image
Area Manager: Bilzen
Ivo_1986
 
Posts: 44
Joined: Wed Dec 05, 2012 1:01 am
Location: Limburg, Netherlands
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Problemen met Live Map gebruik

Postby OldCor » Wed Jan 30, 2013 3:43 pm

Je staat VOLLEDIG ingezoomd, heb je al eens UITGEZOOMD.
Country Manager voor Nederland. LG Nexus5, Android 4.4.2, Waze 3.7
ImageImage
OldCor
 
Posts: 421
Joined: Fri Oct 22, 2010 10:17 am
Location: Friesland, Netherlands
Has thanked: 12 times
Been thanked: 14 times

Problemen met Live Map gebruik

Postby robbert-slakhorst » Wed Jan 30, 2013 2:54 pm

Sinds het gebruik van Waze kan ik nog steeds niet de Live map gebruiken in de 3 browsers: Firefox, IE of Google Chrome.
Het onderstaande scherm krijg ik.
Live map.png
Live map.png (157.32 KiB) Viewed 158 times

Ik kan wel zonder problemen de Map editor gebruiken.
Weet iemand een oplossing hiervoor?

Het opnieuw installeren van de diverse browesers mocht helaas niet helpen.
Regio Manager Gelderland
Image Image Image
- Samsung Galaxy S4 / Android 4.2.2

Tip: Lees de Waze NL Wiki Handleiding
robbert-slakhorst
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 431
Joined: Thu Sep 13, 2012 2:55 pm
Location: Arnhem e.o. + Gelderland, The Netherlands
Has thanked: 122 times
Been thanked: 30 times

Next

Return to Nederland

Who is online

Users browsing this forum: No registered users