Problemen met Live Map gebruik

Image Kaart aanpassingen | Wegwerkzaamheden

Moderators: Benelux - Regional Managers, Benelux - Local Champs, Benelux - Country Managers

Problemen met Live Map gebruik

Postby robbert-slakhorst » Wed Jan 30, 2013 2:54 pm

Sinds het gebruik van Waze kan ik nog steeds niet de Live map gebruiken in de 3 browsers: Firefox, IE of Google Chrome.
Het onderstaande scherm krijg ik.
Live map.png
Live map.png (157.32 KiB) Viewed 235 times

Ik kan wel zonder problemen de Map editor gebruiken.
Weet iemand een oplossing hiervoor?

Het opnieuw installeren van de diverse browesers mocht helaas niet helpen.
Regio Manager Gelderland
Image Image Image
- Samsung Galaxy S4 / Android 4.2.2

Tip: Lees de Waze NL Wiki Handleiding
robbert-slakhorst
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 446
Joined: Thu Sep 13, 2012 2:55 pm
Location: Arnhem e.o. + Gelderland, The Netherlands
Has thanked: 127 times
Been thanked: 32 times

Re: Problemen met Live Map gebruik

Postby fotoroel » Wed Jan 30, 2013 2:56 pm

Is alles up-to-date? Zoals je java?
Not good in English
Freelance Persfotograaf - http://www.RoelSmitsFotografie.nl
Twitter: Brandjuh - twitter: FotoRoel - Facebook
Area manager:
Eindhoven - Portugal - Egypte
fotoroel
 
Posts: 149
Joined: Sat Sep 29, 2012 3:29 pm
Location: Eindhoven, Brabant, Netherland, Europe, World
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Problemen met Live Map gebruik

Postby robbert-slakhorst » Wed Jan 30, 2013 2:58 pm

Java heb ik ook al gecheckt en die was gewoon up to date.
Ik neem aan dat je Java maar voor 1 keer hoeft te installeren.
Of moet je die bij elke browser apart installeren?
Regio Manager Gelderland
Image Image Image
- Samsung Galaxy S4 / Android 4.2.2

Tip: Lees de Waze NL Wiki Handleiding
robbert-slakhorst
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 446
Joined: Thu Sep 13, 2012 2:55 pm
Location: Arnhem e.o. + Gelderland, The Netherlands
Has thanked: 127 times
Been thanked: 32 times

Re: Problemen met Live Map gebruik

Postby fotoroel » Wed Jan 30, 2013 3:00 pm

Normalitier hoef je java inderdaad maar 1x te installeren, firefox vraagt soms wel of je de browserplugin wilt installeren maar vraagt dit automatisch wanneer nodig.
Controleer ook even de instellingen van de browser, thuis werkt bij mij alles perfect, maar op kantoor hebben ze bepaalde beveiligingen aangezet, (active-X. Onder andere) waardoor hij hij niet laad.
Not good in English
Freelance Persfotograaf - http://www.RoelSmitsFotografie.nl
Twitter: Brandjuh - twitter: FotoRoel - Facebook
Area manager:
Eindhoven - Portugal - Egypte
fotoroel
 
Posts: 149
Joined: Sat Sep 29, 2012 3:29 pm
Location: Eindhoven, Brabant, Netherland, Europe, World
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Problemen met Live Map gebruik

Postby oldcor » Wed Jan 30, 2013 3:43 pm

Je staat VOLLEDIG ingezoomd, heb je al eens UITGEZOOMD.
Country Manager voor Nederland. LG Nexus5, Android 4.4.2, Waze 3.8
ImageImage
oldcor
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 427
Joined: Fri Oct 22, 2010 10:17 am
Location: Friesland, Netherlands
Has thanked: 20 times
Been thanked: 15 times

Re: Problemen met Live Map gebruik

Postby robin1979 » Wed Jan 30, 2013 4:21 pm

Waze maakt geen gebruik van Java, ActiveX of dat soort grapjes.
MapSquadEurope
Area Manager - Europe
robin1979
 
Posts: 3034
Joined: Thu Sep 10, 2009 6:49 am
Location: EUROPE
Has thanked: 7 times
Been thanked: 38 times

Re: Problemen met Live Map gebruik

Postby fotoroel » Wed Jan 30, 2013 4:22 pm

robin1979 wrote:Waze maakt geen gebruik van Java, ActiveX of dat soort grapjes.


Als ik activeX uitzet kan ik hier op kantoor niks uitvoeren, dus ergens maakt hij er gebruik van.
Not good in English
Freelance Persfotograaf - http://www.RoelSmitsFotografie.nl
Twitter: Brandjuh - twitter: FotoRoel - Facebook
Area manager:
Eindhoven - Portugal - Egypte
fotoroel
 
Posts: 149
Joined: Sat Sep 29, 2012 3:29 pm
Location: Eindhoven, Brabant, Netherland, Europe, World
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Problemen met Live Map gebruik

Postby ippeziepe » Wed Jan 30, 2013 5:26 pm

Op mijn werk kan ik Feed The Waze niet gebruiken omdat de firewall iets tegenhoudt wat de kaart laat zien. (De editor en live map werken echter wel.) Kan dus liggen aan de firewall op je werk. Thuis al geprobeerd?
Ik Waze op een HTC One (Android 4.3)
AM voor Hilversum en omgeving (NL) en Bad Bentheim (D)
ippeziepe
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 285
Joined: Sun May 13, 2012 11:05 am
Location: Hilversum, Netherlands
Has thanked: 36 times
Been thanked: 1 time

Re: Problemen met Live Map gebruik

Postby gerben » Wed Jan 30, 2013 8:00 pm

Bij mij precies zo... Op het werk kan ik alleen vanaf PC's in het beheersnetwerk FTW gebruiken, het kantoornetwerk blokkeert op een of andere manier de live map binnen FTW. Nu, met de kantoorlaptop thuis op schoot, werkt het wel (zonder VPN).
Nokia Lumia 920 (WP8 3.7.6 client)
Countrymanager The Netherlands
ImageImageImageImage
gerben
 
Posts: 4779
Joined: Sun Dec 13, 2009 10:42 pm
Location: Almelo
Has thanked: 33 times
Been thanked: 194 times

Re: Problemen met Live Map gebruik

Postby Heisa123 » Wed Jan 30, 2013 8:38 pm

Google Frame installeren.

Systeembeheerders blokkeren die programma's
Country Manager
Heisa123
 
Posts: 503
Joined: Thu Oct 20, 2011 6:06 am
Location: Nederland
Has thanked: 22 times
Been thanked: 27 times

Next

Return to Nederland

Who is online

Users browsing this forum: No registered users