Android klient 3.8.1.0

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Android klient 3.8.1.0

Postby williamcz » Wed Aug 13, 2014 9:33 am

Chci se zeptat. Na telefonu většinou používám jen Edge připojení a při tom mi vše funguje normálně, ale v poslední době sem několikrát zapnul i 3G a potom mi začne aplikace blbnout s Gps. Buď ztrácí signál, nebo mě to ukazuje že jedu hodně jinde než sem atd. Má s tím někdo zkušenosti? Mám telefon THL W100
[L3]
Lenovo A7000 Waze 4.0.0.2 (Beta testing - android)
:idea: Skiny Toggelis Waze EditorTWE 1.8.0 https://wiki.waze.com/wiki/Scripts/Toggelis_Waze_Editor(Beta testing - android)
williamcz
 
Posts: 94
Joined: Thu Jul 10, 2014 12:04 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 12 times

Re: Android klient 3.8.1.0

Postby XmikeSch » Sun Jul 27, 2014 8:21 pm

Včera jsem dost jezdil po ČR a nejen, že nehlásí 800m a 200m na dálnicích (dvakrát jsem přejel na další sjezd :( ), ale nehlásí sjezdy ani na silnicích první třídy. Dvojky a trojky jsou v pořádku.
XmikeSch
 
Posts: 27
Joined: Fri Jun 14, 2013 5:11 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: Android klient 3.8.1.0

Postby zdenusoun » Sun Jul 27, 2014 10:50 am

poslední aktualizace katastrofa celý program je v angličtině , language - value bez možnosti cokoli změnit , český navigační hlas se nestáhne jako vždy po aktualizaci , obrazovka sebou děsně trhá nevíte někdo co s tím ? nebo najdu někde na netě .apk soubor abych se vrátil do předchozí verze ? díky
zdenusoun
 
Posts: 14
Joined: Fri Feb 11, 2011 7:44 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android klient 3.8.1.0

Postby zdenusoun » Sun Jul 27, 2014 5:44 pm

díky zatím je to nedostupné počkám
zdenusoun
 
Posts: 14
Joined: Fri Feb 11, 2011 7:44 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android klient 3.8.1.0

Postby zdenusoun » Tue Jul 29, 2014 1:53 pm

komichal wrote:zdenusoun: to je divné, osobně bych doporučil odinstalovat Waze, následně připojit mobil k PC, smazat celou složku Waze včetně obsahu (pokud máš v telefonu krom vestavěné paměti ještě paměťovou kartu, tak si pohlídat, že žádná složka Waze není v obou lokacích) a pak po restartu telefonu čistě nainstalovat z Google play. To by mělo pomoct.


No je pravda, že jsem s tím dělal úpravy - z důvodu málo vnitřní paměti v telefonu jsem vše včetně interních dat pomocí programu link SD přesunul na ex. kartu ale mám takhle skoro všechny aplikace
zdenusoun
 
Posts: 14
Joined: Fri Feb 11, 2011 7:44 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Previous

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users