Skript WME Road Selector

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook

Re: Tool WME Road Selector

Postby AgentW4C » Tue Sep 30, 2014 6:12 am

d2-mac wrote:Fakt nekecá! Jak se Ti to povedlo? ;)

Zřejmě ho psal už na nový editor ;)
[ img ][ img ][ img ][ img ]
AM: Czechia; Beta tester; Android 5.0 (ASUS ZenFone 2)
AgentW4C
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 143
Joined: Tue Jul 29, 2014 8:21 pm
Location: Home: Popovičky, Czechia; AM: Czechia
Has thanked: 61 times
Been thanked: 64 times

Re: Tool WME Road Selector

Postby bebebrumik » Sun Jul 20, 2014 11:57 am

Pěkná práce :-) Ještě napiš jaký je rozdíl oproti Toolboxu...
Editor L5
bebebrumik
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1014
Joined: Tue May 07, 2013 12:11 pm
Has thanked: 140 times
Been thanked: 192 times

Re: Skript WME Road Selector

Postby bures » Mon May 09, 2016 6:51 am

pvo11 wrote:jen ve viditelném směru (doplněk hidden podmínky)


Co to znamená?
[ img ][ img ]
Jirka Bureš
bures
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 992
Joined: Mon Jun 27, 2011 1:38 pm
Location: Holešov
Has thanked: 661 times
Been thanked: 437 times

Re: Skript WME Road Selector

Postby bures » Sat Nov 05, 2016 12:17 pm

MajkiiTelini wrote:Mám to v Chromu ještě trochu rozsypané...

To je ale screenshot jiného skriptu, ne?

Nebo se ti po aktualizaci WME RS rozsypalo něco jiného?
[ img ][ img ]
Jirka Bureš
bures
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 992
Joined: Mon Jun 27, 2011 1:38 pm
Location: Holešov
Has thanked: 661 times
Been thanked: 437 times

Re: Skript WME Road Selector

Postby bures » Sun Nov 06, 2016 11:28 am

pvo11 wrote:Kontaktovat ji můžu, ale jestli to něco urychlí nevím.
Možná by se na to mohl kouknout bures a poslat jí úpravy skriptu.


Upravím WME RS a pokud sem přihodíte odkazy na skripty, které "nechodí", tak to na všech odladím. Kapku ho zesložitím tak, aby se změny nedotkly navazujících.

d2-mac wrote:ale přestaly kvůli němu chodit dva užitečné skripty.

Co myslíš tím, že přestaly chodit?
[ img ][ img ]
Jirka Bureš
bures
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 992
Joined: Mon Jun 27, 2011 1:38 pm
Location: Holešov
Has thanked: 661 times
Been thanked: 437 times

Re: Skript WME Road Selector

Postby bures » Sun Nov 06, 2016 6:41 pm

MajkiiTelini wrote:Mám to v Chromu ještě trochu rozsypané...


První záplata ve WME Route Selector (ř. 2410):

Code: Select all
   css += "#RSselection>button { margin: 10px 2px 0; padding: 0 15px; }";
   // css += "#RSselection button { padding: 0 15px; }";

Opraví vzhled Highlighteru.
[ img ][ img ]
Jirka Bureš
bures
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 992
Joined: Mon Jun 27, 2011 1:38 pm
Location: Holešov
Has thanked: 661 times
Been thanked: 437 times

Re: Skript WME Road Selector

Postby bures » Sun Nov 06, 2016 6:54 pm

d2-mac wrote:Dále zřejmě přestal chodit WME Road Selector Expression Editor. Opravdu by s tím nešlo něco udělat na straně RS?


Druhá záplata ve ME Road Selector Expression Editor:

Nahradit ř. 1022 a 1026 (místo původního "font" je "h3"):
Code: Select all
$('#RSselection>h3').append('<a id="cmBtnEdit" class="fa fa-edit" style="float:right; text-decoration: none; padding-left: 5px; color: #003366; background: transparent; padding: 0px 8px; font-size: 18px; margin: -5px 0px; font-weight: 400;" href="javascript:void(0)"></a>');


Doplní ikonu pro editor. Je vidět, že oprava bude pro TheLastTaterTot snadná.

Do WME Route Selector by místo toho šel dát dočasný hack (nahradit ř. 2614):

Code: Select all
section.innerHTML  = '<font style="float:right;"></font><h3>Selection</h3>'
[ img ][ img ]
Jirka Bureš
bures
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 992
Joined: Mon Jun 27, 2011 1:38 pm
Location: Holešov
Has thanked: 661 times
Been thanked: 437 times

Re: Skript WME Road Selector

Postby bures » Wed Apr 25, 2018 8:42 am

Nevím jestli mi v nejnovějším Chrome WME RSel nekoliduje s jiným skriptem (např. zatím neopraveným ToolBoxem), ale pro jistotu popíšu chybné chování, které jsem zaregistroval:

* Nastavím pravidlo (např. Road Type = "Minor Highway" AND Trafic Locks < 2).
* Zmáčknu tlačítko "Select roads".
* Vybrané segmenty upravím (např. změním hodnotu zámku).
* Zruším výběr segmentů.
* Tlačítko "Select roads" zůstane "vyšedlé".

Obcházím to tak, že mám pravidlo uložené a po každém vyšednutí tlačítka nahraji pravidlo znovu.

Doplnění: Je možné, že "chyba" souvisí s pomalým načítáním WME obecně. I když sedím na rychlé síti, tak se po posunu mapy informace pomalu načítají. Např. nejde ručně vybrat segmenty, i když jsou zobrazené.
[ img ][ img ]
Jirka Bureš
bures
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 992
Joined: Mon Jun 27, 2011 1:38 pm
Location: Holešov
Has thanked: 661 times
Been thanked: 437 times

Re: Tool WME Road Selector

Postby d2-mac » Mon Sep 29, 2014 10:40 pm

Fakt nekecá! Jak se Ti to povedlo? ;)
d2-mac
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 880
Joined: Wed Nov 30, 2011 6:14 am
Has thanked: 656 times
Been thanked: 245 times

Re: Skript WME Road Selector

Postby d2-mac » Sun Nov 09, 2014 11:48 pm

Road Selector nyní intenzivně používám a dělá přesně to co potřebuji, díky! :) Občas se ale stane, že nechce označovat. Pomůže v editoru / vrstvy zvolit překreslení silnic (ikona se zatočenou šipkou) a zase šlape jako hodinky. ;) Důvod tohoto chování může být ve WME, FF nebo něčem jiném - nevím. Můžeš prosím přidat do Road Selectoru zatržítko (umístění např. vedle Editable only) které když bude zatržené, tak se po stisku tlačítka Select Roads provede nejprve překreslení silnic a až potom jejich označení?
d2-mac
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 880
Joined: Wed Nov 30, 2011 6:14 am
Has thanked: 656 times
Been thanked: 245 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users