Skript WME Road Selector

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook

Re: Skript WME Road Selector

Postby pvo11 » Wed Apr 25, 2018 5:51 pm

Tak jsem zjistil, že v FF s Tampermonkey, který používám na vývoj, to funguje, ale v Chrome s Tampermonkey ne.
Z WME funkce pro výběr segmentů se to nevrátí. To bude oříšek najít nějaké řešení, protože problém je asi mimo můj skript.
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1655
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 250 times
Been thanked: 949 times

Re: Skript WME Road Selector

Postby pvo11 » Sun Apr 29, 2018 7:19 pm

Dneska mi to funguje i v Chrome.
Já jsem ve skriptu nic neopravoval, tak třeba něco opravili vývojáři ve WME.
Nefunguje to někomu i teď?
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1655
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 250 times
Been thanked: 949 times

Re: Skript WME Road Selector

Postby pvo11 » Fri May 11, 2018 9:30 pm

Uvolněna verze 1.39 s následujícími změnami:
  • Přidán nový typ segmentu Alley (v betě se nově jmenuje Narrow street a název zatím není lokalizovaný)
  • Názvy typů segmentů jsou lokalizované do jazyka nastaveného ve WME
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1655
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 250 times
Been thanked: 949 times

Re: Skript WME Road Selector

Postby pvo11 » Sat May 12, 2018 11:30 am

Uvolněna verze 1.40 s následující změnou:
  • Odstraněn problém s chybějícími jmény typů segmentů v Selection části
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1655
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 250 times
Been thanked: 949 times

Re: Skript WME Road Selector

Postby pvo11 » Thu May 17, 2018 9:09 pm

Uvolněna verze 1.41 s následující změnou:
  • Opravena nefunkční podmínka Has Restriction

Zjistil jsem, že skript opět umožní vybrat segmenty jen jednou, pak už je tlačítko Select roads neaktivní, protože funkce pro výběr segmentů se nevrátí zpět do skriptu. Tedy stejný problém, co byl před pár týdny.
Zjistil jsem, že na vině není WME, jak ale skript WME Toolbox. Když se vypne, tak výběr segmentů funguje normálně.
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1655
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 250 times
Been thanked: 949 times

Re: Skript WME Road Selector

Postby ma5jkl » Fri May 18, 2018 6:28 am

pvo11 wrote:Zjistil jsem, že skript opět umožní vybrat segmenty jen jednou, pak už je tlačítko Select roads neaktivní, protože funkce pro výběr segmentů se nevrátí zpět do skriptu. Tedy stejný problém, co byl před pár týdny.
Zjistil jsem, že na vině není WME, jak ale skript WME Toolbox. Když se vypne, tak výběr segmentů funguje normálně.


aj ja som premyslal co robim zle :) diky za hint
«Waze Global Champ» «Country Coordinator Slovakia» «Waze β» «WME β» «Localization Coordinator»
«L6 editor» «Monster» «T Rex» «Area Manager Slovakia» «CM Bulgaria»

«Samsung Note 8» «VW Golf 6 Cabrio»
ma5jkl
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3137
Joined: Fri Oct 04, 2013 5:01 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 832 times
Been thanked: 774 times

Re: Skript WME Road Selector

Postby pvo11 » Fri May 18, 2018 10:07 am

Bohužel WME Toolbox toho rozbil více :-(.
Navíc nemá otevřený kód, takže se člověk ani nemůže podívat, co tam vyvádějí, případně to opravit.
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1655
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 250 times
Been thanked: 949 times

Re: Skript WME Road Selector

Postby skubko » Fri May 18, 2018 10:19 am

pvo11 wrote:Bohužel WME Toolbox toho rozbil více :-(.
Navíc nemá otevřený kód, takže se člověk ani nemůže podívat, co tam vyvádějí, případně to opravit.


Jj, aktualne je lepsie ho mat zakazany, lebo kazi aj beznu funkcionalitu. Na fore im stale pribudaju nove a nove bug reporty, ja som tiez dnes dve veci hlasil...
skubko
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 248
Joined: Mon Sep 05, 2011 1:17 pm
Has thanked: 119 times
Been thanked: 65 times

Re: Skript WME Road Selector

Postby pvo11 » Sun Jun 10, 2018 12:39 pm

Uvolněna verze 1.42 s následující změnou:
  • Další možnosti podmínky pro Restriction, které ale v CZ a SK asi moc nevyužijeme. Hlavní využití bude v USA, kde si s restrikcemi hrají hodně. Jen nevím k čemu jim to je, když to klient zatím neumí ;-).

Poznámka:
Různé typy restrikcí mají různé možnosti zadání. Tím, že jsem je sloučil do jednotného způsobu zadávání, má to následující nevýhody, ale zbytečně to neprodlužuje seznam podmínek:
  • některé kombinace možností nedávají smysl, ale box Selection obsahuje skutečnou podmínku, která bude použita pro výběr
  • typ vozidla a počet pasažérů jsou nezávislé podmínky, zatímco na segmentu jsou spárované dohromady
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1655
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 250 times
Been thanked: 949 times

Re: Skript WME Road Selector

Postby pvo11 » Tue Jun 26, 2018 7:53 pm

Uvolněna verze 1.43 s následující změnou:
  • Nová volba v podmínce pro Restriction pro výběr povolení

Poznámka:
Volba je dostupná pouze v zemích, kde nějaká možnost zadat povolení ve WME existuje.
Viděl jsem to
  • na Slovensku
  • V Rakousku
  • v USA
  • v Kanadě
  • v Izraeli
ale doufám, že to bude brzo dostupné i v jiných evropských zemích.
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1655
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 250 times
Been thanked: 949 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users