editor Papyrus a jeho užívání

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, guri211, GinBook

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby Pali65 » Wed Jan 02, 2013 9:21 am

Nikto netuší, čo mi to Waze robí za haluz? Predtým som vo svojích prejdených trasách videl súvislú červenú čiaru všade tam, kde v klientovi chýbala cesta. Stačilo kliknúť "Create road" a mal som novú cestu vyvalcovanú. Teraz mi to kreslí prerušované červené čiary, ktoré sa nedajú nakliknúť. (Pozri screenshot v mojom predchádzajúcom príspevku)...

Čo je zle?
Čierny X-Trail, Ajfón
Image Image
Pali65
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 539
Joined: Sun Jan 29, 2012 5:50 pm
Has thanked: 81 times
Been thanked: 59 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby Steinj » Wed Jan 02, 2013 9:37 am

Chtěl bych se zeptat jestli se upravuje projížděním segmentu i jeho trasa. Protože zhruba před rokem jsem ho vyválcoval za editoval. Ale je zhruba o 40-60m posunutý. Nyní když přes něj jedu tak z něj auto v navigaci i vyskakuje. Někde jsem tu na fóru čet, že se to časem upraví, ale zdá se mi to pořád stejné. Tak bych se chtěl zeptat jak to skutečně je.
Iphone 5, Jb Ios7
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 244
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 24 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby fotrik » Wed Jan 02, 2013 9:51 am

Permalink? Nesahnul na ten segment mezitim nejaky mamlas, ktery to upravil podle posunute fotomapy?
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 120 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby Steinj » Wed Jan 02, 2013 11:09 am

https://world.waze.com/editor/?lon=12.7 ... TTTTTTTTFT

Ne, myslim si že je to chybou gps při válcování. Už se mi to stalo víckrát. Spíš sem chtěl vědět obecně jestli si to waze po párch průjezdech srovná. Ale přes tenhle segment jsem jel už asi tak 20x až 30x.

Přikládám obrázek jak by to snad mělo být správně podle včera projeté cesty. Podobná chyba, ale trochu menší je po sjedu ze silnice III. třídy.
Attachments
waze.jpg
waze.jpg (227.17 KiB) Viewed 588 times
Iphone 5, Jb Ios7
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 244
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 24 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby fotrik » Wed Jan 02, 2013 12:00 pm

Vim, ze driv to Waze podle prujezdu upravovalo, ale vysledek byl casto jeste horsi nez predchozi stav a zamykaly se kvuli tomu segmenty, ktere byly v poradku, ale Waze je opakovane mrvilo. Mam ten pocit, ze ted uz se to nedela.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 120 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby petk0 » Wed Jan 02, 2013 1:49 pm

steinj wrote:Ne, myslim si že je to chybou gps při válcování. Už se mi to stalo víckrát.


Skusal si zobrazit GPS Points? Ta cesta je posunuta mimo, ja by som to dorovnal podla tych GPS stop.
Image

EDIT:
aj google maps ukazuje ze to je zle nakreslene, cesta ma ist v tom zelenom pase a nie nad:
Image

Ak su nad cestou vysoke stromy, tak odchylka GPS vyleti aj na 50 metrov, hlavne v mobile. Externe BT GPS moduly maju lepsiu antenu a citlivejsi prijimac. To mohlo sposobit ze ti to vyvalcovalo mimo.
Huawei P9 Lite
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1168
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 169 times
Been thanked: 133 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby Erin0147 » Thu Jan 03, 2013 8:56 pm

pri zoome sa na mape v editore zobrazuje "cierny flak" v tvare dlzna

Je to z nazvov obci obsahujucich pismeno ľ,ť, ... a je to kdekolvek na mape ... nielen SK
Veľaty, Hrčeľ

Image
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Erin0147
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 597
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 86 times
Been thanked: 73 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby petk0 » Thu Jan 03, 2013 9:30 pm

ed0147a wrote:pri zoome sa na mape v editore zobrazuje "cierny flak" v tvare dlzna


Prave sa zmenil typ pisma v editore, aj na tvojom screenshote uz je. tiez pozorujem vsade tie cierne flaky. Som myslel ze nejaky odraz od strechy, ale pri kazdom zoome sa to sprava inak. :)
A zalezi aj od pismenka, napriklad ľ

Snina, Budovateľská ulica:
Image
Huawei P9 Lite
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1168
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 169 times
Been thanked: 133 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby fotrik » Fri Jan 04, 2013 6:26 pm

Funguji nekomu Ext.tools? A jestli ano, v jakem prohlizeci? Nasel jsem mesto, kde jsou ulice spravne pojmenovane, ale obec je nastavena jen u nekolika segmentu, zbytek prazdny. Delat to ulici po ulici se mi fakt nechce. Mam posledni verzi rozsireni ve FF, ale kdyz to zapnu, mapa zmizi.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 120 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby MagicOfLA » Fri Jan 04, 2013 7:09 pm

fotrik wrote:Funguji nekomu Ext.tools? A jestli ano, v jakem prohlizeci? Nasel jsem mesto, kde jsou ulice spravne pojmenovane, ale obec je nastavena jen u nekolika segmentu, zbytek prazdny. Delat to ulici po ulici se mi fakt nechce. Mam posledni verzi rozsireni ve FF, ale kdyz to zapnu, mapa zmizi.


V Chrome 1.6.5 verzia. Ale ako som to instaloval, to uz si moc nepamatam, robil som to vtedy podla francuzskeho fora. Myslim, ze sa rozbalovala instalacka na lokal a z toho sa to potom instalovalo...

M.
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1308
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 80 times
Been thanked: 178 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: Artoodeetoo