editor Papyrus a jeho užívání

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby shalafi » Tue Jun 26, 2012 2:01 pm

"to tedy smekám" :geek:
shalafi
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1772
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 268 times
Been thanked: 207 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby foxitrot » Tue Jun 26, 2012 1:07 pm

shalafi wrote:trochu od veci - foxo - v tych kupeloch to vyzera, ako keby si to robil podla ortofoto a teraz tam nic nie je .. zeby nejake podklady Waze odstranil?

Nie, tyzden som tam bol a pobehal to krizom-krazom.
(Ale budovy som odpichal podla pana Okuliarnateho :oops:)
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7161
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2493 times
Been thanked: 1132 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby shalafi » Tue Jun 26, 2012 9:47 am

trochu od veci - foxo - v tych kupeloch to vyzera, ako keby si to robil podla ortofoto a teraz tam nic nie je .. zeby nejake podklady Waze odstranil?
shalafi
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1772
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 268 times
Been thanked: 207 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby foxitrot » Tue Jun 26, 2012 9:35 am

foxitrot wrote:
porubcan wrote:
foxitrot wrote:Skontroloval som tam niekolko krizovatiek, [...] ale nikde som nenasiel povodny problem, ze po ulozeni zmien a reloade stranky by povolene sipky boli znova cervene.

vyzera, ze ten bug, ktory som hlasil v piestanoch je odstraneny

Vdaka za potvrdenie, poslem hlasku hore.

:( Ale objavuje sa zase v Nimnici a vedla v kupeloch (vid <shift><a>). Riesim to s Yonatanom zo Supportu, tvrdi mi, ze mu to funguje, ale podozrievam ho, ze po Save nedal page reload... Deravy softwer...
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7161
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2493 times
Been thanked: 1132 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby rad2222 » Mon Jun 25, 2012 11:32 am

Zase to nejak blbne
rad2222
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 251
Joined: Tue Apr 03, 2012 6:46 am
Location: slovakia
Has thanked: 114 times
Been thanked: 18 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby fotrik » Sun Jun 24, 2012 9:11 pm

Dneska Papyrus i Cartouche pekne blbnou. Odpoledne jsem delal par oprav, ale opravy se po ulozeni objevovaly az po nekolika minutach i pres vynuceny refresh webu.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby porubcan » Sun Jun 24, 2012 9:08 pm

dnes sa mi WME sprava nejako divne. pri zmene zoom levelu, neprekresli ostatne vrstvy okrem ortofoto podkladu...
tu je screenshot
pri editacii segmentu alebo vytvarani noveho sa zmena casto neprejavi, pripadne po refreshi sa niekedy prejavi a niekedy nie... snad nie je problem v mojom prijimaci po update javy...
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5924
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 739 times
Been thanked: 1672 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby rad2222 » Sat Jun 09, 2012 7:57 am

milo12 wrote:Ide vam Papyrus? :cry: Mne ide len Cartouche.


Ani mne nič...
rad2222
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 251
Joined: Tue Apr 03, 2012 6:46 am
Location: slovakia
Has thanked: 114 times
Been thanked: 18 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby milo12 » Sat Jun 09, 2012 7:12 am

Ide vam Papyrus? :cry: Mne ide len Cartouche.
milo12
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 402
Joined: Tue Oct 12, 2010 12:33 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 6 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby pleswi » Fri May 25, 2012 9:44 pm

A od te doby je to nepouzitelne, provedu zmeny ulozim, chyba, ulozim znovu - nelze ulozit (ale zmeny se evidetne pri prvni ulozenim provedou nebot mi prisel email o zavreni UR), ale vsechno v mape vypada jako bezezmeny :( Po nejake dobe se ovsem zmeny promitnou i do map - rano jsem provedl a vecer vidim zmenu kolem obeda ovsem zmeny jeste provedeny nebyly :(
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users