editor Papyrus a jeho užívání

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby foxitrot » Fri May 25, 2012 11:14 am

Niekedy predvcerom spustili novsiu verziu. Pod archivom "My places" je zbierka video navodov "User's Guide".
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7132
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2447 times
Been thanked: 1114 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby Suik » Thu May 24, 2012 7:26 pm

U mna teraz v tomto momente vsetko fici ako ma.

EDIT: sorry, fakt len na zapade...
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby aktakgreen » Thu May 24, 2012 7:21 pm

Ahojte. Funguje Vam dnes Papyrus? Nezobrazuju sa mi cesty hlavne na strednom a vychodnom Slovensku...asi to dnes balime. ddd.
PS: Iba zeby sme sa hrali s landmarks.
aktakgreen
 
Posts: 27
Joined: Wed Jun 22, 2011 11:00 am
Location: BA a okolie
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby foxitrot » Mon May 21, 2012 7:06 am

porubcan wrote:
foxitrot wrote:Skontroloval som tam niekolko krizovatiek, [...] ale nikde som nenasiel povodny problem, ze po ulozeni zmien a reloade stranky by povolene sipky boli znova cervene.

vyzera, ze ten bug, ktory som hlasil v piestanoch je odstraneny

Vdaka za potvrdenie, poslem hlasku hore.
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7132
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2447 times
Been thanked: 1114 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby porubcan » Mon May 21, 2012 6:24 am

foxitrot wrote:Skontroloval som tam niekolko krizovatiek, pri dvoch z nich sa pri prvej zmene cervena->zelena a ulozeni uzol najprv "resetoval" (a aj ostatne cervene sipky v nom zozelelenali), ale nikde som nenasiel povodny problem, ze po ulozeni zmien a reloade stranky by povolene sipky boli znova cervene.
(Kedze tu lokalitu nepoznam, vsetky cervene sipky som nechal v povodnom stave.)

Niekto iny niekde inde?

vyzera, ze ten bug, ktory som hlasil v piestanoch je odstraneny
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5840
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 712 times
Been thanked: 1638 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby foxitrot » Sun May 20, 2012 8:54 pm

guri211 wrote:Ahojte, vsimli ste si vo WME novinky pri vyhladavani adries?
1. Pri vyhladani niektorych adries napr. "Pri starom letisku, Bratislava" doplni aj PSC.
EDIT: Asi s tym prave experimentuju, PSC uz prestalo ukazovat

Tak veru, je to prec, nezbadal som.
Odkial to beru, od nas to nemaju?
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7132
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2447 times
Been thanked: 1114 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby guri211 » Sun May 20, 2012 7:22 pm

Ahojte, vsimli ste si vo WME novinky pri vyhladavani adries?
1. Pri vyhladani niektorych adries napr. "Pri starom letisku, Bratislava" doplni aj PSC.
2. Pri vyhladani ulice a cisla domu napr. "Racianska 2, Bratislava" napise cislo domu v spravnom poradi az za ulicu, nie pred ulicu (ako to zvyklo robit doteraz). V klientovi to je bohuzial stale po starom.

EDIT: Asi s tym prave experimentuju, PSC uz prestalo ukazovat
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1725
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 791 times
Been thanked: 472 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby foxitrot » Thu May 17, 2012 4:14 pm

Skontroloval som tam niekolko krizovatiek, pri dvoch z nich sa pri prvej zmene cervena->zelena a ulozeni uzol najprv "resetoval" (a aj ostatne cervene sipky v nom zozelelenali), ale nikde som nenasiel povodny problem, ze po ulozeni zmien a reloade stranky by povolene sipky boli znova cervene.
(Kedze tu lokalitu nepoznam, vsetky cervene sipky som nechal v povodnom stave.)

Niekto iny niekde inde?
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7132
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2447 times
Been thanked: 1114 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby porubcan » Thu May 17, 2012 3:10 pm

bohuzial Piestany su momentalne mimo mojej EA... nejake cervene sipky tam este su (je ich menej oproti tomu co si spominam, ze tam bolo) no nedokazem otestovat, ci sa daju zmenit a ulozit...
mozes vyskusat nieco z tohto: https://world.waze.com/editor/?zoom=4&l ... =141732070
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5840
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 712 times
Been thanked: 1638 times

Re: editor Papyrus a jeho užívání

Postby foxitrot » Thu May 17, 2012 1:38 pm

Ahojte, kto ste posledne mesiace mali problemy s cervenymi sipkami v Piestanoch a Trencine a kdekolvek inde este:

Subject: editor Papyrus a jeho užívání on 03 Apr 2012
foxitrot wrote:
porubcan wrote:Mam problem v Piestanoch - je tam kopec krizovatiek so zakazanymi odbockami (SHIFT+A) a ked ich opravim, o par minut je to v povodnom stave.

Skutocne. Vo WME ich nedokazem povolit (refresh a znova cervene), v Cartouche je konektivita povolena.

Hlasim to na Support, prosim sirsie okolie needitovat.


Subject: editor Papyrus a jeho užívání on 05 Apr 2012
foxitrot wrote:
foxitrot wrote:
porubcan wrote:Mam problem v Piestanoch - je tam kopec krizovatiek so zakazanymi odbockami (SHIFT+A) a ked ich opravim, o par minut je to v povodnom stave.

Skutocne. Vo WME ich nedokazem povolit (refresh a znova cervene), v Cartouche je konektivita povolena.

Hlasim to na Support, prosim sirsie okolie needitovat.

Dostal som odpoved zo Supportu, ze je to znamy problem a je uz opraveny v novej verzii editora, ktoru uvolnia "za niekolko tyzdnov":
Unholy wrote:This issue is known and the good new it was fixed already.

On the next version of the WME, which we are about to release in the weeks to come, this problem will no longer take place.

Takze, bud par tyzdnov pockajte, alebo sa zatial trapte? :?


Subject: editor Papyrus a jeho užívání on 13 Apr 2012
foxitrot wrote:
porubcan wrote:
foxitrot wrote:keby ste to niekto skusili s rovnakym vysledkom, nahlasim to Supportu.

uplne identicke spravanie tuto - povolil som jednu sipku z tohto segmentu na ul. Urbankova a vyzelenila sa aj sipka pokracujuca na Tatarku a tie sipky z toho vedlajsieho segmentu ul Tatarku na Urbankovu aj na moj povodny segment.

Fajn, hlasim.
----
[Edit] Ako som to spisoval, napadlo ma: mozno maju v databaze v tych uzloch nejaky chaos. Naucili WME "vsimnut si to" a ten pri akejkolvek zmene niektorej sipky v takom "pokazenom" uzle "resetne" konektivity vsetkych segmentov cez ten uzol na zelenu (a tym opravi ten chybny chaos v DB). Od toho okamihu je uz mozne nastavovat jednotlive sipky na zelenu alebo cervenu aj samostatne.

Spytal som sa, hadam nieco rozumne odpovedia.


Pozrite si prosim odkazy na uvedene dni a preskumajte oblasti, v ktorych Vam editor robil problemy. Ja som sa tam zbezne pozeral, ale ziadne cervene sipky mi uz problemy nerobili. Vcera sa mi ozval Support, reku ze ci uz ten problem aj my vnimame ako odstraneny a mozu to uz odklepnut?
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7132
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2447 times
Been thanked: 1114 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users