Places a radary

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Places a radary

Postby dusan2020 » Fri Apr 03, 2015 4:13 pm

Zdravím, už neakú dobu pozorujem, že mi vôbec neukazuje radary (nemyslím len mnou hlásené ale kompletne žiadne, o ktorých viem, že tam predtým boli) a ani sa mi nedajú neakú dobu pridať žiadne places iba POI. Najskôr som si myslel, že neaká porucha a časom to bude odstránené ale ani po poslednej aktualizácie stále nič, neviete čím to je ? :|
dusan2020
 
Posts: 170
Joined: Wed Aug 06, 2014 8:08 am
Location: Slovakia
Has thanked: 43 times
Been thanked: 11 times

Re: Places a radary

Postby dusan2020 » Fri Apr 03, 2015 5:05 pm

Tie mám zapnuté stále a vždy po aktualizácii to pre istotu aj kontrolujem ;)
A Places vo WME nevieš poradiť prečo nejdú pridávať ?
dusan2020
 
Posts: 170
Joined: Wed Aug 06, 2014 8:08 am
Location: Slovakia
Has thanked: 43 times
Been thanked: 11 times

Re: Places a radary

Postby dusan2020 » Sun Apr 05, 2015 4:48 pm

pokiaľ ide o radary tak dobrý príklad je tento

https://www.waze.com/sk/editor/?env=row&lon=17.84629&lat=48.56388&layers=3045&zoom=3&cameras=7769714

jazdím okolo neho každý deň neakú dobu potom ako ho nahlásim tam je ale pravidelne ho niekto vymaže a viem zaručene je to semafórový radar (pre niektorých, ktorý nechcú chápať NAD SEMAFÓROM JE UMIESTNENÁ KAMERA).
Viem, že aj v Leopoldove ako sa vchádza od HC bol radar nahlásený dokonca dlhú dobu a niekto ho zmazal.
dusan2020
 
Posts: 170
Joined: Wed Aug 06, 2014 8:08 am
Location: Slovakia
Has thanked: 43 times
Been thanked: 11 times

Re: Places a radary

Postby dusan2020 » Sun Apr 05, 2015 9:10 pm

Tento radar do 50 km/h prepne na zelenú pri vyššej ponechá červenú takže to asi nebude len monitoring a pokiaľ je mne známe tak dosť často tadiaľto jazdievajú vodiči idúci z PN vyššou rýchlosťou a chodia tadiaľ aj chodci nakoľko je tam aj zastávka autobusov a už tam aj pár vodičov vyletelo do poľa pri prekročenej rýchlosti.
Takže to bude radar podľa mňa alebo má niekto iný názor ? :|
dusan2020
 
Posts: 170
Joined: Wed Aug 06, 2014 8:08 am
Location: Slovakia
Has thanked: 43 times
Been thanked: 11 times

Re: Places a radary

Postby dusan2020 » Sun Apr 05, 2015 9:28 pm

Bol by som zabudol, podľa mojich informácií tie radary sa majú rozširovať. Bližšie si môžete prečítať aj tu

http://www.tvnoviny.sk/domace/1783057_najvacsi-bic-na-cestnych-piratov.-tu-vsade-pribudnu-cestne-kontroly

netvrdím, že je to isté nakoľko naši páni poslanci vymýšľajú každý deň novinky, ale keď chcú zarábať na pokutách myslím, že je dobré si na to dávať pozor ;)
dusan2020
 
Posts: 170
Joined: Wed Aug 06, 2014 8:08 am
Location: Slovakia
Has thanked: 43 times
Been thanked: 11 times

Re: Places a radary

Postby Kebb01 » Fri Apr 03, 2015 4:39 pm

Zkoušel jsi ověřit, jestli máš vrstvu radarů zapnutou?
V klientovi - nastavení - zobrazení - zobrazit na mapě - radary.

Nebo tak podobně :-)

Odesláno z mého HTC One S
Kebb01
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 705
Joined: Tue Jul 09, 2013 2:06 pm
Location: Slezsko, západ Severní Moravy
Has thanked: 223 times
Been thanked: 247 times

Re: Places a radary

Postby ma5jkl » Sun Apr 05, 2015 9:28 pm

ak len necha cervenu ked ides rychlejsie a nic ine daneho vodica nepostihne, tak to radar podla mna nie je
ma5jkl
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3196
Joined: Fri Oct 04, 2013 5:01 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 905 times
Been thanked: 812 times

Re: Places a radary

Postby martinkolar » Sun Apr 05, 2015 5:32 pm

Teď aktuálně ho tam vidím, viz:

Upravil: Apríl 05, 2015 dusan2020(2)
Vytvoril: Marec 27, 2015 dusan2020(2)
ID: 7769714

Otázkou je, zda ta kamera reaguje na průjezd na červenou, zaznamenává a případně řeší (posílá) na pokuty, nebo je jen na sledování dopravy. Pokud má někdo informace, že je zbytečný, že je to jen kamera, která "nic nedělá" tak v mapě být nemusí.
martinkolar
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 197
Joined: Fri Jun 08, 2012 3:52 pm
Has thanked: 63 times
Been thanked: 133 times

Re: Places a radary

Postby martinkolar » Mon Apr 06, 2015 11:59 am

Radar to není, je to víceméně jen to stejný, jak ukazatel rychlosti, jen to nad 50 přepne červenou/pod 50 přepne zelenou. Např. 6 let zpátky http://www.ceskatelevize.cz/ct24/region ... ci-radary/ Ve chvíli, kdy bude kamera snímat i průjezd auta, stav semaforu a odesílat záznam na obec, už by to radar byl. Pokud tam bude stát PČR/MP a pokutovat, je to hlídka.

Btw. v ČR už se od toho "ustupuje", protože je to "blbost" viz http://jihlava.idnes.cz/zpomalovaci-sem ... -zpravy_mv

A co jsem koukal po JMK, tak tyhle "vychytávky" nejsou nikde značený, jeden je třeba na https://www.waze.com/cs/editor/?env=row ... 8,90339246 (od jihu) a druhej při vjezdu do obce na https://www.waze.com/cs/editor/?env=row ... =183537953
martinkolar
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 197
Joined: Fri Jun 08, 2012 3:52 pm
Has thanked: 63 times
Been thanked: 133 times

Re: Places a radary

Postby porubcan » Sun Apr 05, 2015 11:43 am

od istej doby podliehaju aj places vytvorene L1 editormi cez WME schvalovaniu. takze otazka, ci cakaju na schvalenie alebo sa vobec neda novy place ulozit a ci ti to v takomto pripade dava nejaky konkretny error?
pripadne mohlo ist o nejaky docasny bug WME (ako napr. uplne zrusenie EA, ktore tu bolo cez tyzden...)


k radarom - si si isty, ze radary, ktore su aktualne pohresovane, boli naozaj radarmi, ktore v mape mali byt? je mozne, ze niekto iba zmazal z mapy nieco co tam vobec nemalo byt. nejake konkretne priklady?
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6391
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 792 times
Been thanked: 1880 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users