I Waze má svá "místa"

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: I Waze má svá "místa"

Postby foxitrot » Fri Nov 25, 2011 10:56 pm

ElCarlos wrote:No já to původně bral za chybu GPS v telefonu...

Pozri si svoj archiv ciest v Cartouche, dam krk na to, ze stopa bude vzdy krasne kopirovat tu "U Santošky".
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7131
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2445 times
Been thanked: 1114 times

Re: I Waze má svá "místa"

Postby elcarlos » Fri Nov 25, 2011 9:28 pm

No já to původně bral za chybu GPS v telefonu, ale na druhou stranu se to stává na tom místě pokaždé a přitom na jiných místech, kde jsou silnice (ulice) jenom pár metrů od sebe to rozezná.
elcarlos
 
Posts: 12
Joined: Tue Nov 16, 2010 1:25 pm
Location: Praha
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: I Waze má svá "místa"

Postby Nocturno7 » Fri Nov 25, 2011 8:18 am

v bratislave pravidelne sa mi stava ze na urcitom mieste sa ma vypytuje ci stojim v zapche. je tu aj viac miest kde sa pravidelne prehodi na inu cestu nez v skutocnosti som.
Nocturno7
 
Posts: 93
Joined: Thu Oct 27, 2011 8:10 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

I Waze má svá "místa"

Postby elcarlos » Thu Nov 24, 2011 8:42 pm

Nevím, jestli je to jev provázející pouze mojí instalaci Waze nebo si toho všimlo už vícero uživatelů. Jak někdo mívá své náladové dny, Waze to tak má na určitých místech a to téměř se 100% přesností:

    - Výjezd z tunelu Mrázovka - vždy se na semaforu zeptá, jestli jsem v provozu
    - Resslova ulice na Praze 2 - nikdy nejde odeslat hlášení
    - U Santošky na Praze 5 - vždy mě hodí do souběžné ulice, která je o 100m vedle
elcarlos
 
Posts: 12
Joined: Tue Nov 16, 2010 1:25 pm
Location: Praha
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: Pajdoom