[POZOR, ZMENA #2!] CZ, SK: Žiadosti o AM v ČR a SR

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, guri211, GinBook

Re: [POZOR, ZMENA!] CZ, SK: Žiadosti o AM v ČR a SR

Postby tex232 » Wed Apr 03, 2013 9:28 pm

hnupik wrote:foxitrot, chapu tvuj argument, otazkou je jestli to je rozhodujici...

jinak za cca 3-4 mesice uzivani a ne vsechny cesty tam jezdim s waze, je to dost nebo malo?
Existing Kilometers: 12632.985

To je podle mne docela dost...
[L4] AM CZ, Waze 4.14.0.1, iPhone 6 & iPad Air, iOS 10.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2858
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 399 times
Been thanked: 353 times

Re: [POZOR, ZMENA!] CZ, SK: Žiadosti o AM v ČR a SR

Postby Zirland » Thu Apr 04, 2013 7:25 am

GinBook wrote:Vše tam nezvladam sam.

Co na to Zirland?


Nezaznamenal jsem, že by někdo řekl "Hele Zire, potřebujeme píchnout v JČ, nezvládáme to", takže edituju vcelku náhodně po mapě, mazlím se s dálnicemi a podobné nesmysly.

Já jsem rád, že to hnupika tak chytlo a edituje lokálně. Nicméně z toho co se tu napsalo mám pocit, že pořád toho má ještě co dělat ve své normální EA, kterou si projel a získal k ní regulérně práva.

Byl bych nerad kdyby si každý uživatel žádal o AM jen proto, aby mohl editovat stejnou oblast jako dosud, jenom s vyšším levelem.
"The Wazebrity"
Zirland
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1534
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 35 times
Been thanked: 274 times

Re: [POZOR, ZMENA!] CZ, SK: Žiadosti o AM v ČR a SR

Postby porubcan » Thu Apr 04, 2013 8:27 am

povysenie na L3 znamena tiez rozsirenie EA okolo prejazdenych miest z 1,5 na 4 km. a faktom je, ze nie vsetko si mozes dovolit odjazdit... ja by som aktivitu editorov skor podporoval, vacsi doraz kladol na aktivnu komunikaciu a kvalitu doterajsej prace ako na dobu registracie, no do CZ zalezitosti sa viac montovat nechcem.
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 4.5.0.1 on HTC One M9, Android 6.0 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5672
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 660 times
Been thanked: 1544 times

Re: [POZOR, ZMENA!] CZ, SK: Žiadosti o AM v ČR a SR

Postby hnupik » Thu Apr 04, 2013 11:02 am

Zirland, vpoho, chapu tvuj argument.
Vadi me spis, ze jak jsou nektere vesnice roztahane, tak kdyz projedu pohlavni tahu vedle a neprojizdim celou vesnici, tak kolikrat na druhy konec nemam moznost dosahnout, coz je trochu skoda. Z tohoto pohledu by me stacilo klidne jen rozsireni editovatelného pole po průjezdu, coz bohuzel dle wiki umoznuje jen AM :(
hnupik
 
Posts: 57
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: [POZOR, ZMENA!] CZ, SK: Žiadosti o AM v ČR a SR

Postby porubcan » Thu Apr 04, 2013 11:48 am

Dolezite upozornenie:

zatial sme sa nedokazali ujednotit na jasnych pravidlach pre schvalovanie pozadovanych AM oblasti, polemika sa tyka najma rozlohy pozadovaneho uzemia. preto bude chvilu trvat, kym budu nove ziadosti schvalene.


dalej by som chcel ziadatelov o AM upozornit na nalsedovne:
- dodrziavajte prosim poradie suradnic Lon Lat - teda najprv zemepisna dlzka potom sirka, viacere ziadosti to maju prehodene a predsa neziadate o AM na Arabskom poloostrove. treba si skontrolovat ako su suradnice definovane v WME (hoci ine stranky, napr. Google maps pouzivaju zapis Lat, Lon)
- dodrziavajte prosim format zapisu suradnic - teda v stupnoch zaokruhlene na 2 desatinne miesta, nechce sa mi to prepocitavat zo stupnov, minut a sekund a tiez nechcem za vas zaokruhlovat, aby som vam pozadovanu oblast omylom nezmensil
- poznamka sice nie je povinne pole, no je dobre tam uviest nejake dalsie detaily, napr. v pripade, ze sa jedna o nahradenie aktualnej EA, ktora je rozkuskovana alebo podobne. cim lepsia informacia, tym jednoduchsie je to pochopit a nasledne schvalit.
- tiez sa v pohranicnych oblastiach snazte co najmenej zasahovat do uzemia ineho statu, aby sme sa vyhli vybavovackam so susedmi.
- mne by sa tiez velmi pacilo, keby sa do poznamky uviedol link na mapy.cz (napr. takyto: http://mapy.cz/s/6J04), v ktorom by boli tie body zobrazene, aby som si vedel rychlo vytvorit predstavu o pozadovanom uzemi.
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 4.5.0.1 on HTC One M9, Android 6.0 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5672
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 660 times
Been thanked: 1544 times

Re: [POZOR, ZMENA!] CZ, SK: Žiadosti o AM v ČR a SR

Postby MagicOfLA » Thu Apr 04, 2013 12:25 pm

porubcan wrote:- dodrziavajte prosim poradie suradnic Lon Lat - teda najprv zemepisna dlzka potom sirka, viacere ziadosti to maju prehodene a predsa neziadate o AM na Arabskom poloostrove. treba si skontrolovat ako su suradnice definovane v WME (hoci ine stranky, napr. Google maps pouzivaju zapis Lat, Lon)

Najprv zemepisnu sirku, az potom dlzku, tak pise kazdy okrem Waze. :roll:
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1308
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 80 times
Been thanked: 178 times

Re: [POZOR, ZMENA!] CZ, SK: Žiadosti o AM v ČR a SR

Postby tex232 » Thu Apr 04, 2013 12:28 pm

MagicOfLA wrote:
porubcan wrote:- dodrziavajte prosim poradie suradnic Lon Lat - teda najprv zemepisna dlzka potom sirka, viacere ziadosti to maju prehodene a predsa neziadate o AM na Arabskom poloostrove. treba si skontrolovat ako su suradnice definovane v WME (hoci ine stranky, napr. Google maps pouzivaju zapis Lat, Lon)

Najprv zemepisnu sirku, az potom dlzku, tak pise kazdy okrem Waze. :roll:


Taky jsem to napoprvé poslal v normálním formátu a pak asi 10 min koukal na příklad a říkal si ku*va
proč to mají obráceně ...
[L4] AM CZ, Waze 4.14.0.1, iPhone 6 & iPad Air, iOS 10.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2858
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 399 times
Been thanked: 353 times

Re: [POZOR, ZMENA!] CZ, SK: Žiadosti o AM v ČR a SR

Postby Zirland » Thu Apr 04, 2013 12:48 pm

tex232 wrote:Taky jsem to napoprvé poslal v normálním formátu a pak asi 10 min koukal na příklad a říkal si ku*va proč to mají obráceně ...


Je to tedy tak, že druhá žádost nahrazuje tu první?
"The Wazebrity"
Zirland
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1534
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 35 times
Been thanked: 274 times

Re: [POZOR, ZMENA!] CZ, SK: Žiadosti o AM v ČR a SR

Postby tex232 » Thu Apr 04, 2013 12:55 pm

Zirland wrote:
tex232 wrote:Taky jsem to napoprvé poslal v normálním formátu a pak asi 10 min koukal na příklad a říkal si ku*va proč to mají obráceně ...


Je to tedy tak, že druhá žádost nahrazuje tu první?

ne jsou to dvě žádosti ale klidně jí udělám znovu jestli je to problém - kopíroval jsem tam souřadnice z mapy.cz
[L4] AM CZ, Waze 4.14.0.1, iPhone 6 & iPad Air, iOS 10.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2858
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 399 times
Been thanked: 353 times

Re: [POZOR, ZMENA!] CZ, SK: Žiadosti o AM v ČR a SR

Postby GinBook » Thu Apr 04, 2013 6:38 pm

Tak ted nevim jak jsem to poslal ja.
Mozna by se hodilo obcas napsat do fora zda je zadost prijata a stav zadosti.

Ted to tedy beru jako pozastaveni zadostí.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Huavej P8 Lite,
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6427
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 763 times
Been thanked: 1478 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users