Radary

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: To uz nie je na pobavenie...

Postby Grepa » Mon Apr 21, 2014 9:48 pm

Tak trochu neví jestli to napsat sem nebo někam jinam. Jsem z tohoto volajaký zmetený :? .

Na jednu stranu, čtu jak se CS Waze po dlouhém přešlapování dohodlo, že se budou zanášet do mapy je reálné radary a na druhou stanu nikdo ale vůbec nikdo současný stav neřeší. A to ještě musím vyjádři, že pro novačika je diskuze o fake fakt nepřehledná.
A když dojde na akci tak se dovím od oponenta, že s cca 40-45 všeljak splácaných jakoby radaru je cca 5-6 skutečných (a to jen možná) a teď nevím jako co: necháme všech cca 35-40x nesmyslných radarů, ala InfoTabule, aby nováček měl inspiraci k další instalacím a pr..me nato. Nebo budeme aspoň ZŘETELNĚ INFORMOVAT EDITORY !!! Protože, když tak chatuji s kolegy dorostenci, tak většinou se podivuji, že ty InfoTabule jako nejsou radary a ty zpomalovací semafory jako nejsou kamery na červenou :? A má to vypadat tak jak jižně od Brna nebo NE :shock: :shock: :shock: a to ještě při zazoomování pár kašpárků z krabičky vyskočí :-D.

Jistě, jsou radary ale né po dědinách! Ta se můžou smazat plošně. Nemyslím Prahu, Brno a podobná velká města. Menší města mají málo kdy a často po x letech jsou mino provoz z důvodu legislativy, nebo kalibrace. Viz Prostějov, podle mne extrém v počtu skutečných radarů na počet obyvatel, již tři roky mino provoz ??? A myslím, že to jinde nebude o moc lepší.

Závěr => buď to aktivně budem řešit a to aspoň i jednoduchými prostředky => informovat editory a nespoléhat, že se to jako nějak doví, nebo si řekněme, že vrstva radar je na psí hromádku a já ji vypnu a ať ji fakeřisti malují co chtějí a kam chtějí. :? :? :? Kdo to zvládl až se je kabrňák a kdo se k tomu aspoň něják ( ano / ne = to je jo ho volba ) postaví je frajer ;) . Dík Grepa
Attachments
FAKE JM 2013_04_21.jpg
(79.19 KiB) Downloaded 325 times
Last edited by GinBook on Tue Apr 22, 2014 6:26 am, edited 1 time in total.
Reason: Přesunuto do správného vlákna
Grepa
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1326
Joined: Mon Feb 24, 2014 10:32 am
Has thanked: 265 times
Been thanked: 287 times

Re: Re: Radary

Postby medik » Thu Apr 26, 2012 8:03 pm

edv99 wrote:Ahojte, mam dotaz, ako má byt spravne otoceny radar na mape na smer cesty?
a) sníma auto z predu
a.JPG

b) snima auto zo zadu (po prejdeni )
b.JPG


Ďakujem

"B" je spravne... Prijde mi to trosku nelogicke, ale je to opravdu "snimane zezadu"....

Tapatalk 2
medik
 
Posts: 52
Joined: Sat Jan 14, 2012 11:11 am
Location: Liberec
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Re: Radary

Postby medik » Thu Mar 01, 2012 12:22 am

Suik wrote:medik, keby si mal chut, tak trochu viac toho je aj tu ;)

Topic: Radary do mapy

Diky, pekne pocteni :-) Nejak jsem nebyl schopny toto najit, tak se omlouvam za duplicitu :grin:

Odesláno z mého HTC Vision pomocí Tapatalk
medik
 
Posts: 52
Joined: Sat Jan 14, 2012 11:11 am
Location: Liberec
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Radary - fake nebo ostry

Postby tex232 » Mon Oct 31, 2016 4:52 pm

V Lubenci na mne taky mrká pravidelně už leta a pozdrav nepřišel...
radeksv wrote:Mozna uplne blba otazka. Jak zjistujete, jestli je radar pravy nebo fake (Kdyz tam napr. jeste neni blesk) ? Mam pocit, ze tenhle na me nedavno cervene mrknul. :-)

https://www.waze.com/cs/editor/?env=row ... ueFilter=0

Predpokladam, ze si L4+ nenechavaji dobrovolne davat pokuty :-)
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2870
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 413 times
Been thanked: 353 times

Re: Radary - BA Rusovce

Postby ma5jkl » Thu Jun 19, 2014 7:18 pm

branjo28 wrote:Tuto je vazne nejaky novy radar, alebo sa iba niekto nechal zmiast tym falosnym?


https://www.google.com/maps/@48.054611, ... bVLHTA!2e0

Dnes som tadial isiel ale nevsimol som si ziadnu pridanu kameru alebo nieco..
ma5jkl
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 2445
Joined: Fri Oct 04, 2013 5:01 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 481 times
Been thanked: 504 times

Re: Radary

Postby GinBook » Sat Mar 18, 2017 11:04 am

Dawin-CZ wrote:Zdravim,
včera jsem projížděl D1 Brno -> Praha
první dva opravované úseky po radarech ani stopy .. ale myslím že ten druhý úsek má už namalované čáry na silnici.

Poslední opravovaný úsek (je to kolem kilometru 50 je tam už cedule o měření a kamery jsou na obou stranách) > nevím zda-li jsou už funkční ale je to otázka času > chtělo by to přidat do waze jako úsekové měření.

Pro upřesnění:
https://www.auto.cz/silnicari-osadi-mer ... aru-104445


Jeste to tak mesic merit nebude. Zatim je cas.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6508
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 805 times
Been thanked: 1521 times

Re: Radary

Postby Dawin-CZ » Sat Mar 18, 2017 5:58 am

Zdravim,
včera jsem projížděl D1 Brno -> Praha
první dva opravované úseky po radarech ani stopy .. ale myslím že ten druhý úsek má už namalované čáry na silnici.

Poslední opravovaný úsek (je to kolem kilometru 50 je tam už cedule o měření a kamery jsou na obou stranách) > nevím zda-li jsou už funkční ale je to otázka času > chtělo by to přidat do waze jako úsekové měření.

Pro upřesnění:
https://www.auto.cz/silnicari-osadi-mer ... aru-104445
Dawin-CZ
 
Posts: 17
Joined: Mon Jul 20, 2015 8:08 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Radary

Postby motoosman » Fri Mar 17, 2017 12:17 pm

motoosman
 
Posts: 14
Joined: Thu Sep 20, 2012 9:35 am
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0 time

Re: Radary

Postby xPeSx » Fri Mar 17, 2017 9:53 am

Ahoj, doneslo se mi, že v Litomyšli od světelné křižovatky směrem na východ ulice Moravská až k ceduli konce města je nově úsekové měření. Místo, kde se předjižděly kamiony, které tam kolikrtá také nejely zrovna 50...Můžete to někdo prověřit?
https://www.waze.com/cs/editor/?lon=16. ... 684&zoom=5
xPeSx
 
Posts: 4
Joined: Fri Dec 23, 2011 2:22 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Radary

Postby EfendiM9 » Fri Mar 17, 2017 8:53 am

x46x wrote:Ahoj. Je normální že jsou usekové radary hlášeny anglicky nebo je něco špatně u mě? Případně jak to napravit? Zkoušel jsem oba české hlasy, u obou je to stejné. Díky

Rozoberalo sa to v tomto vlákne:
https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=215789
EfendiM9
 
Posts: 848
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 144 times
Been thanked: 135 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users