Radary

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, guri211, GinBook

Radary

Postby medik » Wed Feb 29, 2012 3:04 pm

Je nejaky jednotny konsenzus ohledne toho, jake radary se budou zadavat do map? Posledni dobou se zacina mnozit upozornovani na "informacni" radary, ktere jen zobrazuji rychlost. Muj nazor je takovy, ze by tyto "radary" v mape nemely byt vubec a mely by se zaznamenavat pouze ty, ktere skutecne "foti"....

Odesláno z mého HTC Vision pomocí Tapatalk
medik
 
Posts: 52
Joined: Sat Jan 14, 2012 11:11 am
Location: Liberec
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Radary

Postby MagicOfLA » Wed Feb 29, 2012 5:20 pm

Zadávame ako "fake", lebo to aj sú. Ale keď by tam neboli, chýbať mi nebudú. Na druhej strane takto ich tam nik nebude hlásiť ako skutočný radar, keď dostane hlášku, že tam je fake...

M.
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1240
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 72 times
Been thanked: 170 times

Re: Radary

Postby Suik » Wed Feb 29, 2012 10:03 pm

medik, keby si mal chut, tak trochu viac toho je aj tu ;)

Topic: Radary do mapy
BA-SVK & surroundings AreaManager, Soc. Med. XP
Renault Fluence 2011, 1.6 16V Exception+HTC One S, stock Android 4.0.4, waze 3.6.0.0
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 882
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Re: Re: Radary

Postby medik » Thu Mar 01, 2012 12:22 am

Suik wrote:medik, keby si mal chut, tak trochu viac toho je aj tu ;)

Topic: Radary do mapy

Diky, pekne pocteni :-) Nejak jsem nebyl schopny toto najit, tak se omlouvam za duplicitu :grin:

Odesláno z mého HTC Vision pomocí Tapatalk
medik
 
Posts: 52
Joined: Sat Jan 14, 2012 11:11 am
Location: Liberec
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Radary

Postby edv99 » Mon Mar 19, 2012 9:11 am

Ahojte, chel by som poprosit o radu, zaznacil som nove stacionarne radary na D1 a nedaju sa potvrdit, v telefone ich este stale vidim. V editore som na ne klikal ale nepodarilo sa mi ich potvrdit . v danej oblasti mozem editovat..
Waze @Lumia 930
edv99
 
Posts: 36
Joined: Wed Feb 22, 2012 4:46 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Radary

Postby shalafi » Mon Mar 19, 2012 9:32 am

Ahoj, v prvom rade sem prosim daj Permalink na tie radary, nech sa na to mozeme tiez pozret.
Country manager: Slovakia
Waze 3.7.7 @ HTC ONE S [4.4 CM11] @ 2012 Citroën C5

Image
shalafi
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1767
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 268 times
Been thanked: 205 times

Re: Radary

Postby edv99 » Mon Mar 19, 2012 9:49 am

ale uz to vidim len v archive
neviem ako z toho vytvorit link..

pri dubnici v oboch smeroch v strede medzi dialnicou

pri ilave iba v smere od ZA do BA tiez v strede.
Su tam uz ai mesiac,

suradnice pre dubnicu 48.962529,18.136832

pre ilavu 48.996825,18.214967
Waze @Lumia 930
edv99
 
Posts: 36
Joined: Wed Feb 22, 2012 4:46 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Radary

Postby foxitrot » Mon Mar 19, 2012 10:46 am

edv99 wrote:ale uz to vidim len v archive
neviem ako z toho vytvorit link..

V editore posun radar (alebo jeho miesto na mape) do stredu okna, potom skopiruj URL z "Permalink" vpravo dole.

edv99 wrote:pri dubnici v oboch smeroch v strede medzi dialnicou
suradnice pre dubnicu 48.962529,18.136832

Asi tu? https://world.waze.com/editor/?zoom=7&l ... =151787726 aha, vidiet tam "znacku", takze ano asi tam.

edv99 wrote:pri ilave iba v smere od ZA do BA tiez v strede.
suradnice pre ilavu 48.996825,18.214967

Asi tu? https://world.waze.com/editor/?zoom=7&l ... TTTFTTTTFT
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 3.9.xx.yyy (SG-S3 KikiriKat).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6373
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1749 times
Been thanked: 798 times

Re: Radary

Postby shalafi » Mon Mar 19, 2012 10:53 am

no v mape ich tam nikde nevidim, bude ich treba znovu pridat z telefonu :(
Country manager: Slovakia
Waze 3.7.7 @ HTC ONE S [4.4 CM11] @ 2012 Citroën C5

Image
shalafi
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1767
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 268 times
Been thanked: 205 times

Re: Radary

Postby edv99 » Mon Mar 19, 2012 11:12 am

jj to je ono
v telefone ich este stale vidim , aj v archive , ale inak nie, vecer som tam este mal dva cervene kruzky, ale ked som nane klikol nedala sa nastavit rychlost...

https://world.waze.com/editor/?zoom=4&l ... TTTTTTTTFT
kliknem nan a je tam :
Start time: 17:11:59
End time: 17:11:59
type: Alert Addition Succeeded
Info: Speed Cam

len mi je cudne ze ich este nikto nepridal, ja som to uz skusal dva krat , a nic, aj v sobotu aj v nedelu

este jedna otazka, ked kliknem na area manager vidim na pozadi "deleted_mipol_08_01_12"
Waze @Lumia 930
edv99
 
Posts: 36
Joined: Wed Feb 22, 2012 4:46 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: d2-mac, ma5jkl