Radary

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: To uz nie je na pobavenie...

Postby Grepa » Mon Apr 21, 2014 9:48 pm

Tak trochu neví jestli to napsat sem nebo někam jinam. Jsem z tohoto volajaký zmetený :? .

Na jednu stranu, čtu jak se CS Waze po dlouhém přešlapování dohodlo, že se budou zanášet do mapy je reálné radary a na druhou stanu nikdo ale vůbec nikdo současný stav neřeší. A to ještě musím vyjádři, že pro novačika je diskuze o fake fakt nepřehledná.
A když dojde na akci tak se dovím od oponenta, že s cca 40-45 všeljak splácaných jakoby radaru je cca 5-6 skutečných (a to jen možná) a teď nevím jako co: necháme všech cca 35-40x nesmyslných radarů, ala InfoTabule, aby nováček měl inspiraci k další instalacím a pr..me nato. Nebo budeme aspoň ZŘETELNĚ INFORMOVAT EDITORY !!! Protože, když tak chatuji s kolegy dorostenci, tak většinou se podivuji, že ty InfoTabule jako nejsou radary a ty zpomalovací semafory jako nejsou kamery na červenou :? A má to vypadat tak jak jižně od Brna nebo NE :shock: :shock: :shock: a to ještě při zazoomování pár kašpárků z krabičky vyskočí :-D.

Jistě, jsou radary ale né po dědinách! Ta se můžou smazat plošně. Nemyslím Prahu, Brno a podobná velká města. Menší města mají málo kdy a často po x letech jsou mino provoz z důvodu legislativy, nebo kalibrace. Viz Prostějov, podle mne extrém v počtu skutečných radarů na počet obyvatel, již tři roky mino provoz ??? A myslím, že to jinde nebude o moc lepší.

Závěr => buď to aktivně budem řešit a to aspoň i jednoduchými prostředky => informovat editory a nespoléhat, že se to jako nějak doví, nebo si řekněme, že vrstva radar je na psí hromádku a já ji vypnu a ať ji fakeřisti malují co chtějí a kam chtějí. :? :? :? Kdo to zvládl až se je kabrňák a kdo se k tomu aspoň něják ( ano / ne = to je jo ho volba ) postaví je frajer ;) . Dík Grepa
Attachments
FAKE JM 2013_04_21.jpg
(79.19 KiB) Downloaded 335 times
Last edited by GinBook on Tue Apr 22, 2014 6:26 am, edited 1 time in total.
Reason: Přesunuto do správného vlákna
Grepa
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1359
Joined: Mon Feb 24, 2014 10:32 am
Has thanked: 273 times
Been thanked: 297 times

Re: Re: Radary

Postby medik » Thu Apr 26, 2012 8:03 pm

edv99 wrote:Ahojte, mam dotaz, ako má byt spravne otoceny radar na mape na smer cesty?
a) sníma auto z predu
a.JPG

b) snima auto zo zadu (po prejdeni )
b.JPG


Ďakujem

"B" je spravne... Prijde mi to trosku nelogicke, ale je to opravdu "snimane zezadu"....

Tapatalk 2
medik
 
Posts: 52
Joined: Sat Jan 14, 2012 11:11 am
Location: Liberec
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Re: Radary

Postby medik » Thu Mar 01, 2012 12:22 am

Suik wrote:medik, keby si mal chut, tak trochu viac toho je aj tu ;)

Topic: Radary do mapy

Diky, pekne pocteni :-) Nejak jsem nebyl schopny toto najit, tak se omlouvam za duplicitu :grin:

Odesláno z mého HTC Vision pomocí Tapatalk
medik
 
Posts: 52
Joined: Sat Jan 14, 2012 11:11 am
Location: Liberec
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Radary - fake nebo ostry

Postby tex232 » Mon Oct 31, 2016 4:52 pm

V Lubenci na mne taky mrká pravidelně už leta a pozdrav nepřišel...
radeksv wrote:Mozna uplne blba otazka. Jak zjistujete, jestli je radar pravy nebo fake (Kdyz tam napr. jeste neni blesk) ? Mam pocit, ze tenhle na me nedavno cervene mrknul. :-)

https://www.waze.com/cs/editor/?env=row ... ueFilter=0

Predpokladam, ze si L4+ nenechavaji dobrovolne davat pokuty :-)
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 432 times
Been thanked: 356 times

Re: Radary - BA Rusovce

Postby ma5jkl » Thu Jun 19, 2014 7:18 pm

branjo28 wrote:Tuto je vazne nejaky novy radar, alebo sa iba niekto nechal zmiast tym falosnym?


https://www.google.com/maps/@48.054611, ... bVLHTA!2e0

Dnes som tadial isiel ale nevsimol som si ziadnu pridanu kameru alebo nieco..
ma5jkl
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 2543
Joined: Fri Oct 04, 2013 5:01 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 491 times
Been thanked: 527 times

Re: Radary

Postby jardacz » Fri Jun 09, 2017 5:08 am

Proč by nemohlo?
jardacz
 
Posts: 91
Joined: Wed Jan 07, 2015 7:43 am
Location: Praha
Has thanked: 3 times
Been thanked: 11 times

Re: Radary

Postby Bew1One » Thu Jun 08, 2017 8:05 pm

jardacz wrote:Tam už je přeci jakou dobu :-) Dokonce i přes odpor vedení obce funkční...

Jak může fungovat něco přes odpor obce?
Bew1One
 
Posts: 99
Joined: Sun Aug 14, 2016 8:08 pm
Has thanked: 28 times
Been thanked: 23 times

Re: Radary

Postby vitj » Thu Jun 08, 2017 12:53 pm

nastavil jsem, byl tam jen samostany radar
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4012
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1171 times
Been thanked: 941 times

Re: Radary

Postby jardacz » Thu Jun 08, 2017 11:44 am

Tam už je přeci jakou dobu :-) Dokonce i přes odpor vedení obce funkční...
jardacz
 
Posts: 91
Joined: Wed Jan 07, 2015 7:43 am
Location: Praha
Has thanked: 3 times
Been thanked: 11 times

Re: Radary

Postby Bew1One » Thu Jun 08, 2017 11:27 am

Podle UR v místě ( https://www.waze.com/cs/editor/?env=row ... t=10556591 ) by tady měl být snad úsekový radar. Miličín.
Dá se nějak ověřit jeho existence? Nic zásadního jsem nenašel.
Bew1One
 
Posts: 99
Joined: Sun Aug 14, 2016 8:08 pm
Has thanked: 28 times
Been thanked: 23 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users