Radary

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211, Zirland

Re: Radary

Postby b-007 » Tue Sep 24, 2013 8:59 pm

nestaci ti info ze stranek POI.cz radary :-)?
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 1117
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 101 times
Been thanked: 200 times

Re: Radary

Postby b-007 » Wed Apr 02, 2014 10:04 pm

ani L4 na ně někdy nestačí ;-)
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 1117
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 101 times
Been thanked: 200 times

Re: Radary

Postby d2-mac » Mon Jun 30, 2014 6:40 pm

Informace v diskuzi jsou neaktuální. Tady máš krabici vyfocenou. Jestli se jedná o fake a nebo skutečný radar z toho asi nepoznáš. Možná by více věděl grepa ale ten je teď v lágru.

Nelze změnit radar na fake a ani naopak. Než se podaří zjistit nějaké další informace tak bych to nechal jako radar, je to pro něj bezpečnější ;-)
d2-mac
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 435
Joined: Wed Nov 30, 2011 6:14 am
Has thanked: 125 times
Been thanked: 89 times

Re: Radary

Postby d2-mac » Tue Feb 03, 2015 11:09 am

jirys wrote:
ma5jkl wrote:Urcite radary neposuvat z ich realnej pozicie. Pokial mas rootnuty android telefon alebo pouzivas verziu starsiu ako 3.7.x.x vieme najst recept. Uprava preferences dokaze divy. Na jablku nemam sajnu.


Mám 10" tablet P5100 a verzi programu 3.9.3 tak to budu mít asi smůlu :evil:

A nepomůže v tom případě Úprava preferences bez ROOT prístupu?
d2-mac
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 435
Joined: Wed Nov 30, 2011 6:14 am
Has thanked: 125 times
Been thanked: 89 times

Re: Radary

Postby DaV_003 » Wed Apr 08, 2015 10:01 am

muzu se zeptat, proc se fake radary nazadavaji?
Vim, ze vetsina ridicu, vcetne wazeru ;) , nema paru, ktery je pravy, ale pokud by v mape byly i fake, tak by snad nemeli potrebu je hlasit. naopak ted kdyz vidi "neco jako radar" tak to hlasi furt dokola.
DaV_003
 
Posts: 66
Joined: Fri Jan 17, 2014 9:13 am
Has thanked: 15 times
Been thanked: 2 times

Re: Radary

Postby DaV_003 » Wed Apr 08, 2015 10:43 am

myslel jsem si, ze v tom bude zrada, ale ze by navigace zohlednovala a varovala pred fake radary... to jako vazne? To mi pripada jako spatny ftip :roll:
DaV_003
 
Posts: 66
Joined: Fri Jan 17, 2014 9:13 am
Has thanked: 15 times
Been thanked: 2 times

Re: Radary

Postby DaV_003 » Wed Apr 08, 2015 1:24 pm

no ja si to prosel pred casem a ted znova, ale jak si posteskl tusim Grepa, tak nikde neni srozumitelne shrnuti:( Vice mene je mi jasne co se ma a co nema, ale nebylo mi jasne proc. Proto ta ma puvodni otazka, jen jsem ji spatne zformuloval. Pouzil jsem vyraz "fake", ktery ale waze chape jinak, nez ja. Ja bych jako fake zaradil vse, co si bezny waze ridic muze splest s radarem, tzn. i infotabule a dopravni kamery.
Co stale nechapu je vyznam kategorie fake ve waze.
Puvodne jsem predpokladal, ze je urcena prave pro jine nez regulerni radary. Aby byly zaneseny v mape, aby tam byly videt jako FAKE, cimz by se eliminovaly pokusy o nahlasovani novych radaru. Ale predpokladal jsem, ze jsou i jako FAKE brane, a tudiz na ne waze aktivne neupozornuje.
Pokud se v navigaci chova stejne jako regulerni radar, tak jako samostatna kategorie postrada smysl. Nebo ho jen ja nevidim?
DaV_003
 
Posts: 66
Joined: Fri Jan 17, 2014 9:13 am
Has thanked: 15 times
Been thanked: 2 times

Re: Radary

Postby DaV_003 » Thu Apr 09, 2015 1:35 pm

grepa wrote:Ahoj :), poslední dobou zápasím s nepřízní života a tak se zapojuji do diskuze trochu později :).
Kategorie Radary je nešťastná sama o sobě a Fake (Falešný) Radar je v ČR neštěstí koruna.
.
.
.


diky za reakci a pekne shrnuti, v zasade se s tim stotoznuji. Co mi stale vrta hlavou je duvod zrizeni te kategorie Fake. K cemu je upozorneni ze "tady neni funkcni radar"...? Nemuzu prijit na to PROC to nekdo aplikoval. Nejaky duvod byt prece musi (mozna jsem naivni), a desne me stve, ze ho nevidim:))
DaV_003
 
Posts: 66
Joined: Fri Jan 17, 2014 9:13 am
Has thanked: 15 times
Been thanked: 2 times

Re: Radary

Postby Ed0147 » Tue Sep 24, 2013 10:49 am

porubcan wrote:nasiel som tri cerstvo potvrdene radary, od L3 AMov, tak sa chcem spytat ci su tam naozaj stacionarne radary:

edit: dalsi od rst193 - KE: https://world.waze.com/editor/sk/?zoom= ... as=3165650


Pokial viem ziadny STACIONARNY radar tam nie je. je to iba jedno z miest kde s velkou oblubou stoja policajti a meraju smer od L9

pozn:
s kamaratmi zo seatclubu sme dali dokopy mapu najcastejsich miest s radarom/lidarom v kosiciach a okoli
/nie je to REAL stav, je to zoznam miest kde najcastejsie stoja a meraju/
pokial ma niekto dalsie info o miestach kde stoja hliadky a meraju nech da info ;)
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Ed0147
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 597
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 86 times
Been thanked: 73 times

Re: Radary

Postby edv99 » Mon Mar 19, 2012 9:11 am

Ahojte, chel by som poprosit o radu, zaznacil som nove stacionarne radary na D1 a nedaju sa potvrdit, v telefone ich este stale vidim. V editore som na ne klikal ale nepodarilo sa mi ich potvrdit . v danej oblasti mozem editovat..
Waze 3.7 @ MediaPad S7
Waze 3.7 @Samsung SII
Waze 1.0.0.0 @Lumia 920
edv99
 
Posts: 35
Joined: Wed Feb 22, 2012 4:46 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users