Radary

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: Radary

Postby porubcan » Mon Jun 10, 2013 1:17 pm

to vies istotne? ze by sme sa skusili dopytat podla infozakona?
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5767
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 697 times
Been thanked: 1610 times

Re: Radary

Postby edvoSK » Mon Jun 10, 2013 1:10 pm

karavan na moste je kontrolne stanovisko pre myto.

nema nič s meranim rychlosti.
edvoSK
 
Posts: 36
Joined: Wed Feb 22, 2012 4:46 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Radary

Postby porubcan » Mon Jun 10, 2013 1:10 pm

k tym radarom na D1.

k spominaneho privesu pri Maduniciach: aktualne je unapproved uz niekolko dni, z klienta zmizne az po najblizsom map update. pri map updatoch je treba dat pozor na to ku akemu casu je mapa aktualizovana...

okrem toho vyssie uvedeneho radaru, su vsetky schvalene radary od BA po IL zaznacene spravne. sam som ich naposledy kontroloval. na vsetkych tych miestach su v stredovych zvodidlach nainstalovane radarove budy. faktom je, ze nie vsetky su stale funkcne.
podla dostupnych informacii nemaju policajti dostatok radarov, ktore by do budiek nainstalovali, tak tie radary medzi budkami presuvaju. z mojho pohladu by sme tieto stanovistia mali mat v mape ako radary a aktualny stav radarov v mape je zelany.
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5767
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 697 times
Been thanked: 1610 times

Re: Radary

Postby mylan » Mon Jun 10, 2013 12:22 pm

Pokiaľ zvolíš tlačítko "už nie", tak to neznamená, že radar ihneď zmizne. Musí to takto nahlásiť viac užívateľov a vtedy radar prejde do neschváleného stavu. Pokiaľ ho však niekto v editore zase schváli, objaví sa ti opäť. Je nutné ho vymazať v editore. To po koľkých nahláseniach prejde radar do neschváleného stavu zavisí na tom, aký užívateľ ho schválil (či mal lvl 1, alebo 3, 4, 5).
mylan
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 764
Joined: Mon Nov 01, 2010 9:01 am
Has thanked: 82 times
Been thanked: 228 times

Re: Radary

Postby TomSlotk » Mon Jun 10, 2013 11:18 am

K tym radarom, celkom ma irituje kolko radarov mame na dialnici, denne chodim D1 TN-BA a tych radarov je na tom 100km useku snad viac ako maju rakusania v krajine. som ochotny akceptovat obojsmerny radar pri NM v smere BA a rovnako radar pri Hornej Strede v smere na NM. Preco kazdy GPS kontrolny bod na myto je oznaceny ako radar, rovnako nevidim dovod preco by obytny prives na moste mal byt radar. Ten prives tam svietil celu zimu az do posial, sem tam bol otvorene sem tam zavrete dvere. Stalo sa niekomu ze by ho na tom useku namerali a poslali mu domov pozdrav, moze to niekto takymto sposobom potvrdit? Pretoze men sa skor zdalo ze tam sedaval nejaky starucky ujo, ktoreho asi platili za to ze nieco strazil .Apelujem na to aby sa to odstranilo, rovnako by ma potesilo vysvetlenie ako funguje tlacitko UZ NIE, lebo ked ma na taky radar upozorni, pouzijem UZ NIE, na druhy den ma tam caka opat, aj ked je po update mapy.....
TomSlotk
 
Posts: 3
Joined: Mon Dec 31, 2012 2:22 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Radary

Postby porubcan » Mon Apr 29, 2013 6:09 pm

dnes som approvol pravdepodobne "docasny" radar na D1 pri Maduniciach

nahlasil ho tam pred par dnami kolega, tak som sa ho hned pytal, co je to zac.
je to vraj radar, ktory vzdy na jar/zaciatkom leta na niekolko tyzdnov osadia na mostnu konstrukciu... blizky prives je poznavacim znamenim...
[ img ]

ako sa budeme stavat k takymto situaciam?
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5767
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 697 times
Been thanked: 1610 times

Re: Radary

Postby foxitrot » Fri Apr 05, 2013 3:21 pm

petoKUBO wrote:zapocul som o funkcii buldozer cim sa daju vybudovat nove cesty pokial niesu vo waze mapach, kde to najdem, ako spustim?

Pravé menu - Chyba - Nová cesta - Nová cesta. Nezabudni vždy počkať, kým modrá cesta sčervenie, až potom vypnúť.

petoKUBO wrote: je tu niekde nato diskusia?

Hľadaj skôr (parný) valec :wink:
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7070
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2370 times
Been thanked: 1078 times

Re: Radary

Postby petoKUBO » Fri Apr 05, 2013 3:09 pm

vdaka

trosku offtopic
zapocul som o funkcii buldozer cim sa daju vybudovat nove cesty pokial niesu vo waze mapach, kde to najdem, ako spustim? je tu niekde nato diskusia?
petoKUBO
 
Posts: 108
Joined: Thu Apr 04, 2013 6:43 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 8 times

Re: Radary

Postby shalafi » Fri Apr 05, 2013 6:43 am

porubcan wrote:
petoKUBO wrote:
porubcan wrote: [...]

[...]

diki za info


mozes mu aj stlacit "palec hore", taky pekny informativny prvy post tu nema kazdy ;)

petoKUBO vitaj na fore :D
shalafi
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1772
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 268 times
Been thanked: 207 times

Re: Radary

Postby porubcan » Thu Apr 04, 2013 6:05 pm

petoKUBO wrote:
porubcan wrote:fotka s trochu lepsou kvalitou: https://www.dropbox.com/s/d9fxkrepjbmvl ... .21.33.jpg


ahojte som tu novy, tak pozeram forum a na toto mi neda odpisat,
ako som sa na vlastne oci mohol presvedcit ako je na foto, je to ciste len kamera zo silnym infracervenym ziaricom na nocne videnie a ta kamera sa da este otacat o 360stupnov, sluzi to cisto len na kontrolu co sa deje na dialnici... vsetky kamery maju na monitore v operacnom stredisku kde som to videl na vlastne oci, ziadne meranie rychlosti tam neprebieha, a budete sa cudovat ale dost mizerna kvalita, ja som to videl na novej R1 co spravuje granvia, eurovia atd.

diki za info
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5767
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 697 times
Been thanked: 1610 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users