Radary

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211, Zirland

Re: Radary

Postby MTB_Petik » Sat Nov 05, 2016 9:34 pm

Da se nekde zrusit usekovy radar? Protoze ten na D1 smer Praha zacinajici za 182 km (sjezd na Rosice) uz neni.
MTB_Petik
 
Posts: 42
Joined: Sat Oct 29, 2016 9:22 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Re: Radary

Postby MTB_Petik » Sat Nov 05, 2016 8:59 pm

foxitrot wrote:
jardacz wrote:Nepočítá se do budoucna se zobrazením průměrné rychlosti v úseku?

Počíta.


To je dobre, pokud clovek nemuze jet ustalenou rychlosti, tak to hodne pomuze. Idealni by bylo podbarveni (napr. zelena/cervena) zobrazeni kde se nachazim v tom useku, rychlost useku a moji prumernou rychlost.

Jeste bych mel namet na normalni stacionarni radary. Nemohli by autori pridat moznost zapnout si zvuk ohlasujici blizici se radar, podobne jak funguji couvaci senzory na aute, cim blize, tim kratsi interval. Pokud bych jel pomaleji tak nejaky normalni informacni zvuk, pokud bych jel rychleji, tak nejaky vyrazny ton. Samozrejme konfiguracne moznost vypnout.
MTB_Petik
 
Posts: 42
Joined: Sat Oct 29, 2016 9:22 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Re: Radary

Postby tex232 » Mon Oct 31, 2016 4:57 pm

Nejvíc mne baví přibližovat se k nějakému autu co jede 50 km/h nebo méně a nechat to bliknout na toho řidiče před sebou ;-) to jsou někdy zajímavé reakce ...
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2875
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 416 times
Been thanked: 355 times


Re: Radary

Postby vitj » Mon Oct 24, 2016 11:51 am

Na Spořilovské se objevilo nově něco co vypadá jako radar. Tušíte někdo jestli měří?
https://www.waze.com/cs/editor/?env=row ... s=12282522
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3964
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1120 times
Been thanked: 914 times

Re: Radary

Postby GinBook » Fri Oct 21, 2016 3:29 pm

Rekneme existuji ruzna fora, ruzne zdroje dat, ruzne antiradary, ruzni lide kteri ziskavaji informace diky $106 ($109).
Zatim si vylozene nikdo nestezoval, ze by jsme meli neco spatne. Nakonec, vzdy je to chyba uzivatele, kdyz dostane dopis do vlastnich rukou. ;-)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6551
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 813 times
Been thanked: 1533 times

Re: Radary

Postby vitj » Fri Oct 21, 2016 9:52 am

zakladni rozliseni je podle praha.eu
mrknout muze, ale to neznamena, ze z nej prijde pokuta
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3964
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1120 times
Been thanked: 914 times

Re: Radary

Postby Dawin-CZ » Fri Oct 14, 2016 4:25 am

To je dobře že se počítá s průměrnou rychlostí.. budem jí za chvilku potřebovat.

http://ekonomika.idnes.cz/vice-radaru-na-d1-ma-zkratit-kolony-d5c-/eko-doprava.aspx?c=A161004_2276953_ekonomika_fih
Dawin-CZ
 
Posts: 17
Joined: Mon Jul 20, 2015 8:08 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Radary

Postby foxitrot » Tue Oct 11, 2016 9:08 pm

jardacz wrote:Nepočítá se do budoucna se zobrazením průměrné rychlosti v úseku?

Počíta.

jardacz wrote:Si nastavte v úsekovkách na tempomatu +10km/h a nemusíte nic řešit :)

...sa pohybuješ v ČR, však?
Ten +nn veľmi závisí na štáte, krajoch a miestnych mravoch.

Sent from a touch display, which took care of perfectly scrambling my thoughts.
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7084
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2385 times
Been thanked: 1090 times

Re: Radary

Postby jardacz » Sat Aug 13, 2016 1:12 pm

Si nastavte v úsekovkách na tempomatu +10km/h a nemusíte nic řešit :)
jardacz
 
Posts: 83
Joined: Wed Jan 07, 2015 7:43 am
Location: Praha
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: dusan2020, Tomas-CZ