Radary

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Radary

Postby tex232 » Wed May 03, 2017 2:15 pm

mipwa wrote:
ArgiCZ wrote:mipwa:
Ahoj, díval jsem se, že jsi hlasoval ANO, proto bych tě chtěl požádat o nestranný názor, jak bys sis to z dostupných prostředků představoval udělat, díky ;)


A mohu se na oplátku zeptat, co na stávajícím stavu vadí těm, kdo hlasují "ne, v žádném případě"?

Díky. ;)

Edit: vlastně, na stavu minulém.


Na Stavu minulém mi vadilo že jeden radar je hlášen 3x ... po Praze je to fakt otrava jednou to opravdu stačí a po celou dobu je na display zobrazen teploměr...
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 432 times
Been thanked: 356 times

Re: Radary

Postby tex232 » Wed May 03, 2017 2:10 pm

porubcan wrote:Ja sa stotožňujem s mipwa. Koľko ľudí sa pred zmenou sťažovalo na dvojité hlasky?


Sent from my iPhone using Tapatalk


hláška nebyla dvojitá ale trojitá a po Praze to byla fakt oprava,,
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 432 times
Been thanked: 356 times

Re: Radary

Postby tex232 » Wed May 03, 2017 2:08 pm

Bew1One wrote:Osobně když jedu, tak hledím na cestu a ne že bych co chvíli sledoval mobil s waze nebo jakýkoliv jiný "bazmek" jestli tam náhodou někde nevyskočila ikonka radaru abych ubral. Mnohem více budu rád, když mi Waze nebo cokoliv jiného daný "objekt" nahlásí a nebude "svinit" mapu ikonkama.
Což aktuální nastavení úsekových radarů splňuje. To, že v Izraeli holt navrhli ty úsekovky jak navrhli a nejdou "vizuálně" odlišit na mapě je možná i z mého pohledu lehce nešťastné, přesto nepovažuju za nutné, aby to nahrazovaly ikony určené k jiným účelům. Kdo se v tom pak má vyznat, že. :)


Navíc přibude česká hláška a pak už není co řešit.
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 432 times
Been thanked: 356 times

Re: Radary

Postby pvo11 » Wed May 03, 2017 1:36 pm

bures wrote:
pvo11 wrote:Pokud se i na začátek použijí fake radary

Takže fake radary pak budou na každého segmentu, ze kterého se skládá měřený úsek? Jinak to totiž postrádá smysl.

Co myslíš segmentem? Waze segment? Tak to určitě ne, proč myslíš, že by mělo?
Fake radary by měly být v místě kde je úsekový radar, přesněji řečenu v místě kalibrační čáry.
Pokud je úsek obousměrný, tak stačí na každém konci jen jeden, protože upozornění nepřijde pro žádný směr.
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1446
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 225 times
Been thanked: 769 times

Re: Radary

Postby bures » Wed May 03, 2017 1:07 pm

pvo11 wrote:Pokud se i na začátek použijí fake radary

Takže fake radary pak budou na každého segmentu, ze kterého se skládá měřený úsek? Jinak to totiž postrádá smysl.
bures
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 789
Joined: Mon Jun 27, 2011 1:38 pm
Location: Holešov
Has thanked: 363 times
Been thanked: 343 times

Re: Radary

Postby pvo11 » Wed May 03, 2017 9:25 am

jardacz wrote:To bych byl docela zvědavý, protože něco takového by se asi těžko uhlídalo :-)
Jen v Praze je několik úsekovek, kde se průběžně střídá MÚR + MOR (začátek i konec)...

Na to ti odpovím opět citací pravidel: "Dočasně nefungující radary nebo momentálně prázdné schránky, do kterých může být radar kdykoli umístěn, zadáváme jako funkční rychlostní radar."

Neboli pokud tam občas okamžitou rychlost měří, paří tam ikonka normálního radaru.
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1446
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 225 times
Been thanked: 769 times

Re: Radary

Postby jardacz » Wed May 03, 2017 7:40 am

To bych byl docela zvědavý, protože něco takového by se asi těžko uhlídalo :-)
Jen v Praze je několik úsekovek, kde se průběžně střídá MÚR + MOR (začátek i konec)...
jardacz
 
Posts: 91
Joined: Wed Jan 07, 2015 7:43 am
Location: Praha
Has thanked: 3 times
Been thanked: 11 times

Re: Radary

Postby pvo11 » Wed May 03, 2017 7:35 am

A k jakému účelu je fake radar?
Cituji pravidla: "Falešná kamera je napodobenina skutečného radaru, která neměří rychlost."

Pokud se tam doplní "... neměří okamžitou rychlost.", tak to přesně pásne na úsekový radar.
Vypadá jako pravý a okamžitou rychlost neměří. Respektive pokud měří, tak by tam má být ikonka normálního radaru.
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1446
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 225 times
Been thanked: 769 times

Re: Radary

Postby Bew1One » Tue May 02, 2017 8:25 pm

Osobně když jedu, tak hledím na cestu a ne že bych co chvíli sledoval mobil s waze nebo jakýkoliv jiný "bazmek" jestli tam náhodou někde nevyskočila ikonka radaru abych ubral. Mnohem více budu rád, když mi Waze nebo cokoliv jiného daný "objekt" nahlásí a nebude "svinit" mapu ikonkama.
Což aktuální nastavení úsekových radarů splňuje. To, že v Izraeli holt navrhli ty úsekovky jak navrhli a nejdou "vizuálně" odlišit na mapě je možná i z mého pohledu lehce nešťastné, přesto nepovažuju za nutné, aby to nahrazovaly ikony určené k jiným účelům. Kdo se v tom pak má vyznat, že. :)
Bew1One
 
Posts: 122
Joined: Sun Aug 14, 2016 8:08 pm
Has thanked: 28 times
Been thanked: 28 times

Re: Radary

Postby pvo11 » Tue May 02, 2017 7:39 pm

Pokud se i na začátek použijí fake radary, tak druhé upozornění nepřijde a bude jen vidět ikonka. Nicméně pokud vyhraje v hlasování varianta NE, tak je tato diskuse bezpředmětná ;) .
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1446
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 225 times
Been thanked: 769 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users