Radary

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: Radary

Postby jardacz » Thu Nov 17, 2016 9:47 am

Tam myslím platí stále 1/2017, nebo ne?
jardacz
 
Posts: 80
Joined: Wed Jan 07, 2015 7:43 am
Location: Praha
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times

Re: Radary

Postby MajkiiTelini » Thu Nov 17, 2016 9:25 am

A co říká sojka o Klimkovickém tunelu?
MajkiiTelini
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 289
Joined: Tue Sep 23, 2014 5:45 pm
Has thanked: 27 times
Been thanked: 58 times

Re: Radary

Postby jardacz » Thu Nov 17, 2016 7:51 am

Ještě neběží ani zkušební provoz, ostrý provoz dle sojky od 3/2017. Ale asi lepší to tam mít rovnou, většině lidem to může být jedno :-)
jardacz
 
Posts: 80
Joined: Wed Jan 07, 2015 7:43 am
Location: Praha
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times

Re: Radary

Postby MajkiiTelini » Wed Nov 16, 2016 7:15 pm

Vždyť už je zadanej :)

Nastavoval jsem ho tam před pár dny na základě informací v chatu, a ověřil na webu: http://www.pribram.cz/clanek/ridici-poz ... adar/5568/
MajkiiTelini
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 289
Joined: Tue Sep 23, 2014 5:45 pm
Has thanked: 27 times
Been thanked: 58 times

Re: Radary

Postby bures » Wed Nov 16, 2016 2:40 pm

Kolegové zkušení radaristé, můžete se podívat na nový možný úsekový radar v Příbrami? Díky.
bures
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 737
Joined: Mon Jun 27, 2011 1:38 pm
Location: Holešov
Has thanked: 282 times
Been thanked: 323 times

Re: Radary

Postby hamilnes » Sun Nov 06, 2016 4:12 pm

Na svoju otázku nájdeš odpoveď na stránkach Waze sugestion Boxu. Ľahko si tam môžeš urobiť obraz koľko z uvedených návrhov autori doteraz "dokázali vstrebať". :)
Ale šanca na zmenu je tu vždy, stačí pridať svoje riešenie.

Voľba vypnúť zobrazovanie radarov v aplikácii už existuje.
hamilnes
Wiki Master
Wiki Master
 
Posts: 577
Joined: Fri Oct 03, 2014 8:59 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 190 times
Been thanked: 131 times

Re: Radary

Postby MTB_Petik » Sun Nov 06, 2016 12:20 pm

No to je takove reseni / nereseni. Zrychlit tesne pred radarem pokud o nem nevim muzu prakticky u kazdeho a prece nebudeme snizovat umele rychlosti vsech radaru.
Spis teda otazka, jsou vubec ochotni autori vstrebavat takoveto navrhy na vylepseni? Navic, pokud to muze byt konfuguracni volba, kterou si zapne jen kdo bude chtit.
MTB_Petik
 
Posts: 42
Joined: Sat Oct 29, 2016 9:22 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Re: Radary

Postby vitj » Sun Nov 06, 2016 11:51 am

Řešení je pak snížit nastavenou rychlost na radaru.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3937
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1101 times
Been thanked: 896 times

Re: Radary

Postby MTB_Petik » Sun Nov 06, 2016 11:43 am

vitj wrote:Radar hlasově upozorní, pokud jedes rychleji nez je povolená rychlost 500m predem. Pokud je tam usekovy, tak jeste jednou pri vjezdu do zony vzdy. S zadnou dalsi upravou se nepocita.


No ale to je prave IMHO trochu nedomyslene. Viz napriklad stacionarni radar Rosice u Brna ve smeru k D1. 500 metru pred radarem jede clovek usekem, kde jede mene jak 50 km/hod (takze zadne upozorneni), prijizdi na krizovatku, odbocuje vlevo na Brnmenskou ulici, rovna dlouha ulice a zde lehko zrychli na vice jak 50 km/hod a bac, je tam radar.
MTB_Petik
 
Posts: 42
Joined: Sat Oct 29, 2016 9:22 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Re: Radary

Postby vitj » Sun Nov 06, 2016 11:07 am

MTB_Petik wrote:Da se nekde zrusit usekovy radar? Protoze ten na D1 smer Praha zacinajici za 182 km (sjezd na Rosice) uz neni.


Uz je smazan, ceka se na map update.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3937
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1101 times
Been thanked: 896 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users