Radary

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Radary

Postby tex232 » Wed May 03, 2017 4:25 pm

Když někdo jezdí bez navigování v navigaci tak nemůže očekávat plnou funkčnost navigace...
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 432 times
Been thanked: 356 times

Re: Radary

Postby bures » Wed May 03, 2017 4:23 pm

pvo11 wrote:
bures wrote:
pvo11 wrote:Pokud se i na začátek použijí fake radary

Takže fake radary pak budou na každého segmentu, ze kterého se skládá měřený úsek? Jinak to totiž postrádá smysl.

Co myslíš segmentem? Waze segment? Tak to určitě ne, proč myslíš, že by mělo?
Fake radary by měly být v místě kde je úsekový radar, přesněji řečenu v místě kalibrační čáry.
Pokud je úsek obousměrný, tak stačí na každém konci jen jeden, protože upozornění nepřijde pro žádný směr.

Někteří uživatelé, kteří jezdí bez navigování, chtějí mít ikonu radaru na začátku měřeného úseku. Ale co když do úseku vjíždí z boční silnice (z křižovatky)? Jak se podlé této logiky doví o tom, že je v úsekovém měření? Musela by tam také být ikona radaru. Ne? ;)
bures
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 759
Joined: Mon Jun 27, 2011 1:38 pm
Location: Holešov
Has thanked: 309 times
Been thanked: 331 times

Re: Radary

Postby tex232 » Wed May 03, 2017 4:17 pm

Teď jsem to ověřoval úsekové měření to hlásí 2 x nejdříve že bude a pak při vjezdu
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 432 times
Been thanked: 356 times

Re: Radary

Postby vitj » Wed May 03, 2017 3:21 pm

pvo11 wrote:
tex232 wrote:Navíc přibude česká hláška a pak už není co řešit.

Soon :D.

Já bohužel nemám ani anglickou, jen pípnutí a není postup jak Waze klienta donutit si ji stáhnout.


Mě se obvykle po 1 až 2 týdnech anglická hláška nějak sama stáhne.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3990
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1141 times
Been thanked: 927 times

Re: Radary

Postby tex232 » Wed May 03, 2017 3:12 pm

tak přepnout na chvilku na angličtinu a pak zpět. Já mám iOS bez jailbreak a normálně to funguje.
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 432 times
Been thanked: 356 times

Re: Radary

Postby pvo11 » Wed May 03, 2017 2:50 pm

tex232 wrote:Navíc přibude česká hláška a pak už není co řešit.

Soon :D.

Já bohužel nemám ani anglickou, jen pípnutí a není postup jak Waze klienta donutit si ji stáhnout.
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1416
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 221 times
Been thanked: 748 times

Re: Radary

Postby tex232 » Wed May 03, 2017 2:15 pm

mipwa wrote:
ArgiCZ wrote:mipwa:
Ahoj, díval jsem se, že jsi hlasoval ANO, proto bych tě chtěl požádat o nestranný názor, jak bys sis to z dostupných prostředků představoval udělat, díky ;)


A mohu se na oplátku zeptat, co na stávajícím stavu vadí těm, kdo hlasují "ne, v žádném případě"?

Díky. ;)

Edit: vlastně, na stavu minulém.


Na Stavu minulém mi vadilo že jeden radar je hlášen 3x ... po Praze je to fakt otrava jednou to opravdu stačí a po celou dobu je na display zobrazen teploměr...
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 432 times
Been thanked: 356 times

Re: Radary

Postby tex232 » Wed May 03, 2017 2:10 pm

porubcan wrote:Ja sa stotožňujem s mipwa. Koľko ľudí sa pred zmenou sťažovalo na dvojité hlasky?


Sent from my iPhone using Tapatalk


hláška nebyla dvojitá ale trojitá a po Praze to byla fakt oprava,,
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 432 times
Been thanked: 356 times

Re: Radary

Postby tex232 » Wed May 03, 2017 2:08 pm

Bew1One wrote:Osobně když jedu, tak hledím na cestu a ne že bych co chvíli sledoval mobil s waze nebo jakýkoliv jiný "bazmek" jestli tam náhodou někde nevyskočila ikonka radaru abych ubral. Mnohem více budu rád, když mi Waze nebo cokoliv jiného daný "objekt" nahlásí a nebude "svinit" mapu ikonkama.
Což aktuální nastavení úsekových radarů splňuje. To, že v Izraeli holt navrhli ty úsekovky jak navrhli a nejdou "vizuálně" odlišit na mapě je možná i z mého pohledu lehce nešťastné, přesto nepovažuju za nutné, aby to nahrazovaly ikony určené k jiným účelům. Kdo se v tom pak má vyznat, že. :)


Navíc přibude česká hláška a pak už není co řešit.
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 432 times
Been thanked: 356 times

Re: Radary

Postby pvo11 » Wed May 03, 2017 1:36 pm

bures wrote:
pvo11 wrote:Pokud se i na začátek použijí fake radary

Takže fake radary pak budou na každého segmentu, ze kterého se skládá měřený úsek? Jinak to totiž postrádá smysl.

Co myslíš segmentem? Waze segment? Tak to určitě ne, proč myslíš, že by mělo?
Fake radary by měly být v místě kde je úsekový radar, přesněji řečenu v místě kalibrační čáry.
Pokud je úsek obousměrný, tak stačí na každém konci jen jeden, protože upozornění nepřijde pro žádný směr.
pvo11
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1416
Joined: Mon May 19, 2014 5:04 pm
Location: Kutná Hora, Czech Republic
Has thanked: 221 times
Been thanked: 748 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users