Radary

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Radary

Postby Eagleji » Wed Dec 30, 2015 12:01 pm

Jinak jsem kameru přidal já on mi pomáhal a potvrdil ji

Odesláno z mého SHIELD Tablet pomocí Tapatalk
Eagleji
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 177
Joined: Tue Dec 15, 2015 10:04 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Re: Radary

Postby Eagleji » Sun Jan 03, 2016 8:18 pm

Nejlépe pokud padne hodně ne tak schválení o zrušení min. L4 ale to by muselo upravit HQ

Odesláno z mého SHIELD Tablet pomocí Tapatalk
Eagleji
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 177
Joined: Tue Dec 15, 2015 10:04 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Re: Radary

Postby Eagleji » Wed Jan 20, 2016 7:27 pm

Mazat není třeba pokud se nepotvrdi tak se cca za 14 dni vymaže. Čím víc tim lépe někdo odpadne a skalní pak zůstanou: -)

Odesláno z mého SHIELD Tablet pomocí Tapatalk
Eagleji
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 177
Joined: Tue Dec 15, 2015 10:04 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Re: Radary

Postby Eagleji » Wed Mar 16, 2016 1:08 pm

Od dubna začne zkušební měření na opravovanem úseku D1 a pak začnou hned pokuty.

Odesláno z mého VF-895N pomocí Tapatalk
Eagleji
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 177
Joined: Tue Dec 15, 2015 10:04 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Re: Radary

Postby Eagleji » Mon May 08, 2017 10:25 pm

Já jsem jeden z těch, který bojuje za vrácení ikony zpět do mapy. Argumenty o upovídané navigaci ihned vyvrátím a celou situaci jsem vyzkoušel. Všichni okamžitě ne ne a ne..Proto jsem hledal řešení.. Zatím řeším pouze začátek radaru, jelikož je úsek "většinou" z obou stran stačí tam jedna ikona - na konci klidně může být fake protože to přesně odpovídá definici fake :-)))))) za mě teda ne

- na začátek úseku se umístí normální radar, kdy se nastaví rychlost 200
- radar se musí umístit kousek za začátek ne před úsek


1) Jízda z navigací
- v mapě je vidět ikona radaru
- žádná jiná hláška není, jelikož je radar kousek za úsekem a je potlačen
- úsek normálně dopředu varuje a pak teploměr
- na konci úseku žádná hláška jelikož je tam prostisměrná ikona (ano pár radů se najde kde není)
https://drive.google.com/open?id=0B3iSy ... jd0X1gtVTQ


2) jízda bez navigace
- v mapě je vidět ikona radaru
- jelikož úsek dopředu nedává žádné varování, je upozornění od normálního radaru,vpouze obrazové navigace mlčí Texi :-))
- po vjezdu do úseku hlásí úsekový radar
- na konci úseku žádná hláška jelikož je tam prostisměrná ikona (ano pár radů se najde kde není)

https://drive.google.com/open?id=0B3iSy ... zkyejBiZ0E

Ano toto řešení lobuji a lobuji ne všichni znají navigaci jako my a na tomto řešení jsem nenašel žádnou špatnou vlastnost.. Za mě prostě musí být vidět začátek a konec radaru v mapě
Eagleji
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 177
Joined: Tue Dec 15, 2015 10:04 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Re: Radary

Postby edvoSK » Mon Mar 19, 2012 9:11 am

Ahojte, chel by som poprosit o radu, zaznacil som nove stacionarne radary na D1 a nedaju sa potvrdit, v telefone ich este stale vidim. V editore som na ne klikal ale nepodarilo sa mi ich potvrdit . v danej oblasti mozem editovat..
edvoSK
 
Posts: 36
Joined: Wed Feb 22, 2012 4:46 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Radary

Postby edvoSK » Mon Mar 19, 2012 9:49 am

ale uz to vidim len v archive
neviem ako z toho vytvorit link..

pri dubnici v oboch smeroch v strede medzi dialnicou

pri ilave iba v smere od ZA do BA tiez v strede.
Su tam uz ai mesiac,

suradnice pre dubnicu 48.962529,18.136832

pre ilavu 48.996825,18.214967
edvoSK
 
Posts: 36
Joined: Wed Feb 22, 2012 4:46 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Radary

Postby edvoSK » Mon Mar 19, 2012 11:12 am

jj to je ono
v telefone ich este stale vidim , aj v archive , ale inak nie, vecer som tam este mal dva cervene kruzky, ale ked som nane klikol nedala sa nastavit rychlost...

https://world.waze.com/editor/?zoom=4&l ... TTTTTTTTFT
kliknem nan a je tam :
Start time: 17:11:59
End time: 17:11:59
type: Alert Addition Succeeded
Info: Speed Cam

len mi je cudne ze ich este nikto nepridal, ja som to uz skusal dva krat , a nic, aj v sobotu aj v nedelu

este jedna otazka, ked kliknem na area manager vidim na pozadi "deleted_mipol_08_01_12"
edvoSK
 
Posts: 36
Joined: Wed Feb 22, 2012 4:46 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Radary

Postby edvoSK » Wed Mar 21, 2012 7:24 pm

Radary na D1 pri Dubnici a Ilave nahodene.
Vdaka userom korkito a OndrejCH
Tie 3 co som fyzicky videl aj ja som potvrdil, este zostal jeden kus pred ilavou a dva pri hornej strede. Tie vsak neviem ci su alebo nie. Ak niekto tade pojdete pozrite ich a potvrdte.
Stacionare zacinaju pekne pribudat. :twisted:

PS : kedy sa objavia v telefonoch? az po update mapy?
:D
edvoSK
 
Posts: 36
Joined: Wed Feb 22, 2012 4:46 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Radary

Postby edvoSK » Thu Mar 22, 2012 7:25 am

no podla mna speed cam a rychlostny radar je to iste, a tak su aj oznacene.
Takze by to malo byt OK.
Ak sa mylim ma opravte.

A urcite budu v ostrej prevadzke od jula. Viac tu.

http://natankuj.sme.sk/c/6305180/polici ... rvenu.html
alebo tu
http://www.lozorno.sk/galeria/file/obca ... 3-2012.pdf

Ten pri ilave bol uz aj pusteny, aj ked asi v testovacej prevadzke. :D
edvoSK
 
Posts: 36
Joined: Wed Feb 22, 2012 4:46 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users