Objevil jsem Waze

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Objevil jsem Waze

Postby Belper » Thu May 31, 2012 8:47 am

Ahojte Vazeni uzivatele.
Tak jsem konecne koupil novy mobil, Samsung Galaxy S2 a s nim i system Android. Musim rict ze me to opravdu prekvapilo co vsechno se s tim da delat. Ale co se mi nejvice libi je waze. Mam proto nekolik zakladnich otazek. Hodne jsem precetl takze vim jak to funguje a tak dale. Ale presto, je to normalni ze jiz pre tyden nevidim vubec nic na svem Dasboard, uskutecnil jsem nekolik cest a stale tam nic neni, body zadne, editoval jsem celkem slusnou cast mapy v mem okoli, take se nikde nic neukazalo. Vim ze je potreba nekolik dni na aktualizaci ale prijde mi to spise jako nejaky problem se serverem? Dnes napriklad pokud chci updatovat mapu na webu uz se mi nenancte ani mapa, a live map mi prijde tady v UK taky mrtva. Takze ma nekdo nejake informca?
Jinak by jsem rad projekt pochvalil, je to super. Takovych veci by melo byt vic.
No moc dekuji za par slov a budu se tesit na wazovanou.
Michael Tyser
Have a nice Day
Belper area manager
Belper
 
Posts: 15
Joined: Mon May 28, 2012 10:07 pm
Location: Belper, Derbyshire, United Kingdom
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby Belper » Thu May 31, 2012 10:07 am

Moc dekuji za odpovedi. Ta mapa uz zase jede. Tak je to ok. No s tema serverama jsem to netusil. Takze od ted budu pristupovat pres ten International ser.

Ale pokud jsem v aplikaci na mobilu ta se automaticky prihlasuje k tomu spravnemu serveru predpokladam.? A zmeny co jsem udelal v mape v miste bydliste budou stale k mani? I pokud jsem pristoupil pres stranku waze.com? Je toho mraky tak by jsem to nerad delal znova. :D

PS- Da se nekde stahnout Beta??
Have a nice Day
Belper area manager
Belper
 
Posts: 15
Joined: Mon May 28, 2012 10:07 pm
Location: Belper, Derbyshire, United Kingdom
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby Belper » Thu May 31, 2012 11:01 am

Doufam ze je to spravne.

https://world.waze.com/editor/?zoom=4&l ... TTTFTTTTFT

mam to pro android :D
Have a nice Day
Belper area manager
Belper
 
Posts: 15
Joined: Mon May 28, 2012 10:07 pm
Location: Belper, Derbyshire, United Kingdom
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby Belper » Thu May 31, 2012 11:56 am

fotrik wrote:
Belper wrote:Doufam ze je to spravne.

https://world.waze.com/editor/?zoom=4&l ... TTTFTTTTFT

mam to pro android :D

Vypada to dobre, jen obcas je zakazane odboceni. Nektere muze byt spravne, ale uz na prvni pohled tam vetsina nepatri. Ve vyse zminenem odkazu stiskni Shift-A a rozsviti se ti v mape cervene sipky.


Snazim se to napravit ale nekdy to proste nejde prehodit ta sipka, ale vsechny ulice kontroluju jestli jsou na oba smery, ale proste to nejde :D nevim v cem je problem, j etam spousta krizovatek ktere jsou sptane od zakladu. Ale nejde to predelat
Last edited by Belper on Thu May 31, 2012 12:00 pm, edited 1 time in total.
Have a nice Day
Belper area manager
Belper
 
Posts: 15
Joined: Mon May 28, 2012 10:07 pm
Location: Belper, Derbyshire, United Kingdom
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby Belper » Thu May 31, 2012 12:10 pm

Snazil jsem se nacist nejake veci ohledne upravy mapy ale asi malo. Takze jak treba zrusis jeden segment? Je najaka hromadna kontrola spojeni krizovatek?
Have a nice Day
Belper area manager
Belper
 
Posts: 15
Joined: Mon May 28, 2012 10:07 pm
Location: Belper, Derbyshire, United Kingdom
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby Belper » Thu May 31, 2012 3:03 pm

No uz se tesim na dalsi jizdu za bodiky.
JE to takovej treti rozmer v navigaci :-)

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Have a nice Day
Belper area manager
Belper
 
Posts: 15
Joined: Mon May 28, 2012 10:07 pm
Location: Belper, Derbyshire, United Kingdom
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby Belper » Fri Jun 22, 2012 9:31 am

Ahojte, po poslednim update mam kolem nazvu tmavemodrou zari a to i kolem tachometru. Ma nekdo podobny problem? Je to dost necitelne


Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2


Problem vyresen.
Have a nice Day
Belper area manager
Belper
 
Posts: 15
Joined: Mon May 28, 2012 10:07 pm
Location: Belper, Derbyshire, United Kingdom
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby Belper » Mon Jun 25, 2012 3:27 pm

Ahoj problem vyresen. Chyba byla zpusobena programem Chainfire 3D. Takze uz je vse ok

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk
Have a nice Day
Belper area manager
Belper
 
Posts: 15
Joined: Mon May 28, 2012 10:07 pm
Location: Belper, Derbyshire, United Kingdom
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Objevil jsem Waze

Postby duky5 » Thu Jun 14, 2012 6:58 am

Ja som na HTC touch HD s Waze začínal, ale také problémy som s mapou nemal.

Užívatelia sa realtime nezobrazujú, je tam nejaký interval, takže je to ok


Zbieranie bodov je v podstate na nič, pokiaľ ti nezáleží na umiestnení v rebríčku :)
duky5
 
Posts: 185
Joined: Thu Jun 24, 2010 10:21 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Objevil jsem Waze

Postby fotrik » Thu May 31, 2012 11:06 am

Belper wrote:Doufam ze je to spravne.

https://world.waze.com/editor/?zoom=4&l ... TTTFTTTTFT

mam to pro android :D

Vypada to dobre, jen obcas je zakazane odboceni. Nektere muze byt spravne, ale uz na prvni pohled tam vetsina nepatri. Ve vyse zminenem odkazu stiskni Shift-A a rozsviti se ti v mape cervene sipky.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: foxitrot, tex232